czesc! wpadlam sie przywitac i napisac ze wlasnie czekam na okres ma byc jutro gora po jutrze...a potem zaczynam zabawe z testami owulacyjnumi i wspomagawczo clo...zostaly 2 miesiace do inseminacji wiec mam ochote troszke poszalec...trzymajcie kciuki,buziole dla Wszystkich!!!!!
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Romka
To Ty tez IUI - pacziemu ? Jaki jest powod ?
To Ty tez IUI - pacziemu ? Jaki jest powod ?
Jestem już
Z dzidzią ok, serduszko bije 140 uderzeń, szyjka zamknięta.
Mam brać tabletki z żurawiny i provag.
Super , że z dzidzią wszystko okey. !!!
Bo coś tam z wydzieliną mogłoby być lepiej a żurawinka tak na wszelki wypadek żeby wspomóc układ moczowy.
Ginka mówiła, że organizm nie może utrzymać odpowiedniej flory i trzeba mu pomóc.
Hmmm a mi sie właśnie jakaś paskuda przypałętała, jakieś zapalenie, swędzi jak cholera, a wizyta dopiero w następną środę.
Co mogę w aptece na to kupić bez recepty ???????
Witam
Już po wizycie i po wielkim płaczu. Mogę napisać co mi powiedzieli.
W ciąży nie jestem. Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.Endometrium jest tuż przedokresowe.
Mam czekać na pojawienie się @. Darowałam sobie luteinę.
To tyle. Narazie chyba odpuszczę sobie pisanie..Postaram się Was podczytywać i być na bieżąco z tym co się u was dzieje.
Dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo.
Ojoj tylko proszę nie zamartwiaj się zabardzo...
Betka85
Fanka BB :)
to masz taką sytuację jak ja mój M też tylko sypana preferuje a mama moja raczej też ale jest skłonna skusić sie na taka z ekspresu, ale muszę go sobie najpierw zakupić a wczoraj jednak nie zamówiłam muszę jeszcze pooglądać inne firmy.O ekspresie cisnieniowym to ja sobie mogę pomarzyć :-( mój pije tylko sypana i juz !!!:-( Chociaz moze kiedys ja wrócę do pracy.....to kupie sobie sama a co mnie się tez coś należy,nie?!;-)
ja wolę jak wiem jak która wygląda bo pisząc do niej to mam przed oczami jej twarzyczkę :-)ja tez tak mam juz teraz, utozsamiam was z wami samymi i jest fajnie:-)
!
ja też mogę zaprosić??;-):-):-):-)A prosze bardzo
Magdalena Sałata
Gotartów/ Kluczbork
3mam kciuki żeby jednak @ nie przyszła!!czesc! wpadlam sie przywitac i napisac ze wlasnie czekam na okres ma byc jutro gora po jutrze...a potem zaczynam zabawe z testami owulacyjnumi i wspomagawczo clo...zostaly 2 miesiace do inseminacji wiec mam ochote troszke poszalec...trzymajcie kciuki,buziole dla Wszystkich!!!!!
Olica ja ci nie pomogę bo nie wiem co mozna bez recepty jak się jest w ciażyHmmm a mi sie właśnie jakaś paskuda przypałętała, jakieś zapalenie, swędzi jak cholera, a wizyta dopiero w następną środę.
.
a jak sie czujesz wogóle??
Eve84
2 lata przerwy.....
Doberek! :-)
przytulam kochana mocno!!! nie sie cholerstwo szybko wchlonie @ przylezie i do dziela! zagladaj do nas!Witam
Już po wizycie i po wielkim płaczu. Mogę napisać co mi powiedzieli.
W ciąży nie jestem. Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.Endometrium jest tuż przedokresowe.
Mam czekać na pojawienie się @. Darowałam sobie luteinę.
To tyle. Narazie chyba odpuszczę sobie pisanie..Postaram się Was podczytywać i być na bieżąco z tym co się u was dzieje.
Dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo.
ja juz dawno sie zgubilam kto jest kto z nk a z BB kojaze moze tak na 100% z 5 dziewuszek! a ciebie to ja mam?????Nektaryna ja cie mam????? Chyba nie!!!!!!!! Nie bądź dzikus.
A i popaprańcu Kaprycha też możesz mła zaprosić.
