Loree
Fanka BB :)
co do tego ekspresu to jeszcze nie zdecydowałam bo po przeglądnięciu oferty tego sprzedawcy zauważyłam że mało osob u niego kupuje i nie wiem czy to jest dobrej jakosci towar skoro nie ma duzo chętnych na niego
Spróbuj poczytać w necie na temat tego ekspresu. Może na jakimś forum sprawdzić opinię? Tylko nie na tych profesjonalnych forach kawowych, bo tak to już wyższa półka. Albo sprawdź ten sam ekspres u innego sprzedawcy. Może ten ma mało chętnych, bo inni mają niższe ceny?
A to Marzenixx ma więcej niż 16
Więcej niż 16? No to z tego wniosek,że Marzenka jest tutaj najstarsza
A u mnie w ogrodku rzodkieweczka zaczyna rosnac, kabaczek, cebulka i salata. Juz sie nie moge doczekac tych moich swiezynek...
ps. ale mnie tylek boli od siodelka w rowerze
Ja miałam podobnie, ale teraz juz jestem mądra i kupiłam fajną nakładkę żelową na siodełko. Z takim cudem można długo jeździć.Są różne ceny, ale warto zainwestować w dobrą!
Jestem już
Z dzidzią ok, serduszko bije 140 uderzeń, szyjka zamknięta.
Mam brać tabletki z żurawiny i provag.
Super że wszystko dobrze!
Lolitko - ja nie mam własnego ogródka ale uwielbiam takie świeżutkie warzywka - właśnie dziś kupiłam rzodkiewkę i bakłażana
a taka własna sałatka - cud, miód i ozreszki jak to mówi Zajączek;-)
ja zawsze przywoże takie świeżynki od babci z działki:-)
Po przebudowie na pewno będziesz miała swoje warzywka z własnego ogródka !
dobra koniec przerwy idę spac mam za soba nieprzespana nocke a nie wiem czy ta bedzie lepsza wiec sie zegnam kobitki do jutra! ;-)
Dobranoc, wyśpij się porządnie!
Dobranoc Eve - ja też się już żegnam
do jutra Dziewczyny:-)
Ale wszystkie uciekają! Do jutra Andzia.
Witam
Już po wizycie i po wielkim płaczu. Mogę napisać co mi powiedzieli.
W ciąży nie jestem. Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.Endometrium jest tuż przedokresowe.
Mam czekać na pojawienie się @. Darowałam sobie luteinę.
To tyle. Narazie chyba odpuszczę sobie pisanie..Postaram się Was podczytywać i być na bieżąco z tym co się u was dzieje.
Dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo.
Kochana jeśli tak będzie ci lepiej, to zrób sobie przerwę. Ale nie zamartwiaj się za bardzo. Wszystko będzie dobrze. Torbiel szybciutko się wchłonie i na pewno pojawi się fasolka!. Nie wiem co ci powiedział lekarz, ale moja pani doktor dała mi 2 miesiące na to aby wchłonął się nie pęknięty pęcherzyk. Jeśli sam sie nie wchłonie to wystarczy jakiś antybiotyk. Kochana głowa do góry!