reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Siema dziewczynki ;-)

Troszke mnie nie bylo, pewnie i tak mnie nie pamietacie, bo niewiele pisalam.
Mam pytanko do tych, ktore cos wiedza na temat problemow hormonalnych. Otoz, w tamtym cyklu, po raz pierwszy chyba w zyciu zuwazylam plamienie przed @ i bardzo skapa @. W tym cyklu, w 23 dc znowu zaobserwowalam plamienie, dzis tez plamie ( w takiej samej-znikomej ilosci). Wspomne tylko, ze zawsze mialam cykle 25dniowe i z dokladnoscia prawie co do godziny. Mysle, ze moge miec jakis zachwiania gospodarki hormonalnej. Dodam tylko, ze fasolka odpoda raczej w 100%. W tamtym cyklu zrobilam test i byl negatywny.
Macie moze jakis pomysl z ktorym hormonem moge miec problemy?
Wiem, ze powinnam isc do gina ale tu gdzie mieszkam, na wszystko czeka sie dlugo.

Pozdrowki :-)

reklama
babyless -całkowity koszt to ok 1200 zł bo u mnie na cyklu naturalnym, na stymulowanym to troche drożej... wybiera sie najlepsze plemniczki (mój M ma mała ruchliwych plemników) i za pomocą specjalnego przyrządznie wprowadza sie pośrednio do jamy macicy, oczywiście podczas owulacji, jest to najprostrzy sposób wspomagania. to tak w skrócie
TAK, tak ja wiem na czym polega tylko chodzilo mi o cene i tak ogolem o kosztach badan przed ...a ty dlugo się starasz??? i co lekarz mowi? dlaczego dzidzius nie wychodzi?

TAK, tak ja wiem na czym polega tylko chodzilo mi o cene i tak ogolem o kosztach badan przed ...a ty dlugo się starasz??? i co lekarz mowi? dlaczego dzidzius nie wychodzi?
2 lata - moj mąż słabe wyniki nasienia- sznasa na naturalną ciąże jest ale to może trwać,trwać najlepsze wyjście IUI tak stweirdził lekarz... u mnie badania hormonalne prawidłowe, hsg- drozne jajowody wszystko w porządku, więc działamy w lutym!!!!

:-)czesc dziewczynki jeszcze nie moge uwierzyc dzis bylam na usg i bedziemy mieli synka kubusia :))) wazy ponad pol kg, mierzy ok 22 cm,, wszytskie wymiary ma zgodnie z terminem porodu.. mamy sliczne zdjecia.. wstawiam je w mojej galerii..:) jestem przeszczesliwa ze jest zdrowy :) :-D:-D:-D
Gratulacje kochana pewnie Twój jest przeszczęśliwy, że będzie chłopak:-D Najważniejsze jest że kruszynka jest zdrowa! To teraz tylko czekać aż się pojawi na tym świecie:tak: Przyznam, że to usg bardzo fajnie przedstawia rysy buzinki dzidziusia. Powodzenia kochana

mari27 pisze:
No i wyladowalam z antybiotykiem. Boli mnie wszystko. Miesnie brzuch jajniki piersi watroba kluje mnie serce chyba umre... Tak zle to sie jeszcze w zyciu nie czulam zadzwonilam do szefa ze nie dam rady przyjsc do pracy i co dostalam opie...ol ze co ja sobie mysle i czy bede jutro powiedzialam ze sie postaram nawet nie powiedzial ze ok lub ze nie ok tylko sie rozlaczyl. Fajnie prawda :((((((((
Oj bidulka z Ciebie a ten szef to chyba nie ma serca, że Ci każe w takim stanie do pracy przyjść. Zdrowiej kochana nam szybciutko i nie przejmuj się takim szefem. :-D Pamiętaj zdrówko najważniejsze a nie lamenty szefa:wink:

Kochane mam takie pytanie bo miałam owulację w połowie cyklu a dwa dni wcześniej były ostre przytulanki.:-D Jeśli doszło do zapłodnienia (tak przypuszczalnie) to dostanę @ mimo tego, że upłynęły tylko 2 tygodnie, czy to by było za wcześnie na taki objaw jak brak @ .Tak planowo @ mam mieć 9 lutego.

:-)czesc dziewczynki jeszcze nie moge uwierzyc dzis bylam na usg i bedziemy mieli synka kubusia :))) wazy ponad pol kg, mierzy ok 22 cm,, wszytskie wymiary ma zgodnie z terminem porodu.. mamy sliczne zdjecia.. wstawiam je w mojej galerii..:) jestem przeszczesliwa ze jest zdrowy :) :-D:-D:-D

No to gratulacje. Na pewno luby się cieszy bardzo:-)
A jak zdrówko:confused:

Siema dziewczynki ;-)

Troszke mnie nie bylo, pewnie i tak mnie nie pamietacie, bo niewiele pisalam.
Mam pytanko do tych, ktore cos wiedza na temat problemow hormonalnych. Otoz, w tamtym cyklu, po raz pierwszy chyba w zyciu zuwazylam plamienie przed @ i bardzo skapa @. W tym cyklu, w 23 dc znowu zaobserwowalam plamienie, dzis tez plamie ( w takiej samej-znikomej ilosci). Wspomne tylko, ze zawsze mialam cykle 25dniowe i z dokladnoscia prawie co do godziny. Mysle, ze moge miec jakis zachwiania gospodarki hormonalnej. Dodam tylko, ze fasolka odpoda raczej w 100%. W tamtym cyklu zrobilam test i byl negatywny.
Macie moze jakis pomysl z ktorym hormonem moge miec problemy?
Wiem, ze powinnam isc do gina ale tu gdzie mieszkam, na wszystko czeka sie dlugo.

Pozdrowki :-)

Jak myślisz, ze to hormony to sprawdź w komplecie badań. Jeden nic nie daje kilka hormonów ze sobą jest w ciągłej zależności więc badanie jednego może za dużo nie powiedzieć.

Gratulacje kochana pewnie Twój jest przeszczęśliwy, że będzie chłopak:-D Najważniejsze jest że kruszynka jest zdrowa! To teraz tylko czekać aż się pojawi na tym świecie:tak: Przyznam, że to usg bardzo fajnie przedstawia rysy buzinki dzidziusia. Powodzenia kochana

Oj bidulka z Ciebie a ten szef to chyba nie ma serca, że Ci każe w takim stanie do pracy przyjść. Zdrowiej kochana nam szybciutko i nie przejmuj się takim szefem. :-D Pamiętaj zdrówko najważniejsze a nie lamenty szefa:wink:

Kochane mam takie pytanie bo miałam owulację w połowie cyklu a dwa dni wcześniej były ostre przytulanki.:-D Jeśli doszło do zapłodnienia (tak przypuszczalnie) to dostanę @ mimo tego, że upłynęły tylko 2 tygodnie, czy to by było za wcześnie na taki objaw jak brak @ .Tak planowo @ mam mieć 9 lutego.

Dziewczyno spokojnie wytrzymaj do dnia @!!!!

Kochane moje babylys jedna krecha nie oznacza jeszcze braku fasolki moze powtorz test za pare dni

Lolitka tak bardzo mi przykro kochana ale nie lam sie moze jeszcze nic straconego sa przeciez jeszcze te metody in witro moze to jest wlasnie dla was zastanowcie sie kochana czasem warto dla takiego skarba:-(przykro mi naprawde

Kochane i co z laura ona nie odzywala sie dzis?

trzymam kciuki... kiedy testujesz?
no niby 2 lutego... ale pewnie nie wytrzymam... chociaz jeszcze testu nie kupilam.... ale pewnie juz niedlugo heheh...

jesli doszlo do zaplodnienia to nie powinnas dostac @ chociaz moze sie zdazyc ze bedziesz miala plamienia wygladajace jak @... ale trzymamy kciuki oby wstrena @ nie przylazła....;-)

reklama
Ja właśnie skończyłam smażyć naleśniki i zaraz idę je smarować powidłami.
A co wy dzisiaj robicie na obiadek?

Do góry