reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hej Dziewczyny, bo ja tu się zapisałam dopiero wczoraj i też jestem nowa, a wcześniej ktoś coś pisał na temat zapisania się na listę staraczek, gdzie to się zapisuje? Ja dalej czekam na @, nadal jej nie ma, a brzuch boli co jakiś czas. Oby nie przyszła. Jak do 15- stej nie przyjdzie to mogę zrobić dziś test? czy poczekaj jednak na jutro rano? jestem niecierpliwa. A za Was wszystkie trzymam kciuki :):-)

Najlepiej faktycznie czekac do dnia @...Jednym wychodzi przed @ innym sporo po @...zalezy jak rosnie hormon ciazowy i kiedy doszlo do zagnizdzenia :) Ja np zrobilam w sobote a @ mialam dostac dopiero w czwartek (ale u mnie byla jazda z testami owu hihi dlatego zrobilam test bo tak chcialam czekac do @) wiec sporo dni przed @ :))) Ale nie warto...zobaczylam cien II kreski, potem w nd juz slaba druga kreske ale to czekanie do czwarku bylo masakra czy dostane mimo to @ czy nie mimo ze test pozytywny

reklama
z tego co slyszalam (z polecenia) i z mojego doswiadczenia (gdy nie bylo ciązy pokazywał zawsze I to quick view płytkowy z takim slicznym bobaskiem na opakowaniu :tak: koszt ok 12-14zl on jest chyba o czulości 25mlU/ml a sa juz nawet o 10mlU/ml trzeba by sie spytac w aptece :)

faktycznie jest ok. mi pokazał brak ciązy - stąd się upieram ze mimo braku @ ciąża niemożliwa;-)

kingus- no daje tym lekom i mojemu organizmowi czas do konca tego tygodnia jesli kaszel nie przejdzie to w pon ide do mojego gina po antybiotyk.. niestety:baffled:
kropeczka- no mnie nie dusi wieczorami wlasnie, zasypiam bez ani jednego kszlniecia, najgorzej jest popoludniami od gdzies mniej wiecej 13 do 18 ... pozniej sie uspokaja powoli wszytsko..:///a z twoja nozka ... wiem co przezywasz bo sama o kulach chodzilam jak noga skrecilam.. teraz tez sie lecze, pije wdycham i jak narazie poprawa jest ale mala,, takze rozumiem cie,, trudno jak bede musiala wziasc antybiotyk to go wezme trudno...:crazy:

a kiedy planujesz zrobic teścik?
myśłałam o sobocie (to będzie 4 tyg. po staraniach i 10 dni po planowanym @)
Tylko................ja chyba nie wytrzymam do soboty bo ciągle myślę o tym..........ale im później tym chyba wynik pewniejszy....................może przynajmniej dziś kupię?
Ktoś coś doradzi?
Skołowana jestem

Tikanis - pij herbatę z sokiem z malin i miodem + mleko z miodem i wygrzewaj choróbsko!

Tylko................ja chyba nie wytrzymam do soboty bo ciągle myślę o tym..........ale im później tym chyba wynik pewniejszy....................może przynajmniej dziś kupię?
Ktoś coś doradzi?
Skołowana jestem

Tikanis - pij herbatę z sokiem z malin i miodem + mleko z miodem i wygrzewaj choróbsko!

może idź na betę... ale myślę że mogłabyś juz zrobić test (choc z nimi roznie bywa - jednym pokazuje innym nie).

reklama
Ktoś coś doradzi?
Skołowana jestem

Laura-oj ja tez ciage mysle o tescie ale jeszcze mam troche dni:-(moze poczekam jednak:tak:

Do góry