reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam Was dziewczyny nie było mnie od wczoraj po południu czy jakoś tak i tyle przez ten czas napisałyście że nie dam rade nadrobić. Co tam u was słychać?? jak sobota minęła??

reklama
dziewczynki,najedzcie sie tego sushi poki mozecie :-D:-D bo w ciazy nie wolno surowego miesa,a przeciez wszystkie w tym cyklu zafasolkuja!to musicie sie spieszyc :tak:

droga koleżanko...cholercia! no chyba masz rację..

DZIEWUCHY! WSZYSTKIE JUTRO ŻREMY SUSHI!

Bernardko u mnie ok..to znaczy bez zmian. W poniedziałek idę do ginka.

dziewczynki,najedzcie sie tego sushi poki mozecie :-D:-D bo w ciazy nie wolno surowego miesa,a przeciez wszystkie w tym cyklu zafasolkuja!to musicie sie spieszyc :tak:
Dobrze gada polac jej!!!!!!!!:-D
A ja dzis miałam chyba owulkę :tak: kurcze po tych pigułkach anty to musze sie znowu przyzwyczaić.Małż mówi,zeby zrobic hyc i zobaczyc co bedzie ale ja chcę jeszcze odczekać bo dopiero z końcem kwietnia odstawiłam anty

Sushi mowimy wielkie YES.....Jemy teraz raz w tygodniu, dopoki na fasole nie trafimy. Ryb trza duzo jesc, pomagaja w zafasolkowaniu wiec do roboty :-)

Olu PM musisz koniecznie sprawdzić skąd to opóźnienie @

Dlatego idę w poniedziałek do ginka. Niech mnie przebada, zrobi USG i powie co to za cuda się dzieją.

Kurcze odkąd Kaprycha powiedziała że zwraca uwagę na pisanie, zaczęłam się pilnować z wszelkimi ogonkami i literówkami...masakra

PRZYSZŁA MAMUSIU nie drażniż nas tutaj jesteśmy aby się wspierac pomagac:tak:
OLESIA kochana i tak trzymać wspierać sie z M nawzajem i czekać na kolejne wyniki:tak:tulam:tak:

Kochane wybaczcie ale ja nie lubie surowego mięsa no a teraz tymbardziej bo to pierwsza droga do toksoplazmozy:baffled:wole rybke smażona lub na parze:tak: ps.zajadam sie orzeszkami:-D

o co chodzi z tą Kaprychą??

Kilkanaście stron wcześniej zdradziła nam że robi notatki o tym co się u każdej dzieje i co o niej myśli żeby pamiętać..A później przyznała się do fizia że zwraca uwagę na to jak ktoś pisze..:)) ihihih i teraz wszystkie przestraszone :)

2198 i 2200 - poczytaj sobie na tych stronach o co chodzi

Ostatnia edycja:
reklama
o to wole nie wiedzieć co myśli o moim pisaniu to nie będe czytać bo ja wiem że jestem dysortografem czy jakoś tak to się mówi i sadze błędy okrutnie ale ja tak już mam od zawsze

Do góry