Ja już się zgubiłam, kto jest kto.
to i ja zaraz cie nawiedze na nk :-)A prosze bardzo
Magdalena Sałata
Gotartów/ Kluczbork
ja tam kciuki trzymam zeby @ nie przyszla!czesc! wpadlam sie przywitac i napisac ze wlasnie czekam na okres ma byc jutro gora po jutrze...a potem zaczynam zabawe z testami owulacyjnumi i wspomagawczo clo...zostaly 2 miesiace do inseminacji wiec mam ochote troszke poszalec...trzymajcie kciuki,buziole dla Wszystkich!!!!!
przede wszystkim plyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym polecam LACTACYD FEMINA :-) od kad uzywam nic sie nie przyplatało! a i spytaj sie w aptece o Clotrimazolum w masci jest bez recepty i sądze ze w ciązy można ale dopytaj sie mgr w aptece!Hmmm a mi sie właśnie jakaś paskuda przypałętała, jakieś zapalenie, swędzi jak cholera, a wizyta dopiero w następną środę.
P
patrysia*
Gość
WITAJCIE KOCHANE:-)
Nie było mnie ostatnio na forum i nie będzie przez najbliższe dni:-(niestety moje obawy o ciąże się potwierdziły w niedziele zaczęłam plamić dobrze że M był przy mnie co odrazu zadzwonił do mojego ginekologa i powiedział mu że jeżeli plamienie było jedno i potem jest spokój to mam w poniedziałek do niego przyjechać(w niedziele nie mógł bo kończył remont w gabinecie)a gdyby zaczęła krwawić dużo nieustannie to do szpitala no więc tak patrzeliśmy co chwile na majtki czy są czyste i było ok to jechaliśmy wczoraj do gina i okazało się że moja ciąża jest zagrożona:---(ale jest fasolka na swoim miejscu co ginekolog powiedział że będziemy ratować ciąże tak się ucieszyłam tak więc mam dupohstan i folik taki inny specjalny do brania razem z duphostanem no i w nagłym przypatku mocnego bólu brzucha no-spa co tak dlatego nie mogę z wami tu być bo gin powiedział że mam przez najbliższe minimum 3 dni leżeć jedyne co wstac to do podmycia się do kibelka lub coś zjeść tak więc cały czas leże:-(
Wszystkim zafasokowanym gratulacje wielkie a tym co się staraja życze cyklu owocnego i niepoddawajcie się ja wierze że moja fasolinka będzie ze mną przez cały czas że wytrzyma do 9 miesiącabuziaki wielkie
A to jest zdjątko mojego maleństwa:-)szósty tydzień:-)
Nie było mnie ostatnio na forum i nie będzie przez najbliższe dni:-(niestety moje obawy o ciąże się potwierdziły w niedziele zaczęłam plamić dobrze że M był przy mnie co odrazu zadzwonił do mojego ginekologa i powiedział mu że jeżeli plamienie było jedno i potem jest spokój to mam w poniedziałek do niego przyjechać(w niedziele nie mógł bo kończył remont w gabinecie)a gdyby zaczęła krwawić dużo nieustannie to do szpitala no więc tak patrzeliśmy co chwile na majtki czy są czyste i było ok to jechaliśmy wczoraj do gina i okazało się że moja ciąża jest zagrożona:---(ale jest fasolka na swoim miejscu co ginekolog powiedział że będziemy ratować ciąże tak się ucieszyłam tak więc mam dupohstan i folik taki inny specjalny do brania razem z duphostanem no i w nagłym przypatku mocnego bólu brzucha no-spa co tak dlatego nie mogę z wami tu być bo gin powiedział że mam przez najbliższe minimum 3 dni leżeć jedyne co wstac to do podmycia się do kibelka lub coś zjeść tak więc cały czas leże:-(
Wszystkim zafasokowanym gratulacje wielkie a tym co się staraja życze cyklu owocnego i niepoddawajcie się ja wierze że moja fasolinka będzie ze mną przez cały czas że wytrzyma do 9 miesiącabuziaki wielkie
ja wolę jak wiem jak która wygląda bo pisząc do niej to mam przed oczami jej twarzyczkę :-)
Olica ja ci nie pomogę bo nie wiem co mozna bez recepty jak się jest w ciaży
Ja też tak mam , że widzę twarz odpisując na posty :-)
Ale przyznaję się bez bicia..... , że mimo, że mam już was trochę na N-K to i tak niektórych nie mogę skojarzyć (nazwiska z nickiem, ani twarzy z nickiem).
Ciągle się mylę :-(
Czuję się ogólnie bardzo dobrze-dziękuję.
Czasem coś brzuch zakłuje jak na okres, albo mam wrażenie , że mam mięśnie brzucha naderwane jak po ćwiczeniach gimnastycznych :-)
Tylko teraz to zapalenie mnie dopadło i mam ochotę się tam rozdrapać na amen :-)
Doberek! :-)
ja juz dawno sie zgubilam kto jest kto z nk a z BB kojaze moze tak na 100% z 5 dziewuszek! a ciebie to ja mam?????
przede wszystkim plyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym polecam LACTACYD FEMINA :-) od kad uzywam nic sie nie przyplatało! a i spytaj sie w aptece o Clotrimazolum w masci jest bez recepty i sądze ze w ciązy można ale dopytaj sie mgr w aptece!
Ufff czyli jestem normalna z tą N-K, albo inaczej ! dobrze, że jest jeszcze ktoś taki nienormalny jak ja
Uspokoiłaś mnie hehe.
Pójdę do apteki coś sobie zakupić, bo się wścieknę, a Lactacyd używałam już nawet przed ciążą.
Faktycznie jest super !!! Ale chyba w ciąży trzeba wspomóc się czymś mocniejszym. Coś wykombinuję.
badaicka
Paulusia i Filipek
Tantum Rosa też jest dobra na takie stany zapalneto masz taką sytuację jak ja mój M też tylko sypana preferuje a mama moja raczej też ale jest skłonna skusić sie na taka z ekspresu, ale muszę go sobie najpierw zakupić a wczoraj jednak nie zamówiłam muszę jeszcze pooglądać inne firmy.
Spoko Ekspres nie zając nie ucieknie na Allegro lepiej sie rozglądnac niz potem załować,ze trafiło sie na kogos nieuczciwego
ja wolę jak wiem jak która wygląda bo pisząc do niej to mam przed oczami jej twarzyczkę :-)
ja też mogę zaprosić??;-):-):-):-)
Pewnie,ze tak-podałam dane więc jesli któraś ma ochote to prosze bardzo;-)
3mam kciuki żeby jednak @ nie przyszła!!
Olica ja ci nie pomogę bo nie wiem co mozna bez recepty jak się jest w ciaży
DZIEŃDOBEREKDoberek! :-)
to i ja zaraz cie nawiedze na nk :-)
Widziałam widziałam zaproszenie zaakceptowalam ;-)
badaicka
Paulusia i Filipek
Oj Patrysiu :-( przykro mi,ze tak się dzieje ale słuchaj zaleceń lekarza i skoro on mówi,ze dacie radę to tak bedzieWITAJCIE KOCHANE:-)
Leż, odpoczywaj i mysł pozytywnie
reklama
S
Sonita
Gość
Dzień dobry laseczki! Tutaj mnie jeszcze nie było, ale może mi pomożecie.
Obudziłam się dzisiaj z dziwną obawą, bo za czasów buzujących we mnie hormonów ;-) wzięłam tak ze 3 razy w ciągu ok. trzech lat tabletki 72 h po stosunku Postinor i tak zaczynam myśleć, czy to mi czegoś nie namieszało? Szukałam w internecie, nic ciekawego nie odnalazłam oprócz komentarza jakiejś dziewczyny, że to straszna wyniszczająca bomba dla organizmu :-(...wtedy się o tym nie myślało...
Co o tym myślicie? Brała może też któraś z was ten postinor i pytała lekarza o wpływ?
Kurcze, ale się nakręciłam...
Obudziłam się dzisiaj z dziwną obawą, bo za czasów buzujących we mnie hormonów ;-) wzięłam tak ze 3 razy w ciągu ok. trzech lat tabletki 72 h po stosunku Postinor i tak zaczynam myśleć, czy to mi czegoś nie namieszało? Szukałam w internecie, nic ciekawego nie odnalazłam oprócz komentarza jakiejś dziewczyny, że to straszna wyniszczająca bomba dla organizmu :-(...wtedy się o tym nie myślało...
Co o tym myślicie? Brała może też któraś z was ten postinor i pytała lekarza o wpływ?
Kurcze, ale się nakręciłam...
Podziel się: