reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
zle zrozumiałas moją wypowiedz.
żeby doastac recepte musze isc do lekarza-wizyta 80 zl.Wiem że na recepte 3 zl.
no jo, muszę czytac ze zrozumieniem... a nie możesz iść do lekarza na NFZ?
Witam

Nieco depresyjnie.....Zrobilam sobie kokosowe ciasteczka na pocieszenie.

Elizabeth - przeslicznie razem wygladacie na zdjeciach
Dziękuję Kochana... Nie żałuj sobie tych ciasteczek, jelsi to ma Ci poprawić humorek to smacznego!!!

Test po 5 minutach juz jest niewiarodajny, ale ja bym na Twoim miejscu Bablyss powtórzyła jutro z rana no i zaciskam kciuki...

A Laura się nie pojawiła?

Tak sie dzieje gdy kobieta ma balagan hormonalny :baffled:
lilu sprowdziłas mnie na ziemie.Ja napewno mam bałagan hormonalny....

Elizabeth moj ginekolog przyjmuje tylko prywatnie tz. w szpitalu tez, ale czeka się do 3 msc!:angry: a jest ponoc bardzo dobry, niedawno dokonalam zmiany...ja chodzę do luxmedu.Chodzi o to (pisalam wczesniej) ze czekam na @ mam zrobic szczegolowe badania i usg a potem dzialamy:tak: Mialo to byc przed swiętami, ale niestety 5 dzien cyklu przypadl w święta ! a przeciez dopiero co bylam u niego dal mi to luteine i wyzarłam ją

Marzenixx no wlosnie dlaczego? ej tam...z tymi testami...

No nic czekam na @ a jak nie to test zrobie jutro, pogadam z mężem czy nie pojechalby do apteki:tak:

Robie zdjęcia ale w aparacie nie widac:no:

DZIEWCZYNY A PO CO SA TE 2 KRESECZKI NA TESCIE TYLKO NIE W MIEJSCU TESTOWYM TYLKO NA BOKU???

jestem , jestem
Mari27 martynka zrobię napewno sama jestem ciekawa...ale kiepsko to widze...
Lilu mowi ze tezt moze tak pokazac jak zabuzenia hormanalne a ja napewno mam:-(
Dziewczyny a wy wiecie odpowiedz na to pyt co zadałam wczesniej?
LILU TY MASZ W DOMU TAKI SAM TEST! WEZ ZERKNIJ DO ŚRODKA, I JAK WIESZ TO POWIEDZ PO CO SA NA BOKU TE DWIE KRESECZKI?ONE TEZ POKAZUJĄ WYNIK? CZY JAK?

reklama
piewsze słyszę o pozytywnym wyniku testu ciązowego a bałaganie hormonalnym, nigdzie nie ma o tym napisane ani na ulotce testu w internecie też nie znalazłam, raczej przy braniu jakiś leków może wychodzić pozytywny... więc test pozytywny - to musi być ciąża!!!!

Do góry