reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dziękuję Bernardko!

Ja już zdrowa jestem - katar przeszedł sam - nie brałam nic ale też nic więcej mi nie było:tak: (albo ta imprezka w piątek na BB mi pomogła);-)

jeszcze sobie kichnę tylko od czasu do czasu:-)

reklama
Witam sie :-)

U mnie nic ciekawego, nadal brak @ :dry: moj M we wtorek polecial do polski i chyba ta wredna malpe zabral ze soba :shocked2: wiedzialam ze tak bedzie, to sa moje pokrecone cykle :no: i jak ja qurwa mam zajsc w ciaze :wściekła/y:

Tata zle znosi chemie przez ostatnie dni :-( nie moge nawet o tym pisac bo juz mam lzy w oczach :zawstydzona/y:

Pozdrawiam.

Sorki ze zniklam ale staram sie sprzedac moja suknie slubna (wreszcie sie za to wcialam po 10 latach :szok:) ale cos mam z moim kontem na ebay i nie moge sie zalogowac.

Załączniki

• pocztowka sukni.jpg
    pocztowka sukni.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 52
  • pocz dodatki.jpg
    pocz dodatki.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Tytuł tego programu co rano oglądałam to cała prawda o jedzeniu, seria programów puszczana na BBC lifestyle. Płodności sex-u dotyczyły dwa odcinki.

Cała prawda o jedzeniu(The Truth About Food)

Zmykam bo M zaraz rozpala grilla a jeszcze muszę pokroić boczek a znając jego to zje z 7 kiełbasek, także Miskę Żarcia Muszę Mojemu Panu Uszykować:-D

Do góry