reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witaj.
Fajnie masz z tym leżaczkiem. U mnie burza:szok::szok::szok:
U mnie słoneczko:-) ciepło:-) i lekki wiaterek:-) cud miód:-)
Zaniepokojona masz się nauczyć do 29 maja tak?? ucz się codziennie 3 pytania i bedzie ok, łatwiej wejdzie Ci do główki i z większą chęcią a teraz marsz na pole!!!!!!!!!!
P.S. dzięki, że myślisz o mnie;-)

reklama
DZięki dziwczynki za troskę, kochane jesteście. Ja juz się w sumielepiej czuję, tylko strasznie zmęczona jestem...
Odezwę sie później, miłego dnia życzę:-)

Któraś z was polecała mi chrom. Łykam dopiero tydzień i jestem w szoku!:szok::szok::szok:
Jem dużo mniej, ale jeśli chodzi o słodycze to odstawiłam prawie całkiem! Po prostu nie mam ochoty, a jestem 2-3 dni prze @:szok:
Zawsze tydzień przed @ żarłam wszystko a słodycze to juz w ilościach hurtowych. A teraz taki lajcik! Polecam wam dziewczynki.

miłego dnia Wikula odpocznij sobie po cieżkiej nocy kochana!!

Domelko to ja się już dzis 4 pytania nauczyłam to mam fajrant na dzis?? e tam jeszcze mam ochotę troche sie pouczyć bo sobie małą przerwę zrobiłam i mi sily wróciły a tym bardziej że jutro mam wyjazd to sie duzo nie nauczę to dzis nadrobię. kochana ja zawsze mysle o osobach które lubie!!

Powodzenia Hanka!!

Lore a czy ten chrom przy starankach nie przeszkadza bo bym sobie chętnie zakupiła skoro tak działa!!

Cały czas mnie brzuch pobolewał ico k..wa przylazła @, ale to nie koniec zaatakował nas jakis wirus i wszyscy w domu całą noc haftowaliśmy, maskara, mam wszystkiego dosyść, jestem wściekał, zmęczona i nie mam na nic ochoty...:baffled::baffled:

Kochanie-tak mi przykro...lecz sie i szybko wracaj do zrowia- pij jakies ziolka, moze tez len na zlagodzenie zoladka, lekki kleik ryzowy z marchewka...zwykle pomaga...buziaki!

kropeczko ja ten czas szybko leci
faktycznie juz nie długo masz operacje
nic sie nie martw ! wszystko bedzie dobrze...
ani sie nie obejrzysz i juz bedzie po wszystkim

Dzieki kochana...no wlasnie zeby tak bylo- to byloby fajnie, z tu cholera jasna jak sie skonczy z kolanem to sie z tylkiem zacznie ....i juz nawet nie chce liczyc kiedy sie skonczy...

teraz to jestem przygotowana z całą artylerią na ten cykl.. testy owu, monitoring ziolka.. i jeszcze chłop lezy gotowy do zapłodnienia.. czeka na znak ode mnie

No wiec do dziela Nektarynko!!!!!!!

Kropeczko to dobrze ze operacja coraz bliżej bo nie będziesz już o tym myślała a jak wszystko będzie już po niej dobrze to się bedziesz cieszyć ze juz ją zrobili!!

No pewnie tak...oby tylko sie powiodlo...dzieki kochanie!

ja pitole...ale mi sie nic nie chce...lenistwo powinno byc karalne..

Nie gadaj nawet bo ja bym z pierdla nie wyszla wtedy:zawstydzona/y:

Będzie dobrze, nie bój się :wink:

:tak::tak::tak:

dzięki Beatko!

Kropeczko no on juz przebrnal przez tylu lekarzy roznych nawet specjalnosci kazdy go zbywal dawali tylko recepty na leki przeciwazapalne i przeciwbolowe i kazali na basen chodzic :dry: nie wiem czy brali go za hipohondryka czy co! dzisiaj jak rozmawialismy to walnal ze co on ma sie rozplakac u lekarki zeby uwierzyla ze go to boli??? :-(
ja tez popoludniami teraz bede mniej sie udzielac chce jak najszybciej oddac promotorowi pracke inz. juz nam bardzo malo zostalo :tak: moj rozdzial na ta chwile ma bagatela ok 37 stron :-) a jeszcze brakuje mu ze 2 tabelek wiec dobije do 40!!! :-D ciekawe co powie promo bo kolezanki rozdzial ma ok 20:tak: w sumie to juz ok 80str wiec do 100str to dobijemy z palcem w d. :-)

Eve-ja mialam niezle jazdy...zaczelo sie od upadku z konia...z 10 moze 11 lat temu...potem zaczely sie bole w kregoslupie, biodrze i okolicy. Zrobili przeswietlenie, rezonans i tomograf- wszystko w ledzwiach i wszystko obok wyszlo ok...po upadku slad zaginal....po jakims wiec czasie zaczeli badac nerki - bo bole mialam straszne....zrobili urografie z kontrastem, potem ogladali dokladnie kilka miesiecy jajniki, i po kolei dalej cotylko sie tam dalo w okolicy...przeszlam w ciagu kilku lat-bylo to podczas studiow w Krakowie -maraton z lekarzami roznych specjalnosci, nażarłam sie wtedy lekow wszelkiego pochodzenia, bo bolalo bardzo, kazali brac-wiec bylam grzeczna...łykałam i czekalam....i trwalo to w sumie kilka lat...az pewnego razu-poszlam do masazysty-bo rodzice wpadli na pomysl ze oze masaze mi dadza ulgę...i facet-bez przeswietlen, bez badan, tylko dotykajac mnie w okolicy ledzwi postawil mi diagnoze-kazal zrobic zwykle rtg i...oczywiscie mial chlop racje-okazalo sie ze mam przesuniecie talerza biodrowego w kierunkiu kosci krzyzowej-brakuje mi takiego dolka o prawej stronie...moglo to byc podczas upadku, a moglo byc tak od urodzenia...
I zwykly rehabilitant znalazl przyczyne podczas najnormalniejszego masazu...a wczesniej wielu lekarzy, doktorow, nawet profesorw-mnie ogladalo, badalo i nikt nic nie widzial...patalachy i tyle! Nie przykladali sie, bo to cos co ja na rtg widze golym okiem-kazdy to widzi....wystaczy chciec pomoc i sie zainteresowac...Teraz wiem co mi jest, co mi wolno a czego nie i co z tym robic dalej....a najgorsze to szukanie przyczyny i diagnozy....

Niestety wiekszosc lekarzy podchodzi do ludzi na luzie i maja w dupie pacjentow, mysla ze przepisanie p/bolowegi czy p/zapalnego srodka to wszystko na co pacjent liczy...

Mam nadzieje, ze z mezem traficie na konkternych wreszcie ludzi i znajda przyczyne i pomoga mu....

Powodzenia tez z pracka!

No to zabawki do piasku odpadają faktycznie. Szczeniaczek wyglada jak zwykła maskotka, ale dzieci go uwielbiają.
FISHER PRICE SZCZENIACZEK UCZNIACZEK PO POLSKU SS (628212969) - Aukcje internetowe Allegro

Wiatj Loree.
ja kupilam takiego psiaka kolezance jak urodzila maluszka, ale tu w Uk, kosztowal 20 funtow...w Polsce chyba w krakwoie ostatnio w M1 widzialam po 149zł...i gadal -inaczej jak dla mnie bo po polsku...aja do tych wierszy angielskich przywyklam, hehe
Tu sa tez żabki z fisher price'a-takie jak piesek, tylko zielone zabki...tez sa super-moj chrzesnik Luca tutaj taka ma...ale nie wiem czy sa dostepne w polskiej wersji w kraju....jednak tez polecam-super!

prolaktyna 29 na norme 24.. robiona w 4dc..

trzymam kciuki za operacje.. oby wszystko poszło gładko..

..

No ja mam 24...wiec na granicy ale nic mi nie dali na to....i robilam w 3dc.
dzieki za kciuki:-)

Więc pojechałam się zapytać debila czy może mam mieć potwierdzenie od Prezydenta że jestem właścicielką albo nasikać na ziemię i dostarczyć wyniki DNA???? Bo jak dla niego akt notarialny jest mało wiarygodnym dokumentem to ja nie wiem co jest??????
Jazda była na maxa.

Jak ty naprawde mu o tym sikaniu powiedzialas to ja nie mam pytan....matko swieta!

Lecę tapetę nałożyć, żeby ludzi nie wystraszyć.
Tylko dobrego kleju uzyj, coby nie odpadla....:-D

reklama
Do góry