reklama
dziewczynki,najedzcie sie tego sushi poki mozecie bo w ciazy nie wolno surowego miesa,a przeciez wszystkie w tym cyklu zafasolkuja!to musicie sie spieszyc
droga koleżanko...cholercia! no chyba masz rację..
DZIEWUCHY! WSZYSTKIE JUTRO ŻREMY SUSHI!
Bernardko u mnie ok..to znaczy bez zmian. W poniedziałek idę do ginka.
badaicka
Paulusia i Filipek
Dobrze gada polac jej!!!!!!!!dziewczynki,najedzcie sie tego sushi poki mozecie bo w ciazy nie wolno surowego miesa,a przeciez wszystkie w tym cyklu zafasolkuja!to musicie sie spieszyc
A ja dzis miałam chyba owulkę kurcze po tych pigułkach anty to musze sie znowu przyzwyczaić.Małż mówi,zeby zrobic hyc i zobaczyc co bedzie ale ja chcę jeszcze odczekać bo dopiero z końcem kwietnia odstawiłam anty
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Sushi mowimy wielkie YES.....Jemy teraz raz w tygodniu, dopoki na fasole nie trafimy. Ryb trza duzo jesc, pomagaja w zafasolkowaniu wiec do roboty :-)
Olu PM musisz koniecznie sprawdzić skąd to opóźnienie @
Dlatego idę w poniedziałek do ginka. Niech mnie przebada, zrobi USG i powie co to za cuda się dzieją.
Kurcze odkąd Kaprycha powiedziała że zwraca uwagę na pisanie, zaczęłam się pilnować z wszelkimi ogonkami i literówkami...masakra
P
patrysia*
Gość
PRZYSZŁA MAMUSIU nie drażniż nas tutaj jesteśmy aby się wspierac pomagac
OLESIA kochana i tak trzymać wspierać sie z M nawzajem i czekać na kolejne wynikitulam
Kochane wybaczcie ale ja nie lubie surowego mięsa no a teraz tymbardziej bo to pierwsza droga do toksoplazmozywole rybke smażona lub na parze ps.zajadam sie orzeszkami
OLESIA kochana i tak trzymać wspierać sie z M nawzajem i czekać na kolejne wynikitulam
Kochane wybaczcie ale ja nie lubie surowego mięsa no a teraz tymbardziej bo to pierwsza droga do toksoplazmozywole rybke smażona lub na parze ps.zajadam sie orzeszkami
o co chodzi z tą Kaprychą??
Kilkanaście stron wcześniej zdradziła nam że robi notatki o tym co się u każdej dzieje i co o niej myśli żeby pamiętać..A później przyznała się do fizia że zwraca uwagę na to jak ktoś pisze..) ihihih i teraz wszystkie przestraszone
2198 i 2200 - poczytaj sobie na tych stronach o co chodzi
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: