reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A to jeszcze my sie meldujemy w 29 tygodniu :-)

picture8242.jpg

picture8243.jpg
brzusio cudny:-):-):-):-)

hej hej:-)
ja dzis jestem wkoncu zadowolona:-) oprawiłam prace, zaniosłam do promotora i gdzie trzeba i juz mam HiLife:-D no oprocz tego ze sie musze uczyc do obrony hehe:-D ale zmeczona jestem tym wszystkim strasznie:sorry:

buziaczki dla wszystkich dziewczynek bez wyjatku, nie jestem w temacie , wybaczcie......:sorry:

Super,dziękuje za buziaczka:-)

reklama
Nie nakrecaj, nie nakrecaj - co ma Bozia dac to da:)

A ja zaczynam stymulacje w lipcu (wtedy ICSI sierpniu), najpozniej w sierpniu (wtedy ICSI we wrzesniu). HUUURRRRRAAAAAAA:-):-):-):-):-):-)
no to pieknie - czas teraz tylko odliczac...

Witam!
Ja tylko na chwilkę....
Trochę jestem mniej nerwowa co ma być to będzie... piersi mnie bolą jak cholera sutki to samo i mam wzdęty brzuch od dwóch dni jajniki czasem zakłują...i to tyle co u mnie.

Kroptusiu piękny masz brzuszek!ODPOCZYWAJ!:tak:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!:-)
no to w piatek beta powinna cos wskazac i mam nadzieje ze bedzie na poziomie 2-3tc
Napewno jesteś:tak:,dolegliwości mogą sie pojawic dopiero póżniej.:-)
przy pierwszej ciazy tylko zgaga a zadnych mdlosci...:-):-):-)

Do góry