gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Ja tez sie witam i zegnam bo padam dzis juz na maxa po tym sprawdzaniu matur!. Podlacze sie do was jutro wieczorkem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczynki
... dooopa blada to sie wyzalilam ... pseplasam ze tak tylko o sobie ... :-(
Jak byliśmy teraz na majówce z przyjaciółmi to poruszony był temat kleszczy i nasz kolega nam opowiadał że jego kuzynka ma straszne problemy z zdrowiem przez ukąszenie kleszcza.Od kilku lat miała problemy neurologiczne i też nie było wiadomo co jest przyczyną dopiero po wnikliwych badaniach.Ona nawet nie wie gdzie i kiedy mógł ją ten kleszcz dopaść,dziewczyna większość czasu spędza w sanatoriach na leczeniu.moj mąż juiz w zyciu mial kilka rezonansow i wielu lekarzy i to nie jest do konca problem ortopedyczny tylko neurologicznyma stwierdzone rozne przewezenia międzykregowe dyskopatie ale to z reguly w odcinku lędżwiowym... byl kiedys miesiac czasu w szpitalu rehabilitacyjnym hmm.. z 5 lat temu? a jest coraz gorzej! prawdopodobnie jest jakis ucisk nerowo ale gdzie i dlaczego ...
albo jakies ogolne zapalenie stawow kolokregoslupowych
juz sami nie wiemy!
No straszne ja akurat nie znam tej dziewczyny tylko z opowiadań ale wiem że bardzo cierpi przez to paskudztwo.Ma problemy z poruszaniem się i czasami ma takie dni że nie może chodzić ma ciągłe rehabilitacje.Aż mam dreszcze na samą myśl, że mobłoby sie okazać coś złego..No cóż zostaje mi czekać do 17...
Karola.de moja sasiadka jest po chorobie pokleszczowej..Po ciazy byla bardzo puszysta kobieta, zeby nie powiedziec gruba..W ogole nie chudla, ale fajnie ogolnie wygladala..Pozniej zalapala to paskudztwo..No i wyglada jak chodzacy trup..40 kilo wagi, chuda, wykrzywilo jej twarz takim skurczem, zrobil jej sie zez..blada, wrecz sina.. - juz jest po chorobie..taki wyglad to efekty tej choroby...
Ja jestem przerazona jak ja widze..