reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Jakie macie plany na jutro????​

Ja się będę mężem nacieszać bo dzisiaj jak wyszedł o 8 rano to wrócił o 21 i stęskniona jestem :) A teraz żuczek mój już śpi więc zaraz wskakuje koło niego i będę gapić się w TV, dopóki nie zacznie chrapać, bo wtedy już nic słyszeć nie będę :)

To ja po wielkiej klotni wstawie megaposta z wieloma cytatami i to z wielka przyjemoscia ;-):-)
Trzymaj się..Wyśpij się koniecznie! Może to pomoże..
Buziaki i spokojnej nocki:-)
dobrej nocy i spokojnej:tak:
dzieki Dziewczynki :-) dzis przez caly dzien tez bylo kiepsko ze mna,ale...TADAM!!! wlasnie mi przeszlo i jestem szczesliwa i energiczna jak skowronek :-D:-):-D:-) mimo poznej godziny

u mnie dzis wietrzno strasznie
jak ja nie lubię wiatru zawsze mnie wtedy głowa boli i dziś oczywiście też
ehh,wspolczuje,wiem co to znaczy:no:

Witam sie :-)

U mnie dzien nieciekawy :dry:
przebudzialam sie o 7 rano, patrze a tu nie ma pradu :szok:...
pol swiata byl obudzila bo pradu nie mialam a wystarczylo bezpiecznik przelaczyc :cool2:
hehe,od tego sa faceci :-):-):-) inaczej czuli by sie niepotrzebni ;-):tak:

W nocy moje dziecię spać nie chciało, jak położyłam się na boku to ciągle kopała, jak leżałam na plecach to fikołki chyba robiła.
Rano wstałam to jeszcze spała ale oczywiście teraz znów wariuje :-D:-D:-D
Niech się rusza ile wlezie :-D:-D:-D
hehe,widze,ze rosnie nam sportowiec do kadry narodowej :tak::tak::tak: dobrze,dobrze,tak trzymac!!

Sorka za wczoraj dziewczynki. Mam w domu epidemie zoladkowej (lub swinskiej) grypy. Spedzilismy z m. noc nad kiblem :zawstydzona/y: Dzis jest powtorka z rozrywki, czyli rzyganko na przemian z trojka (jedynka, to siku a 2 to zwykla kupa..)

Moze wieczorkiem mi troszke przjedzie wiec do Was wpadne. No masakra. Jak nie urok, to przemarsz wojsk......
uuuuuuuuu:no::no::no: nieciekawie...tylko sie nie pozabijajcie,kto pierwszy do kibelka...i pamietajcie,ze trzeba duzo pic,zeby sie nie odwodnic.

Idę dziś do kina na Wojnę polsko-ruską, muszę wyjść z domu bo jak za długo siedzę to wariuje...
Co u was kochane?
Pozdrawiam

tez mialam isc z M na ten film do kina,ale len nas dorwal...moze jutro sie uda :-) jakby co,dawaj recenzje :tak:

Cześć dziewczyny byłam na tym forum w styczniu bo również sie starałam o dzidzie jednak zwątpiłam i uciekłam rok sie starałam o maleeństwo az tu nagle gdy przestaliśy o tym myśłec i daliśmy sobie spokój zaszłam w ciąże wielkie zaskoczenie!!!! :-):-):-) Juz raz byłam w ciazy ale poroniłam ciaza obumarła w 8 tyg teraz jestem prawie 7 tydzień i boje sie cały czas na proszkach podtrzymujacych Tak wogole chciałam sie poradzic bo byłam we wtorek u lekarza i nie widział jescze dzidzi powiedział ze za wczesnie i kazał przyjsc za 2 tyg czy to mozliwe ze w 6 tyg jeszcze lekarz nie moze potwierdziiec testy 2 grube kreski i 2 robiłam z 4 dniowym odstępem boje sie co bedzie jak pojde 2 czerwca jak kazał to bedzie 8 tydzien czy bedzie juz widac moje malenstwo
moze wybierz sie do innego gina,bo wynika z tego,ze ma chyba kiepski sprzet do usg.wszystko bedzie dobrze,sa na forum dziewczynki,ktore potwierdza,ze kazda ciaza jest inna,wiec nie zamartwiaj sie na zapas...wiem,ze latwo sie mowi,ale przynajmniej sie postaraj.

Witam Dziewczynki ;-)
Zaniepokojona fiu, fiu.... oj bedzie sie działo
Dziewczynki wypicie winko wieczorkiem za moje urodzinki co?
A tu cosik dla Was, jakby zabraklo to dajcie znać, doniosę wiecej :tak:
my sie chyba nie znamy,ale nie przeszkadza mi to,zyczyc Tobie wszystkiego naj naj naj i spelnienia wszystkich marzen (tych fasolkowych i innych)

reklama
mi nie chodzilo o wielość cytatów powtarzam poraz setny!! tylko o cytaty w pelni wraz zalączonymi obrazkami!!
nie przeinaczajcie moich słów.
sama cytuje i to prawie za kazdym razem jak i wszystkie !! chodzilo mi o fotki i basta!

Do góry