reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witam weekondowo!!!
tikanis piekny ten twój synek!!!!!
bablyss rób teścik- mocno trzymam kciuki!!!!!
pozdrawiam wsztystkie dziewczyny wkropeczke, Marzenix i całą resztę!!!
ja licze dni do lutego dokładnie z moich wyliczeń jak 10.02 przyjdzie @ to od 8 dnia już przygotowanie do insemi... nie mogę się doczekać... a teraz zaczynają się dni płodne i może ...ale ten cykl to tylko dla przyjemności... ?!

reklama
Marzenixx a Ty jak się dziś czujesz?
a ja kochana czuje sie ok, nadal bolą mnie cycuchy.... nie wiem czy to przed @, pewnie tak... a wczoraj bardzo mnie ciągneło w pachwinie... taki ból ciągnący od podbrzusza do okola pachwiny... nie wiem , nie chce sobie wkrecac :zawstydzona/y:

a ty Kinguś ?? ja ty sie czujesz???

bablyss??? co ztym tesciorem????

witam weekondowo!!!
tikanis piekny ten twój synek!!!!!
bablyss rób teścik- mocno trzymam kciuki!!!!!
pozdrawiam wsztystkie dziewczyny wkropeczke, Marzenix i całą resztę!!!
ja licze dni do lutego dokładnie z moich wyliczeń jak 10.02 przyjdzie @ to od 8 dnia już przygotowanie do insemi... nie mogę się doczekać... a teraz zaczynają się dni płodne i może ...ale ten cykl to tylko dla przyjemności... ?!
moze wlasnie dlatego ze tylko dla przyjemnosci to okaze sie owocny;-):-):tak:

moze wlasnie dlatego ze tylko dla przyjemnosci to okaze sie owocny;-):-):tak:
wiesz lekarz powiedział że umawiamy się na luty i wtedy będzie fasolka a teraz przyjemność... powiedział że wszystko może się zdarzyć...czasem to tylko blokada psychiczna,mówił że często tak jest że pary odpuszczają a gdy termin zabiegu fasolka już jest... ja sobie w główce już poukładałam, odpuściłam i jakoś mi tak lepiej ... naprawdę bez stersu narazie , potem to dopiero będę się denerwowała czy insemina.... się udała...
kurczę ale sie rozpisałam!:tak::-D

NO I ZROBIŁAM - JEDNA KRECHA NIE ROBI ZŁUDZEN, MOCNO SPROWADZA NA ZIEMIE I TAK SAMO MOCNO KOPNEŁA MNIE W TYŁEK!!!!!!!!! NA OTRZEŻWIENIE:sorry2::zawstydzona/y:

Ale nawet nie jestem zła zrezygnowana ,tylko dobry lekarz tu pomoze dlatego czekam na tą małpe
eh... szkoda.... ale jeszcze nic straconego poki nie ma @:tak:;-):-) buziaki :**

bablyss nigdy nie można tracić nadzieji póki nie ma @, ja przy pierwszej ciąży zrobiłam jeden test i wyszedł że nie jestem w ciąży a jak zrobiłam za dwa dni 2 to wyszedł pozytywnie, także głowa do góry

wiesz lekarz powiedział że umawiamy się na luty i wtedy będzie fasolka a teraz przyjemność... powiedział że wszystko może się zdarzyć...czasem to tylko blokada psychiczna,mówił że często tak jest że pary odpuszczają a gdy termin zabiegu fasolka już jest... ja sobie w główce już poukładałam, odpuściłam i jakoś mi tak lepiej ... naprawdę bez stersu narazie , potem to dopiero będę się denerwowała czy insemina.... się udała...
kurczę ale sie rozpisałam!:tak::-D
rybko a ile ty płacisz za calkowity koszt zabiegu??? jak to wszystko wygląda???

marzenixx nie mam złudzen i nawet sobie nie gadam! badania dokladne i juz!
Ja przeciez nie staram się kilka miesięcy tylko nieglugo 2 LATA BĘDZIE I NIC... WIĘC COS NIE TAK JEST...NIE WIERZE .....

ale kobitki nic sie nie martwimy, uszy i nogi do gory podnosimy a komu ma sie udac jak nie nam???????NO NIE????????:-D:-D:-D

No i wyladowalam z antybiotykiem. Boli mnie wszystko. Miesnie brzuch jajniki piersi watroba kluje mnie serce chyba umre... Tak zle to sie jeszcze w zyciu nie czulam zadzwonilam do szefa ze nie dam rady przyjsc do pracy i co dostalam opie...ol ze co ja sobie mysle i czy bede jutro powiedzialam ze sie postaram nawet nie powiedzial ze ok lub ze nie ok tylko sie rozlaczyl. Fajnie prawda :(((((((( Kiedys jak bylam mlodsza to lazilam z temp do pracy a teraz po prostu nie mam sily musze zostac w domku.
Tikanis gratuluje synka ja tez zawsze chcialam miec 2 synkow :)))))
W.Kropeczko wspolczuje Ci strasznie. Mam nadzieje ze ten bol szybko minie zycze Ci tego.
Pozdrawiam Was i ide dalej zdychac.
matko.....ROK TEMU MIALAM TAKĄ SAMĄ SYTUACJE I JESZ CZE KILKA INNYCH I WIESZ CO SIĘ STAŁO??? wylądowalam w szpitalu i siedzialm na zwolnieniu 4 msc.
KOBITO TWOJE ZDROWIE NAJWAZNIEJSZE, TAKI DZIAD-TWOJ SZEF, JAK STRACISZ ZDROWIE TO SIĘ TOBĄ NIE PRZEJMIE, NAWET SIĘ NIE NACHYLI!!!!!! miej go w dupie, machnij mu L4 i dowidzenia!!!
Matko ale się wkurzylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przerabialam to samo kilka lat! I powiedzialam koniec i dosyc tego DNA!!!
Oni tobą się nie przejmująto ty nimi też nie!! tym bardziej w chorobie

reklama
babyless -całkowity koszt to ok 1200 zł bo u mnie na cyklu naturalnym, na stymulowanym to troche drożej... wybiera sie najlepsze plemniczki (mój M ma mała ruchliwych plemników) i za pomocą specjalnego przyrządznie wprowadza sie pośrednio do jamy macicy, oczywiście podczas owulacji, jest to najprostrzy sposób wspomagania. to tak w skrócie

Do góry