w.kropeczka
Fanka BB :)
Hej!
Elfiku75-sliczne foto...rozmiar fasolki jak najbradzije jest ok...wiec niczym sie nie martw!
-ja bym chyba ten duphaston jednak brala...luteina nie zaszkodzi a moze wzmocnic fasolke...moze faktycznie z uwagi na wiek ci to dal...mnie tez kazal brac jak juz bede sie "przytulala" z mezem....wiec moze po 30stce to norma:-)
Kanka...ales wymysila z tym nickiem...w sumie fajnie bo jezyk lamalam...zdrowka dla ciebie i maluszka!
Ola-OLICA_wszystkiego najlepszego!!!!! Wyslalam ci juz zyczenia na nk...ale raz jeszcze...dla Ciebie:...tu w wersji "żyja" wiec Ty i fasolcia!
[video=youtube;--LBI2PLjc0]http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0[/video]
Romciu-super ten tekst!!!!! od 4 mca juz plakalam.....
Karo85-fajnie ze sie odezwalas...trzymamy kciuki!
Martynko222-za Twoje podejscie teraz kciuki zaciskam mocno rowniez...by 3ie juz nie bylo potrzebne:-)
Gracjaska-masz racje kochana, poczekaj...
KarolaDe-jak poszukiwania kiecuszki??? upolowalas?
Kroptusiu-powodzenia na wizycie i daj znac po...kciuki zacisniete ma sie rozumiec...za lozysko i cala reszte:-)
Bernadko-udanch zakupow! koniecznie odezwij sie po powrocie!
Loree...."wielkim miastem" mowisz powialo...hehehe...to tylko Tamiza:-)...ale halas mam wielkomiejski..niestety....
Eve-jak mąż? jak nocka? przespana?
Lolitko-sprawdzilas dzis malenstwo???? Tylko jej nie dotykaj...tez slyszalam, ze jak matka zapach poczuje to porzuci sarenke...
Niunia27-co u Ciebie?
Marzenixx-powodzenia na tej rozmowie...zawsze mozesz sprobowac...a skoro to stan. kierownicze to moim zdaniem fajne! Jak nocka bez mezusia????
Ola PM...wskakuj tu do nas od rana!!!!!!! jak z @-pojawila sie?
Badaicka-i jak po wizycie gosci?
Domelka-prolaktyna zbadana?
Jej .....ile Was jeszcze........Kinguś, Patrysia, Szafirek, Lilu i wsie pozostale kochane kobietki-pozdrawiam!!!!
Elfiku75-sliczne foto...rozmiar fasolki jak najbradzije jest ok...wiec niczym sie nie martw!
-ja bym chyba ten duphaston jednak brala...luteina nie zaszkodzi a moze wzmocnic fasolke...moze faktycznie z uwagi na wiek ci to dal...mnie tez kazal brac jak juz bede sie "przytulala" z mezem....wiec moze po 30stce to norma:-)
Kanka...ales wymysila z tym nickiem...w sumie fajnie bo jezyk lamalam...zdrowka dla ciebie i maluszka!
Ola-OLICA_wszystkiego najlepszego!!!!! Wyslalam ci juz zyczenia na nk...ale raz jeszcze...dla Ciebie:...tu w wersji "żyja" wiec Ty i fasolcia!
[video=youtube;--LBI2PLjc0]http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0[/video]
Romciu-super ten tekst!!!!! od 4 mca juz plakalam.....
Karo85-fajnie ze sie odezwalas...trzymamy kciuki!
Martynko222-za Twoje podejscie teraz kciuki zaciskam mocno rowniez...by 3ie juz nie bylo potrzebne:-)
Gracjaska-masz racje kochana, poczekaj...
KarolaDe-jak poszukiwania kiecuszki??? upolowalas?
Kroptusiu-powodzenia na wizycie i daj znac po...kciuki zacisniete ma sie rozumiec...za lozysko i cala reszte:-)
Bernadko-udanch zakupow! koniecznie odezwij sie po powrocie!
Loree...."wielkim miastem" mowisz powialo...hehehe...to tylko Tamiza:-)...ale halas mam wielkomiejski..niestety....
Eve-jak mąż? jak nocka? przespana?
Lolitko-sprawdzilas dzis malenstwo???? Tylko jej nie dotykaj...tez slyszalam, ze jak matka zapach poczuje to porzuci sarenke...
Niunia27-co u Ciebie?
Marzenixx-powodzenia na tej rozmowie...zawsze mozesz sprobowac...a skoro to stan. kierownicze to moim zdaniem fajne! Jak nocka bez mezusia????
Ola PM...wskakuj tu do nas od rana!!!!!!! jak z @-pojawila sie?
Badaicka-i jak po wizycie gosci?
Domelka-prolaktyna zbadana?
Jej .....ile Was jeszcze........Kinguś, Patrysia, Szafirek, Lilu i wsie pozostale kochane kobietki-pozdrawiam!!!!
Ello
Dobrze że Kropka wcześnie uciekła ...
...no piękne te Twoje widoki...ale rzeczywiście może być drogie mieszkanko takie
No i to sie nazywa milosc i wdziecznosc od Zajaczka....o Ty @!
a widoki fajne...prawda...jednak nie one wpłynely na cene ale to, ze mieszkanko bylo - jak go bralismy - nowiutkie-dopiero co oddany blok, jest super nowoczesne-połokrągly budynek, stoi na wodzie i takie tam.....
Ostatnia edycja: