reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
az tak się odczuwa ten kryzys?

a nie chcecie wrócic, choc do nas pewnie krysys tez nadciagnie? ale że ja w zasadzie nigdy nie mam nadmiaru kasy to jestem w wiecznym kryzysie:-D

Wracac narazie nie wracamy, moze za 3 latka :sorry: do polski podobno tez nadciaga kryzys :baffled: a w sumie kiedy w polsce kryzysu nie bylo :eek:

ojoj no faktycznie ... mam nadzieje zeniedlugo sie tam cosik zmieni i ty bedziesz mogla albo zmienic pracke zeby sie tak nie meczyc albo na mecierzynski pojdziesz :-D:-D:-D

Jeszcze ten rok ma byc w kryzysie od 2010 duza poprawa :tak:

a co do twojego pytanie to wybieram opcje nr 2 MACIERZYNSKIE :laugh2::laugh2::laugh2:

Dobra kochane ja uciekam, lece sprzatac w nowym mieszkanku bo jestem w trakcie zmiany adresu zamieszkania i w koncu bedziemy mieszkac sobie sami i z dzidzia oczywiscie jak zechce sie zjawic :tak: :laugh2::laugh2::laugh2:
Do uslyszenia poznym wieczorkiem, papa.

Ostatnia edycja:
A ja umieram z bólów @.[/quote]

Niunia27 - mi zawsze pomagała tylko Pyralgina.Nie ma sensu się męczyć.
Ja kiedyś chciałam być twarda i nic nie zażywałam.Ból był taki,że na krześle w pracy udziedzieć nie mogłam.Raz kucnęłam pod biurkiem tak mnie rwało.Wszedł mój szef i stwierdził "znowu jej nie ma".Ja na to "tu jestem panie prezesie" i wystawiłam rękę nad biurko.Prezes popatrzył na mnie zaskoczony i zapytał "dlaczego pani siedzi pod biurkiem".Co miałam zrobić - udawałam że szukam długopisu.:-)

Dziewczyny - mam problem - nie wychodzi mi opcja cytowania fragmentu Waszych wypowiedzi.Jak Wy to robicie?To pewnie proste ale trzeba mi wybaczyć - blondynka

co do "za niskiej" temp to nie badz taka pewna ;-) ja juz sie naoglądałam na 28dni.pl wykresikow z ciązą przy 36,8!!! :tak: pytanie jaka masz poczatkową temp. tzn najnizsza!

zaczęłam dopiero mierzyć teraz, po owu...Nie mam porównania za bardzo....
w poprzednim przed @ tempka spadła mi do 36,6 - 3 dni przed @ a wieczorem przed spadkiem miałam 36,8...ale do poprzedniego cyklu to nie ma co sie odnosic. Teraz juz bede mierzyc temperaturkę regularnie - mam wykresik.

Ale test mi wyszedł negatywny wczoraj.

I na pewno nie jestem w ciąży:-(

martwi mnie fakt ze mnie MEGA boli jedna pierś z bolu. strasznie przy dotyku ..Oby to nie jakies zapalenie, czy coś groźniejszego....Moze przez to opóźnia mi się @...(chociaż dopiero 1 dzien, więc to żadne opóźnienie..)

Ostatnia edycja:
Niuniu ja mam jeszcze takie pytanko bo wczesniej pytalam ale nikt mi nieudzielil odpowiedzi co do tych hormonow bo ja tez jak dostane @ to musze je zrobic czy mozna je robic kolo 16 17 piopoludniu czy trzeba z rana niewiesz moze ?

Laura - blond nie blond - jak zacytujesz całą wypowiedź to wymazujesz to czego nie chcesz przytaczać pamiętając, żeby nie wymazać " [/quote] " z początku i końca wypowiedzi.

przywitanie:tak:
Wiem ze Wy wszystkie tutaj juz jestecie ze soba bardzo zzyte i znacie sie dobrze, a ja jestem obca dla Was....ale mam nadzieje ze szybko znajde z Wami wspolny jezyk i jakos sie bedziemy dogadywac;-)
ojojoj nie gadaj głupot!!:tak:przeciez my tu wszystkie kiedys nowe byłysmy:tak:szybciutko to się z nami zapoznasz i będzie si:-)

A TAK WOGOLE TO WITAM SIĘ KOBITKI:-)
Ja czekam na@ bo za 4 dni powinna byc...no niestety ciązy napewno nie ma....znowu następny cykl do d..... :-(
DZIEWCZYNY, TO MOWICIE ŻE BRĄZOWE PLAMIENIA TO NA NISKI POZIOM PROGESTERONU??????????? JA WLASNIE MAM CZASEM TAKIE PLAMIENIA.
w TYM CYKLU OK.20 DNIA TAKIE MIAŁAM Z KRWIĄ W ŚLUZIE(SORKI ZA SZCZEGOŁY)

A TAK WOGOLE, TO WAS NIE MOGE DOGONIC Z CZYTANIEM...NIE BYLO MNIE TYLKO 2 DNI:eek: GNACIE JAK TORNADO:laugh2:
Moj mąż wczoraj mnie wkurzyl......ja mowie mu o swoich troskach a ten gada głupoty jakies:angry:....napoczatku się dopytuje a potem żle jak mowie...albo to moje jakies roztrojenie:nerd: aj...te chłopy!

NO NIE MOGE .....mialam nadzieje że zaszłam....:-(żadnych objawow...cycki mięciutkie, nie bolą...no nic...
to ja zmykam, nie smęce ide się uczyc...wpadne wieczorkiem:tak:

reklama
Hej Dziewczyny, bo ja tu się zapisałam dopiero wczoraj i też jestem nowa, a wcześniej ktoś coś pisał na temat zapisania się na listę staraczek, gdzie to się zapisuje? Ja dalej czekam na @, nadal jej nie ma, a brzuch boli co jakiś czas. Oby nie przyszła. Jak do 15- stej nie przyjdzie to mogę zrobić dziś test? czy poczekaj jednak na jutro rano? jestem niecierpliwa. A za Was wszystkie trzymam kciuki :):-)

Do góry