reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Pysia

No wlasnie my juz jestesmy po zabiegu odwracajacym, ale sperma jest martwa. Musimy zabdac tylko dlaczego....i czy mozna ja ozywisc

reklama
ok teraz juz wiem wiecej...pewnie,ze sa jakies sposoby na zolnierzyki naszych panow,musicie zaczac dzialac!!!

Romka

Sposobow jest bardzo duzo, ale to zalezy od przyczyny. Czesc z nich jest w pelni i szybko uleczalna, a sa takie ktore na trwale powoduje bezplodnosc
Musimy porozmawiac z lekarzem....

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!
Byłam dziś u lekarza z wynikami i okazuje się, że są nienajgorsze :) Mam objawy na @, albo jestem w tak wczesnym stadium ciąży, że jeszcze nie można tego stwierdzić. Więc pozostaje mi albo zrobić najpewniejszy test, czyli z krwi, albo czekac pare dni co się będzie działo.
Odezwe sie jak sie wyjasni :)
papa

czyli wszystko dobrze tak?
Tak dobrze, teraz pozostaje mi tylko czekać.

jupiiiii :-D grzeczny pecherzyk :-D bo jakby nie pekł to ja bym sie tam do niego pofatygowała osobiscie! :laugh2::laugh2::laugh2:
Bałam się, że zrobi się torbiel ale nie mówiłam tego głośno ale na szczęście wszystko jest dobrze:tak:

Jutro mój szczególny dzień ( robię rano test ciążowy). Już 9 dni po terminie @ i nic.
Trzymam kciuki, napisz jutro koniecznie jaki wynik.
JESTEM W 12 TC :-) Chciałam wam podziękować za wsparcie w trudnych chwilach.
Pewnie, że pamiętam. GRATULUJĘ:-):-):-)

lepiej sobie odpuscic to forum, liczenie, odliczanie, czekanie........:zawstydzona/y: i wrocic poprostu juz z fasolką...... musze to przemyśleć dokladnie....:-:)zawstydzona/y:
Ja chyba odpuszczam sobie badanie szyjki, wydawało mi się, że po owulce się zamyka a ja ciągle mam niedomkniętą ale ginka mówiła że to normalne.
Może warto na forum zahaczać też o inne tematy tak dla rozładowania :tak::tak:Nie opuszczaj mnie na długo :zawstydzona/y:

lepiej potraktowac to forum jako miejsce do pogadania czy wyzalenia sie ale za bardzo nie roztrzasac samego procesu :tak:;-)
Dokładnie :tak::tak:

Wiecie co dziewczynki chyba macie racje :sorry: i ja znikam na jakis czas :tak: Dam sobie troche odpoczac :happy:
Oczywiscie zajrze na forum co jakis czas zobaczyc co u was slychac :tak:
Wszystkie mnie zostawcie :baffled: Wpadnij czasem skarbie:tak::tak:Buziorek

Nie zagladam teraz na BB bo jestem po drugiej punkcji kolana-w wtorek wnnocy...silny stan zapalny sie przytrafił, pogorszylo się co bylo i przeszlam kolejną rzeźnię,
Kingus-super wiesci od ginka, zaciskam piastki najmocniej na potrafię zeby to jajeczko sie nie zmarnowalo!
Biedactwo wracaj szybko do formy :tak::tak:
Dzięki za kciuki, buziaczek.:-)

Kinguś to teraz pozostaje Ci cieprliwie czekac...zaciskam kciuki
Czekam :tak: Jak nie teraz to następnym razem ;-);-)

Jestem w bolu wielkim pograzona. Wlasnie dostalismy wyniku testow nasienia, i stwierdzono calkowity brak ruchliwosc plemnikow, wszystkie sa martwe.
Mój M bierze salfazin, selen, l-karnitynę(na ruchliwość), mace.
Może niech Twój pobierze przez 2 miesiące i powtórzy badania. Androlodzy przeważnie każą powtarzać badania po 2 miesiącach. Ja mocno zaciskam kciuki żeby się zmieniły na lepsze.

-czy jeśli dni płodne miałam 5 dni temu(miałam robione usg i był 1 dominujący pęcherzyk) i jak doszło do zapłodnienia to beta również powinna wyjść
Bete można najwcześniej robic 10 dni po owulacji a najlepiej 14 bo wtedy jest wiarygodna.

Marzenixx skarbie jak się dziś czujesz?

Lolitka200 nie znamy sie ale jest mi bardzo przykro ze musisz przez to przechodzisz. Zycze ci i twemu M powodzenia i LEPSZYCH WYNIKOW, trzymam kciuki za jakiekolwiek zmiany.

Lolitka bardzo mi przykro z tego powodu.
Dziewczynki miłego weekendu,
chorującym zdrówka,
starającym się powodzenia
a reszce wszystkiego naj naj;-)

Lolitko
Bardzo mnie zasmuciła twoja wiadomość i jest mi przykro.
Wiem ze to bardzo trudne ale nie zalamuj się, poczekaj na rozmowe z lekarzem.
Zabieg miał być odwracalny i pewnie jest sposób aby ożywić plemniczki.

reklama
Ja chyba odpuszczam sobie badanie szyjki, wydawało mi się, że po owulce się zamyka a ja ciągle mam niedomkniętą ale ginka mówiła że to normalne.
Może warto na forum zahaczać też o inne tematy tak dla rozładowania :tak::tak:Nie opuszczaj mnie na długo :zawstydzona/y:

Marzenixx skarbie jak się dziś czujesz?

moze rzeczywiscie zachaczyc o inne tematy ale jak tu nie rozmawiac o fasolkach, objawach i czekaniu....

kochana mnie dzis cycuchy bola jakby troche bardziej.... ipodbrzusze ale tak delikatnie jak na @... i mam taki ból czasami w pachwinie z prawej strony.....tzn tak prawie przy pachwinie...:eek: o rany nie chce sie nakręcać.....:zawstydzona/y::-(
a ty jak??

lolitko.... ogromnie mi przykro.... ale przyłączam się do zdania dziewczyn, ze nie trac nadziei... napewno wam sie uda...

Do góry