reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Cześć Dziewczynki. Właśnie siadam, żeby nadrobić zaległości, bo widzę, że mam trochę do poczytania. Dopiero co usiadłam, bo dzisiaj nasze przedszkole prezentowało się na imprezie prawyborczej i w zasadzie cały dzień mnie nie było.

Ale... dziś od rana bolał mnie brysiu i zaczęłam się martwić, co się dzieje. Wróciłam z tej imprezki, wchodzę do łazienki a tam krew... Wystrachałam się porządnie. Wpakowałam małżona do samochodu i do szpitala. W szpitalu powiedzieli, że nie zbadają mnie bez przyjęcia na oddział. No to się przyjęłam. Na szczęście był ordynator, który ratował mnie przy poronieniu, gdy dostałam krwotoku, więc byłam spokojniejsza. I wiecie co się okazało? Że ja WCALE NIE JESTEM W CIĄŻY... i najnormalniej w świecie dostałam okres... Poczułam się jakbym w pysk dostała...

O kurka wodna. Nawet nie wiem co napisac, prócz tego, że mi przykro....

Dzień dobry! :tak: jest tam kto??? co tu takie pustki z rana!? :eek: a ja mam znowu pytanko do P. będzie miał dzisiaj rtg stawow biodrowych a więc naświetlane będą rzołniezyki :confused2: ma to jakis zly skutek???

czesc dziewczynki.....;-)
ja dzisiaj bede tylko zaglądac, zasiadłam z rańca i bede poprawki robic do mojej pracy i moze uda mi sie dzisiaj skonczyc:tak:
buziaczki dla wszystkch :***

Dzien dobry
Wpadlam tylko na chwilke zobaczyc jak sie ma Gisia i jej test, oraz przeslac Wielkiego buziaka na DZIEN DZIECKA dla tych duzych dzieci, malych i tych jeszcze w brzuszkach :-)

Witam Kochane :biggrin2:

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :-D:-D:-D

Wam i sobie też życzę obyśmy w przyszłym roku w innym wymiarze ten dzień obchodziły i już swoje dzieci w rączkach tuliły lub głaskały się po brzuszku jeżeli jeszcze będą w środku :tak::tak::tak:

Całuję Was mocno Kochane :***

Cześć Kobiałki:):)
Ja tylko na momenta... Nie wiem czy uda mi sie co napisac więcej. Komp mi się rozpieprzył w pracy i korzystam z koleżanki póki jest u klienta.
jAK KROPECZKA!!!!! ma KTóRAS JAKIES WIEśCI!!!!!
Hanka, jeśli masz do niej namiary to ją Koniecznie ode mnie pozdrów!!! I Każ jej sie nie martwić!!! Myslałam że dam radę zajrzec do Was przez weekend ale była KUPA
Jak tam, są nowe fasole czy nie?? Agniesiak??
Buziaki for all:) Spróbuje podczytac to co napisałyście...

reklama
Do góry