reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

:-)czesc dziewczynki jeszcze nie moge uwierzyc dzis bylam na usg i bedziemy mieli synka kubusia :))) wazy ponad pol kg, mierzy ok 22 cm,, wszytskie wymiary ma zgodnie z terminem porodu.. mamy sliczne zdjecia.. wstawiam je w mojej galerii..:) jestem przeszczesliwa ze jest zdrowy :) :-D:-D:-D
Tikanis bedzo się ciesz, ze z twoim syneczkiem jest wszystko oki - TO JEST NAJWAZNIEJSZE.
Imię tez piekne, mój chrzesniak ma na imie Kubuś, mi równiez sie ono podoba.
Marzył Wam sie syneczek?

Tikanis-maluszek sliczny-a jaki ma nosek malutki i slodko - grymasne usteczka:-) Cudenko!!! Wyobrazam sobie jaka to byla dla was magiczna chwila go ogladac...i gratu;luje ze to synek-cieszycie sie, prawda - z płci?

Bablyss-jak dwa dni po @ to rob tescik, rob...tylko powinno byc to z porannego moczu...albo nie pij, nie sikaj kilka godzin i jak zagescisz mocz to zrob wieczorem...no albo rano...sama juz nie wiem-zycze Ci II kochanie najmocniej jak umiem!!!
...no do Lublina mam faktyczie kawalek...wyszukalam teraz w sieci ze oprócz kapusty pomaga na ten płyn w kolanie oklad z tartego ziemniaka na zmiane z okladami z rozpuszczonej sody...ide eksperymentowac, mama juz sciera ziemniaka;-) probuje co popadnie bo boli mnie to okropnie a te leki...o dupe potluc chyba sa, choc takie silne i spustoszenie w organizmie robia.

Ok dziewczyny-buziaki!!!

Och Kropeczko alez Ty się wycierpisz, ale dzielna z ciebie dziewczynka wiec napewno przezwycięzysz dolegliwosci kolankowe,tylko trzeba czasu,zwykłe przeziębie moze trwac kilkanaście dnia a co ropiero taka powazna sprawa.
Słyszałam, ze jeślic chodzi o stawy to najgorzej dokuczaja wiosną i jesienia.
Jesteśmy z Tobą Kropeczko i pamietaj o tym jak bedzie ci bardzo smutno.:happy:

NO I ZROBIŁAM - JEDNA KRECHA NIE ROBI ZŁUDZEN, MOCNO SPROWADZA NA ZIEMIE I TAK SAMO MOCNO KOPNEŁA MNIE W TYŁEK!!!!!!!!! NA OTRZEŻWIENIE:sorry2::zawstydzona/y:

Ale nawet nie jestem zła zrezygnowana ,tylko dobry lekarz tu pomoze dlatego czekam na tą małpe

Pewnie nie ma co się zalamywać, bo nie tędy droga, a zamartwianie sie i stres moze tylko zaszkodzić.
Fajnie, ze masz takie podejscie, ja tez wychodzę z załozeni - mowy cykl, nowe szanse na fasolkę.:happy:;-):happy:
Bedzie dobrze bablyss:-)

wiesz lekarz powiedział że umawiamy się na luty i wtedy będzie fasolka a teraz przyjemność... powiedział że wszystko może się zdarzyć...czasem to tylko blokada psychiczna,mówił że często tak jest że pary odpuszczają a gdy termin zabiegu fasolka już jest... ja sobie w główce już poukładałam, odpuściłam i jakoś mi tak lepiej ... naprawdę bez stersu narazie , potem to dopiero będę się denerwowała czy insemina.... się udała...
kurczę ale sie rozpisałam!:tak::-D

Martynko zyczę Ci tego, zeby u ciebie równiez tak sie stało i po cudownych przytulankach były piekne dwie II, bez zabiegu, stresów

No i wyladowalam z antybiotykiem. Boli mnie wszystko. Miesnie brzuch jajniki piersi watroba kluje mnie serce chyba umre... Tak zle to sie jeszcze w zyciu nie czulam zadzwonilam do szefa ze nie dam rady przyjsc do pracy i co dostalam opie...ol ze co ja sobie mysle i czy bede jutro powiedzialam ze sie postaram nawet nie powiedzial ze ok lub ze nie ok tylko sie rozlaczyl. Fajnie prawda :(((((((( Kiedys jak bylam mlodsza to lazilam z temp do pracy a teraz po prostu nie mam sily musze zostac w domku.
Tikanis gratuluje synka ja tez zawsze chcialam miec 2 synkow :)))))
W.Kropeczko wspolczuje Ci strasznie. Mam nadzieje ze ten bol szybko minie zycze Ci tego.
Pozdrawiam Was i ide dalej zdychac.

mari zdrówko jest najwazniejsze i ma sie je tylko jedno więc trzeba o nie dbać, a szczególnie w naszej sytuacji, a praca jak nie ta to inna, nie ma tego złego.......
Nie jesteśmy robotami do pracy. a praca ma byc dla nas, a nie my dla pracy.:angry:

matko.....ROK TEMU MIALAM TAKĄ SAMĄ SYTUACJE I JESZ CZE KILKA INNYCH I WIESZ CO SIĘ STAŁO??? wylądowalam w szpitalu i siedzialm na zwolnieniu 4 msc.
KOBITO TWOJE ZDROWIE NAJWAZNIEJSZE, TAKI DZIAD-TWOJ SZEF, JAK STRACISZ ZDROWIE TO SIĘ TOBĄ NIE PRZEJMIE, NAWET SIĘ NIE NACHYLI!!!!!! miej go w dupie, machnij mu L4 i dowidzenia!!!
Matko ale się wkurzylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przerabialam to samo kilka lat! I powiedzialam koniec i dosyc tego DNA!!!
Oni tobą się nie przejmująto ty nimi też nie!! tym bardziej w chorobie

Babyss ma 100% racji ja też sie pod tym podpisuje !!! :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja właśnie skończyłam smażyć naleśniki i zaraz idę je smarować powidłami.
A co wy dzisiaj robicie na obiadek?

ja naobiadek nic ale na kolacje tez robie nalesniki:-D:-D:-D

macie dziewczyny co znalazlam , troszke na rozladowanie humorków :):tak:

Zrób to zadanie matematyczne a rezultat na pewno Cię zadziwi...
Trwa tylko 20 sekund. Wszystko, co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć.

Zaczynamy!

1. Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiać sex.
2. Pomnóż wynik przez 50
3. Następnie dodaj 44
4. Następnie pomnóż przez 200.
5. Jeśli w tym roku miąłeś już urodziny dodaj 105. Jeśli nie dodaj 104.
6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd....)

Kiedy wykonasz już wszystkie działania powinieneś otrzymać numer pięciocyfrowy?
A więc:

• Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda?
Ale to nie wszystko.
• Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat.
Ale najlepsze jeszcze przed nami.
• Druga i trzecia cyfra dają ....
POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU!!!!!!

Trwa tylko 20 sekund. Wszystko, co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć.

Zaczynamy!

2. Pomnóż wynik przez 50
3. Następnie dodaj 44
6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd....)

A więc:

• Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda?
Ale to nie wszystko.

Wszystko ladnie pieknie tylko moje latka mi sie nie zgodzily bo wyszlo ze mam 17 lat :sorry2:

Zaczynamy!

2. Pomnóż wynik przez 50
3. Następnie dodaj 44

A więc:

Ale to nie wszystko.

Marzennix fajna zabawa hehe no i troszke sie sprawdzilo pozycja i 1 pytanie co do wieku to nie do koca bo wyszlo mi ze mam 18 a mam 23 w tym roku hihi:-)

Ale bardzo fajne na rozluznienie atmosfery:tak:

Hej Laseczki ja dziś tylko na chwilkę bo musze się moim synkiem zając bo wariuje...

a dzis powinna byc @ ale nie przylazła.....luteiny juz nie mam na wywolanie w razie czego i co mam zrobic do gina znowu isc??? i wydac 80 zl. zeby mi luteine przepisal na @ ???
czy mozna kupic bez recepty? eee chyba nie...
Ja kupowałam zwykłą Luteinę i płaciłam za nia 3 zł ale była na receptę,a co to za Luteina za 80 zł:szok:
:-)czesc dziewczynki jeszcze nie moge uwierzyc dzis bylam na usg i bedziemy mieli synka kubusia :))) wazy ponad pol kg, mierzy ok 22 cm,, wszytskie wymiary ma zgodnie z terminem porodu.. mamy sliczne zdjecia.. wstawiam je w mojej galerii..:) jestem przeszczesliwa ze jest zdrowy :) :-D:-D:-D
Tikanis GRATULACJE... Ja te zmam synka Kubusia, pamiętaj, że Kubusie to łobuziaczki...:-)
Ja tez mam dziś na kolację nalesniki...
A co do testu to mi również policzyło za mało lat - o 5... chyba cos jest źle, bo wszystkim nam odejmuje 5 lat,

Lilu he he witaj...

A co z Laurą... odezwij sie!!!

Marzenix coś do bani ten test, lat dało za mało a tej pozycji (69) och ohyda!:-D

Ja naleśniki na obiad robiłam, bo M za nimi przepada:-)
A ja od niego się zaraziłam. Właśnie idę po siódmego:szok: Oj ten tłuszczyk na brzuszku.....

reklama
Do góry