reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witaj :-)
tatus mial na pocztku pobierany wycinek z zaladka i wszyslo ze to nie to, pozniej pobrali mu z pluca i niestety wyszedl rak :-( lekarz mowi ze lekko zlosliwy, ale jednak i zdecydowali sie na chemie tym bardziej ze sa male przezuty :-( Jak narazie tak jest :tak: lekarz na zimno dmuchal i przepisal jakies tabletki zapobiegawcze, zeby nie byly w razie czego bardzo silne te skutki uboczne. Jak narazie wszystko jest ok.

Dziekuje dziewczynki za troske :*
ojoj to wiem doskonale co teraz przezywacie moj tata tez miala raka pluc .... :zawstydzona/y::-( ale twojemu sie uda! trzymam kciuki! ważne zeby sie oszczedzał i pilnował apetytu !!!! po chemi nie chce sie jesc bo jest metaliczny posmak w buzi i wsio ma taki sam smak - metalu! :dry: dobrze ze te tabletki tata dostał!!! :sorry2:
mojej siostrze tez sie chcialo spac jak zaciązyla pierwszy raz a jeszcze nie wiedzila ze jest:tak::-D
ale.... ja tylko mowie...... "no sucho ma ten kwiatek...":-D
taaa... pogadamy za 3 dni albo jak jutro tez bede miala taka wystrzelona tempke to sie zaczne na powarznie zastanawiać! :confused: ... eee... tam to nie możliwe! nie nakrecaj mnie! :sorry2:

ojoj to wiem doskonale co teraz przezywacie moj tata tez miala raka pluc .... :zawstydzona/y::-( ale twojemu sie uda! trzymam kciuki! ważne zeby sie oszczedzał i pilnował apetytu !!!! po chemi nie chce sie jesc bo jest metaliczny posmak w buzi i wsio ma taki sam smak - metalu! :dry: dobrze ze te tabletki tata dostał!!! :sorry2:

Przykro mi z powodu twojego Taty :-(

no powiem ci kochana ze jak narazie na mojego tate chemi zadzialala troche inaczej, mowi ze od wczoraj ma taki wilczy apetyt ze nie moze sie najsc, ciagle jest glodny :blink: niestety moze jesc tylko gotowane :shocked2:

Lilu Słoneczko teraz bedzie juz tylko lepiej-super,ze tacie humor dopisuje :tak:
Coś mi sie zdaje,ze kolejny wysyp fasolek sie szykuje-mdlości,sennosc,przesolona zupa........................:tak::-D
ZWRACAMY SIE Z UPRZEJMA PROSBĄ O WYKONANIE TESTÓW Z PORANNEGO SICZKANIA I POKAZANIE NAM DWÓCH PIEKNYCH KRESECZEK

Witam.
U mnie brak @, test wczoraj negatywny.
I znowu sie Qurwa zaczna,najwidoczniej wystarczylo ze raz dostalam samoistna @ , drugi raz juz nie mogla przyjsc:wściekła/y: nienawidze swojego organizmu :angry:
Moj tatko juz po pierwszej mega dawce chemi,czuje sie bardzo dobrze, jak narazie zero skutkow ubocznych :tak: no moze tyle ze, jak to powiedzial " swedzi go lepetynka wiec wlosy beda wypadac no ale przynajmniej zaoszczedzi na fryzierze " :-D
bardzo sie ciesze ze trzymaja mu sie zarty :tak: nastepna mala dawka chemi w srode, kolejna mega dawka po 2 tyg od drugiej dawki i tak przez ok 2.5 miesiaca.
Witaj Lilu a moze @ nie przychodzi bo fasolka jest?/:tak::tak::-)
wiem co przeżywasz bo mój tato też miał raka płuc ale na hemie już za późno było........ dobrze ze tak ja znosi napewno mu pomoże

Nektarynko
testuj jutro rano wiem ze myślisz ze jakby była fasolka to już by słaba kreska wyszła ale są udowodnione takie przypadki ze jesnak była jedna kreska a po paru dniach były juz dwie tak ze poczekaj albo do jutra albo do soboty

reklama
Przykro mi z powodu twojego Taty :-(
no powiem ci kochana ze jak narazie na mojego tate chemi zadzialala troche inaczej, mowi ze od wczoraj ma taki wilczy apetyt ze nie moze sie najsc, ciagle jest glodny :blink: niestety moze jesc tylko gotowane :shocked2:
wybacz ze to powiem ale moj tata tez przy 1 seri chemi (x6)przytył o pare kg! :dry: trwalo to z pol roku bo tata zaczal brac chemie w styczniu zaraz po swietach a skonczyl w maju .. w lipcu wrocil do pracy!!!! a jesien jest najgorsza i przyszedl kryzys! i druga seria chemi (x4) i tu juz apetytu nie bylo! :-( pilnujcie zeby przy tym dobrym samopoczuciu nie zaczal szaleć... moj zaczal myslal ze to juz za nim lekarze mu glupot nagadali zamiast powiedziec jaka jest prawda! :-(

Do góry