reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
I mam pytanie...po raz kolejny-...przepraszam...ale mam salfazin, lkarnityne i selen dla meza...ile razy dziennie ma brac? Czy raz wystarczy?
Mój brał po jednej tabletce :tak::tak:

Ufff jak pomineam kogos-bardzo, bardzo przepraszamm...ale mnie maz rozprasza i zebrac mysli nie moge w kupę;-0:zawstydzona/y:
Podziwiam za pamięć :-D:-D:-D

ja tylko na chwilke bo zaraz spadam na piwo... caly dzien na uczelni bylam i jakos nic mi sie nie chce....
wczoraj sie poklocilam z malzem, sexu nie bylo, kolejny cykl przepadl..:dry: pff juz mam powoli dosc tego wszystkiego...
Buziaczek dla Ciebie ;-)
Czesc Dziewczyny,
Przepraszam ze moimi problemami moge wprowadzac zla atmosfere na BB.
Daj spokój jaką złą atmosferę. Jesteśmy po to by sobie pomagać :tak::tak::tak:
Trzymajcie się ;-);-)

A ja zaraz do kościoła a później na obiad do teściowej.

Oglądacie czasem TVN STYLE? Strasznie mi się podoba reklama Aktualności | Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym z taka dziewczynką z zepołem downa która mówi o tym że mogłaby ugotować kolacje dla przyjaciół, pracować w biurze...Widziałyście? Zawsze mi się buzia uśmiecha jak widzę to dziewuszkę :) Jest taka radosna..

Olesiu ja mieszkam na naszej polskiej syberii, podlasie ...Wczoraj było ślicznie.nawet wieczorem poszliśmy na spacer i było cieplusio a dzisiaj aż sie nie chce nosa wystawiać za drzwi..

Andzia ale masz dobrego męża...mój po 6 wyszedł z domu i tylko mnie obudził żeby buzi dać...

Kinguś miłego dnia Ci życzę...

Idę do sklepu po jakieś śniadanko...Zaraz wracam :)

Ostatnia edycja:
u mnie bez zmian...jutro do lekarza...

ale normalnie zaczyna mnie to smieszyc wszystko...wczoraj ogladalismy TV a tam akurat reklama podpasek byla..i cos takiego powiedzieli KAZDA Z WAS MUSI UZYWAC...czy cos takiego..na co moj maz spojrzal na mnie i powiedzial NIE KAZDA...i padl ze smiechu...

to jedyny plus tej sytuacji, nie umieram z bolu, nie krwawie, ihihihhi oszczędzam na materiałach higienicznych :p
No proszę,prosze zawsze sa jakies pozytywy :-D oby ten stan dbania o srodowisko utrzymał Ci sie co najmniej 9 miesiecy :-D
przegladalam stare zdjecia i filmiki ( niezle sie ubawilam) znalazlam moj ulubiony filmik na ktorym mi troche odbilo, poprawil mi humor i przypomnial jaka osoba bylam i jeszcze oge byc :)
No to mi sie podoba :tak: takie pozytywne nastawienie.Przytulam ;-)

Andziu, bo czasami trzeba dać sobie kopa w dupsko i się ogarnąć :)

kurcze u wszystkich dzisiaj ladna pogoda tylko nie u mnie...wlasnie wysuszylam wloski i kombinuje co by tu na sniadanie zjesc bo moj brzuch juz glosno krzyczy JEEEESC!!!

u mnie jest pogoda zimna i deszczowa:baffled:

OLESIA ja zakładałam rękawiczke palcówke i się ogrzała;-)

Laski ja naprawde musze cos znalesc na ta marznzca reke od myszki, az mnie boli taka mam zimna :szok: Zniecheca mnie to do kompa.
skąd ja to znam mi też ciagle marznie reka od myszki
u mnie jest pogoda zimna i deszczowa:baffled:

OLESIA ja zakładałam rękawiczke palcówke i się ogrzała;-)
u mnie piękna pogoda aż się chce na spacer iśc ale nie mam siły

z tą rękawiczką do dobry pomysł ale by mnie mąż zmierzył wzrokiem jakbym z taką rekawiczką w srodku lata siedziała

Witam - tak Was dziś tylko podglądam, ale widzę, że większość gdzieś wybyła i nie piszecie dużo :tak:
Następna jak Kaprycha w krzaczorach sie czai :-D:-D:-D

OluPM u mnie tez jakie koszmar z ta pogoda, Ja wiem ze jestem w Anglii ale nam tez sie nalezy troszke sloneczka.
Prosze bardzo troche słonka
Laski ja naprawde musze cos znalesc na ta marznzca reke od myszki, az mnie boli taka mam zimna :szok: Zniecheca mnie to do kompa.
mi tez tak marznie reka :baffled: podobno to od złego siedzenia przed kompem

reklama
Do góry