reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no to super poszalejcie... mnie jajniki zawsze bolą jak wezmę pierwszą lub drugą tabletkę a potem coraz bardziej bolą taki mam organizm zawsze czułam kiedy była owulka...

reklama
Cześć dziewczyny byłam na tym forum w styczniu bo również sie starałam o dzidzie jednak zwątpiłam i uciekłam rok sie starałam o maleeństwo az tu nagle gdy przestaliśy o tym myśłec i daliśmy sobie spokój zaszłam w ciąże wielkie zaskoczenie!!!! :-):-):-) Juz raz byłam w ciazy ale poroniłam ciaza obumarła w 8 tyg teraz jestem prawie 7 tydzień i boje sie cały czas na proszkach podtrzymujacych Tak wogole chciałam sie poradzic bo byłam we wtorek u lekarza i nie widział jescze dzidzi powiedział ze za wczesnie i kazał przyjsc za 2 tyg czy to mozliwe ze w 6 tyg jeszcze lekarz nie moze potwierdziiec testy 2 grube kreski i 2 robiłam z 4 dniowym odstępem boje sie co bedzie jak pojde 2 czerwca jak kazał to bedzie 8 tydzien czy bedzie juz widac moje malenstwo

Kajeczko gratuluję! Super że ci się udało...wydaję mi się że fasolkę i jej serduszko widzi się na usg dopiero 7,8 tydz wczesniej jest pęcherzyk ciążowy.
Pozdrawiam

piszecie o proszkach bo ja teraz biore duphaston a jak skoncze to mam 3 opakowania luteiny czy to uchroni przed kolejnym poroonieniu czy one pomogą

ja mam pytanie do wszystkich dziewczynek juz po obronie magisterki albo w trakcie...czy do dyplomu moze byc czarno-biale zdjecie? bo ja na kolorowych jak gremlin wychodze..

U nas można było czarno-białe:tak:
A co do obiegówek to ja mialam tylko jeden stempelek ze szkolnej bibliotek:-pwięcej nie wymagali, więc looz:tak::-D

Cześć dziewczyny byłam na tym forum w styczniu bo również sie starałam o dzidzie jednak zwątpiłam i uciekłam rok sie starałam o maleeństwo az tu nagle gdy przestaliśy o tym myśłec i daliśmy sobie spokój zaszłam w ciąże wielkie zaskoczenie!!!! :-):-):-) Juz raz byłam w ciazy ale poroniłam ciaza obumarła w 8 tyg teraz jestem prawie 7 tydzień i boje sie cały czas na proszkach podtrzymujacych Tak wogole chciałam sie poradzic bo byłam we wtorek u lekarza i nie widział jescze dzidzi powiedział ze za wczesnie i kazał przyjsc za 2 tyg czy to mozliwe ze w 6 tyg jeszcze lekarz nie moze potwierdziiec testy 2 grube kreski i 2 robiłam z 4 dniowym odstępem boje sie co bedzie jak pojde 2 czerwca jak kazał to bedzie 8 tydzien czy bedzie juz widac moje malenstwo

Ogromne gratulacje Kochana!!
A gin napewno ma rację, nastepnym razem zobaczysz dzidzię i uslyszysz bicie serduszko:tak::-)

Cześć dziewczyny:-)
wiem,że taki wątek już kiedyś była, ale dawno nikt nic na ten temat nie pisał.
Mam 23 lata i od 7 choruje na niedoczynność tarczycy. Wyniki raz mam w normie, raz ponad (TSH nigdy nie więcej niż 5,1).
Od ponad roku staram się zajść w ciąże, na razie bez skutku. Kilka razy podejrzewałam ciąże, ale niestety to nie była fasolka.
Podzielcie się swoimi doświadczeniami w kwestii ciąży przy niedoczynności tarczycy- czy ciężko było zajść, jak wygląda przebieg ciąży itp
. ;-)

Kajeczka wielkie gratulacje i nie martw sie mysl pozytywnie i wszystko będzie dobrze a 2 czerwca zobaczysz maleństwo i usłyszysz bicie jego serduszka

a ja zrobiłam test owulacyjny teraz i wyszła ładna druga kreska prawie takiego samego koloru jak kontrolna ale trochę bledsza czyzby sie owulka zbliżała???

Ostatnia edycja:
reklama
tak wyszedł ten test nie za wyraźne to zdjęcie bo w rzeczywistości ta kreska testowa jest mocniejszego koloru

Załączniki

• BBBBB.jpg
    BBBBB.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 35
Do góry