reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
najpierw musisz go zrbic klikając w ktorys u dziewczyn, zrobic swoja date a nastepne BBC code wkleic w edytuj sygnature w miejsce do pisania , nastepnie zatwierdzic i gotoweMam nadzieje, ze wszystko bedzie oki
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wstawć suwaczek
Nektarynka
Fanka BB :)
no własnie nijak.. ani na jedno ani na drugie.. w głęb duszy licze na fasolke, ale jednak z drugiej strony wiem ze przylezie wredna dzis w nocy albo nad ranem..Jak się czujesz? Fasolkowo czy przed @?
Nektarynka
poczekam do soboty.. chyba najlepiej bedzie.. bo cos czuje ze mam faze lutealna jednak 15 dni a nie 14 wiec jutro z rana zobaczymy jak to sie me losy potoczą..
poczekam do soboty.. chyba najlepiej bedzie.. bo cos czuje ze mam faze lutealna jednak 15 dni a nie 14 wiec jutro z rana zobaczymy jak to sie me losy potoczą..
Trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki...Oby nie przylazła wredna @...
Obyś w sobotę (?) napisała że masz na teściku ||, albo wkleisz nam piękne zdjęcie..
Nektarynka
Ja za Ciebie tez trzymam kciukasy oby nie przyszła i były te upragnione dwie kreseczki
kochana musisz wejść w edytuj sygnature i tam jak posty się pisze wklej kod tam poda ci trzy i wklej jeden z nich już nie pamiętam który się wpasuje ale prubuj aż sie wklei;-)
Kochana a gdzie ta edycja sygnatury sie znajduje?:-)
reklama
Podziel się: