olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
za to przeslodzenie hahahahahaahaha:-)
mi mozesz slodzic ja to lubie, a ze ty jestes szczera ;-) to ci uwieze
mi mozesz slodzic ja to lubie, a ze ty jestes szczera ;-) to ci uwieze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jutro na BB nie wchodze bo jak sie z rana babki pobudza to mnie zlinczują wszystkie naraz!!Jakie macie plany na jutro????
Jakie macie plany na jutro????
jak szczerosc to szczerosc, zaraz wracam ide siku :-)![]()
ja jutro na BB nie wchodze bo jak sie z rana babki pobudza to mnie zlinczują wszystkie naraz!!
tylko spuść wodę
bo ja ostatnio na pudelku czy jakimś innym czytałam ze CAMERON DIAZ nie spuszcza po siku wody bo chroni środowisko i oszczedza wode![]()
tez to czytalam hahahahatylko spuść wodę
bo ja ostatnio na pudelku czy jakimś innym czytałam ze CAMERON DIAZ nie spuszcza po siku wody bo chroni środowisko i oszczedza wode![]()
Trzymaj się..Wyśpij się koniecznie! Może to pomoże..
Buziaki i spokojnej nocki:-)
dzieki Dziewczynki :-) dzis przez caly dzien tez bylo kiepsko ze mna,ale...TADAM!!! wlasnie mi przeszlo i jestem szczesliwa i energiczna jak skowronekdobrej nocy i spokojnej![]()
ehh,wspolczuje,wiem co to znaczyu mnie dzis wietrzno strasznie
jak ja nie lubię wiatru zawsze mnie wtedy głowa boli i dziś oczywiście też
hehe,od tego sa faceci :-):-):-) inaczej czuli by sie niepotrzebni ;-)Witam sie :-)
U mnie dzien nieciekawy
przebudzialam sie o 7 rano, patrze a tu nie ma pradu...
pol swiata byl obudzila bo pradu nie mialam a wystarczylo bezpiecznik przelaczyc![]()
hehe,widze,ze rosnie nam sportowiec do kadry narodowejW nocy moje dziecię spać nie chciało, jak położyłam się na boku to ciągle kopała, jak leżałam na plecach to fikołki chyba robiła.
Rano wstałam to jeszcze spała ale oczywiście teraz znów wariuje
Niech się rusza ile wlezie![]()
uuuuuuuuuSorka za wczoraj dziewczynki. Mam w domu epidemie zoladkowej (lub swinskiej) grypy. Spedzilismy z m. noc nad kiblemDzis jest powtorka z rozrywki, czyli rzyganko na przemian z trojka (jedynka, to siku a 2 to zwykla kupa..)
Moze wieczorkiem mi troszke przjedzie wiec do Was wpadne. No masakra. Jak nie urok, to przemarsz wojsk......
tez mialam isc z M na ten film do kina,ale len nas dorwal...moze jutro sie uda :-) jakby co,dawaj recenzje
Idę dziś do kina na Wojnę polsko-ruską, muszę wyjść z domu bo jak za długo siedzę to wariuje...
Co u was kochane?
Pozdrawiam
moze wybierz sie do innego gina,bo wynika z tego,ze ma chyba kiepski sprzet do usg.wszystko bedzie dobrze,sa na forum dziewczynki,ktore potwierdza,ze kazda ciaza jest inna,wiec nie zamartwiaj sie na zapas...wiem,ze latwo sie mowi,ale przynajmniej sie postaraj.Cześć dziewczyny byłam na tym forum w styczniu bo również sie starałam o dzidzie jednak zwątpiłam i uciekłam rok sie starałam o maleeństwo az tu nagle gdy przestaliśy o tym myśłec i daliśmy sobie spokój zaszłam w ciąże wielkie zaskoczenie!!!! :-):-):-) Juz raz byłam w ciazy ale poroniłam ciaza obumarła w 8 tyg teraz jestem prawie 7 tydzień i boje sie cały czas na proszkach podtrzymujacych Tak wogole chciałam sie poradzic bo byłam we wtorek u lekarza i nie widział jescze dzidzi powiedział ze za wczesnie i kazał przyjsc za 2 tyg czy to mozliwe ze w 6 tyg jeszcze lekarz nie moze potwierdziiec testy 2 grube kreski i 2 robiłam z 4 dniowym odstępem boje sie co bedzie jak pojde 2 czerwca jak kazał to bedzie 8 tydzien czy bedzie juz widac moje malenstwo
my sie chyba nie znamy,ale nie przeszkadza mi to,zyczyc Tobie wszystkiego naj naj naj i spelnienia wszystkich marzen (tych fasolkowych i innych)Witam Dziewczynki ;-)
Zaniepokojona fiu, fiu.... oj bedzie sie działo
Dziewczynki wypicie winko wieczorkiem za moje urodzinki co?
A tu cosik dla Was, jakby zabraklo to dajcie znać, doniosę wiecej