LOLITKA wbijaj sie na ta stronke [URL="http://www.nasz-bocian.pl, mam"]www.nasz-bocian.pl, mam[/URL] nadzieje,ze cos znajdziesz ja tam wyczytalam sporo ciekawych informacji!
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Bablyss
No to ze jest wymienione jako mozliwy skutek uboczny, to nie oznacza ze tak musi byc. I ja mialam nadzieje, ze tak nie bedzie.....
Plemniki mozna odbudowac w zaleznosci od tego co dokladnie spowodowalo "ich smierc". Bedziemy robic dokladniejesze badania zeb to sprawdzic....ale szanse nie sa duze.
No to ze jest wymienione jako mozliwy skutek uboczny, to nie oznacza ze tak musi byc. I ja mialam nadzieje, ze tak nie bedzie.....
Plemniki mozna odbudowac w zaleznosci od tego co dokladnie spowodowalo "ich smierc". Bedziemy robic dokladniejesze badania zeb to sprawdzic....ale szanse nie sa duze.
Bablyss
Może szanse nie są duze ale sa i to jest najważniejsze i tego sie trzymaj i walcz, a zobaczysz sie się Wam uda.
acha rozumiem, zasugerowalam się tym ze mari wspomniala o antykoncepcji, a przeciez u faceta to tylko wazektomia(czy jakos tak) i ew.podgrzanie jąder falami usg jakos tak...Bablyss
Kurde....bidulko.....Teraz to konsultacje po roznych lekarzach szukanie , drążenie jeszcze raz szukanie i musi byc dobrze!
lolitka200
Bablyss
Wazektomia jest nieodwracalna a on mial zabieg odwracalny choc zblizony- w Polsce ich nie robia, bo jest zakazane.
Wazektomia jest nieodwracalna a on mial zabieg odwracalny choc zblizony- w Polsce ich nie robia, bo jest zakazane.
lolitka200 jak w coś się bardzo wierzy i tego chce to po czasie zobaczysz że będzie dobrze, na wszystko trzeba czasu
Bablyss
Jeżeli jest odwracalny tak jak mówisz, to musi byc sposób i napewno jest tylko moze jeszcze o tym nie wiecie, spróbój sie choc troszeczke uspokoić i zaczekaj na wizyte u lekarza on napewno skomentuje to w sposób merytoryczny i kompetentny, ale radziłabym konsultacje z innym specjalistą , moze powinniscie poszukać lekarza za granicą gdzie robiony był ten zabieg a moze jest ktos taki w Polsce?
sawi
szczęśliwa żona i mama
hej.dziewczynki.
we wtorek odebrałam wyniki bety no i wyszło >1 więc niestety nie jestem w ciąży.
dziś mam 27dc i @ powinna już być (a zażywam duphaston-3 dni temu odstawiłam ostatnią tabl)
a mam do Was pytanko?
-czy jeśli dni płodne miałam 5 dni temu(miałam robione usg i był 1 dominujący pęcherzyk) i jak doszło do zapłodnienia to beta również powinna wyjść 1.czy już powinna być wyższa jeśli by fasolka była czy to zbyt wcześnie??!!
-czy możliwe jest to żeby w ciągu jednego cyklu była dwa razy owulacja
we wtorek odebrałam wyniki bety no i wyszło >1 więc niestety nie jestem w ciąży.
dziś mam 27dc i @ powinna już być (a zażywam duphaston-3 dni temu odstawiłam ostatnią tabl)
a mam do Was pytanko?
-czy jeśli dni płodne miałam 5 dni temu(miałam robione usg i był 1 dominujący pęcherzyk) i jak doszło do zapłodnienia to beta również powinna wyjść 1.czy już powinna być wyższa jeśli by fasolka była czy to zbyt wcześnie??!!
-czy możliwe jest to żeby w ciągu jednego cyklu była dwa razy owulacja
Ostatnia edycja:
reklama
lolitka200
Romka
Tak. Wazektomia jest trwalym srodkiem antykoncepcyjnym o ile dojdzie do przeciecia chirurgicznie nasieniowodow. Moj facet mial ich podwiazania, co oznacza ze zabieg jest odwracalny. Tylko jest wlasnie problem czy sie uda....Szanse nie sa wysokie. Dodatkowo nawet jak sie uda, to ze wzgledu na zabieg rozne sytuacje sa mozliwe: sperma jest, ale moga np powstac przeciwciala ktore usmiercaja zolnierzyki. Moze dojsc do infekcji itd....Musimy sie dowiedziec co dokladnie nie gra i czy mozliwa jest ich ponowna ruchliwosc (w zaleznoci od przyczyny)
Tak. Wazektomia jest trwalym srodkiem antykoncepcyjnym o ile dojdzie do przeciecia chirurgicznie nasieniowodow. Moj facet mial ich podwiazania, co oznacza ze zabieg jest odwracalny. Tylko jest wlasnie problem czy sie uda....Szanse nie sa wysokie. Dodatkowo nawet jak sie uda, to ze wzgledu na zabieg rozne sytuacje sa mozliwe: sperma jest, ale moga np powstac przeciwciala ktore usmiercaja zolnierzyki. Moze dojsc do infekcji itd....Musimy sie dowiedziec co dokladnie nie gra i czy mozliwa jest ich ponowna ruchliwosc (w zaleznoci od przyczyny)
Ostatnia edycja:
Podziel się: