reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ZASNĘŁA!Jak mnie jutro obudzi o 8 to się zabiję!

Kropeczko ja to chciałabym taką wielką kuchnię,żeby na środku zmieściła się wyspa ze zlewem i płytą. Ach rozmarzyłam się. Teraz moja kuchnia ma 12 m i choć mam dużo szafek i wszystko się mieści, to jednak mało.
Tydzien temu byłam u znajomych na wsi strasznej zabitej dechami. Ich dom ma na parterze chyba ze 150 m. Przed domem maja same pola, zero sąsiada. Jak wróciłam do siebie to nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Tak ciasno mi teraz tutaj. Jeszcze trochę i zamieszkam na jakiejś wsi jak Hanka.

Uciekam kochane. Do jutra! Pewnie i tak ja wstanę pierwsza:-(

reklama
Kropeczko ja to chciałabym taką wielką kuchnię,żeby na środku zmieściła się wyspa ze zlewem i płytą. Ach rozmarzyłam się. Teraz moja kuchnia ma 12 m i choć mam dużo szafek i wszystko się mieści, to jednak mało.
Tydzien temu byłam u znajomych na wsi strasznej zabitej dechami. Ich dom ma na parterze chyba ze 150 m. Przed domem maja same pola, zero sąsiada. Jak wróciłam do siebie to nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Tak ciasno mi teraz tutaj. Jeszcze trochę i zamieszkam na jakiejś wsi jak Hanka.

Pewnie i tak ja wstanę pierwsza:-(

1-wlasnie taka mi sie podoba, tez o takiej marze...z wysepka na srodku i luzem wokol....ech...moze kiedys...

wiem jak takie przestrzenie dzialaja...jest gites! choc moze az tak calkiem na ubiczu to ja bym nie chciala, ale na skraju wsi czy przedmiesciach to czemu nie...?

2-wstaniesz moze i pierwsza ale pomyśl o ile piekniejsza znowu niz dzis??? uwielbiam ten Twoj tekst!

No i poszly spac...to ja wlaczam beverly hills i tez zmykam...do jutra!

ja tez mialam inne wyobrazenia co do was zanim was ujzalam :tak: najbardziej podobna do moich wizji byla kropeczka i eve:tak: czasami tes sie zastanawialam ze moze lepiej miec pewne wyobrazenie o kims , bo potem tak dziwnie jak burzy ci sie obraz, nie w jakims złym sensie ale dziwnie.... naszczescie szybko sie przyzwyczailam i teraz nie wyobrazam sobie juz nic:-D

O ekspresie cisnieniowym to ja sobie mogę pomarzyć :-( mój pije tylko sypana i juz !!!:-( Chociaz moze kiedys ja wrócę do pracy.....to kupie sobie sama a co mnie się tez coś należy,nie?!:-D:tak:;-)

reklama
Do góry