reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
2u4ngur.jpg

macie ogórkową :)

Dzięki Lachony a nadżerkę sie jakoś wypali albo zamrozi qutwe:-):-D
No trzymajcie kciuki w poniedziałek na 14.00 idę na 2 godziny.
Notes se kupie i będę się uczyć. Co ona se myśli że nie umiem telefonu obsługiwać - może jak będzie centralka to nie umiem ale jaki problem się nauczyć. Komputer też umiem nieźle obsłużyć, a z programem to niejednym w samotności walczyłam to i z tym zawalcze.
Co ona mnie ma za jakiegoś tłuka czy co.
Mówiłam Ci, w razie co, to dajemy zajebiaszcze referencje. Widzisz, mówiłam że zadzwoni!!! jest na ciebie napalona (oczywiście wyłącznie biznesowo), ale rżnie ważniaczkę i dlatego tak zaproponowała;-)
no ja tez bede niedlugo jakos badac nasienie małża i tez mam nadzieje ze jakos na wakacje sie uda...
pisalas wczesniej o wdychaniu swojego M:-D ja tez tak ma, musialam nauczyc moje zeby sie psikal perfumami zawsze bo zajebiscie mnie meski zapach podnieca:sorry2: to sie nauczyl i teraz byle co w lazience robi i zawsze sie psiknie dla mnie;-) nawet tam gdzie slonce nie dochodzi:-D:-D
Tam gdzie nie dochodzi to tym bardziej:-):-) a tak serio... Pamiętam jak się umówiliśmy pierwszy raz.... po randce, kiedy położyłam się spać (sama!!) moje ręce tak nim pachniały że je sobie wąchałam do snu:-):-) Nie wiem gdzie ja je trzymałam, nawet nie pamiętam:-D
A jak jedzie to śpię z jego koszulką, albo psikam poduszkę Gucci Envy for Man (niezłe marnotrawstwo;-))
acha czyli wiesz że owulacja jest piękna i że manitoring mozesz sobie zrobić w sumie nie drogo wiec jest dobrze tylko dlaczego ten lekarz co ci robił usg nie jest ginekologiem którego szukasz?? a to kim był ten lekarz co ci robił USG??
w tym problem że nie wiem
po prostu lekarz, jeden z trzech które robią w tej przychodni USG. No ale wiem że owulkę mam (albo miewam i nie jest źle):-)

tak z innej beczki zebyscie sie nie nudzily:-)
zrobilam filmik dla moje siostry i szwagra z okazji ich 3 rocznicy slubu, dalam piekny utowr Kenny'ego G bo go uwielbiam, ale sie nameczylam bo duzo senstecji w nim wstawilam i musialam sie nagimnastykowac zeby to powklejac ale efekt chyba sliczny ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=91dBfhgCwKI
No kochana...Zarąbiste:):) ty masz talent::-)
sama nie wiem.. jednak tempka spadla wiec wątpie zeby to byla fasolka..
Jeszcze nie przyszła @ i nadzieja jest:D
biore się do roboty:-)

dzieki dziewczeta za komplementy:-)
ja wkoncu sie przemoglam poszlam do sklepu , kupilam mleczko i wkoncu kawusie pysza zrobilam :-) maniam:-D
czekam na małża powinnien przyjechac za jakos godzinke:tak:
wlasnie bylam w kibelku i widze płodny sluz, wiec dzis i jutro bede szalec:-D

dzieki dziewczeta za komplementy:-)
ja wkoncu sie przemoglam poszlam do sklepu , kupilam mleczko i wkoncu kawusie pysza zrobilam :-) maniam:-D
czekam na małża powinnien przyjechac za jakos godzinke:tak:
wlasnie bylam w kibelku i widze płodny sluz, wiec dzis i jutro bede szalec:-D
hi,hi,hi to widze że stosunkowo udane popołudnie i wieczór sie szykują i jeszcze jutro-ho,ho,ho :-D:-D;-)
Ooo, obsrewacja sluzu to juz coś bardziej do mnie przemawia:tak:

Tam gdzie nie dochodzi to tym bardziej:-):-) a tak serio... Pamiętam jak się umówiliśmy pierwszy raz.... po randce, kiedy położyłam się spać (sama!!) moje ręce tak nim pachniały że je sobie wąchałam do snu:-):-) Nie wiem gdzie ja je trzymałam, nawet nie pamiętam:-D
A jak jedzie to śpię z jego koszulką, albo psikam poduszkę Gucci Envy for Man (niezłe marnotrawstwo;-))

No kochana...Zarąbiste:):) ty masz talent::-)
dzieki :*

no ja tez sypiam z pizamka męża wypsikaną:-D teraz moj uzywa "the one" D&G i "Euphoria intense" CK i tak mi sie podobają ze kaze mu sie caly czas psikac:-D ale on i tak jest oszczedny i na dluuugo mu staraczaja jak wszystko zreszta , nie to co ja! ja to dopiero marnotrawie:-D

Witam.

U mnie brak @, test wczoraj negatywny.
I znowu sie Qurwa zaczna,najwidoczniej wystarczylo ze raz dostalam samoistna @ , drugi raz juz nie mogla przyjsc:wściekła/y: nienawidze swojego organizmu :angry:

Moj tatko juz po pierwszej mega dawce chemi,czuje sie bardzo dobrze, jak narazie zero skutkow ubocznych :tak: no moze tyle ze, jak to powiedzial " swedzi go lepetynka wiec wlosy beda wypadac no ale przynajmniej zaoszczedzi na fryzierze " :-D
bardzo sie ciesze ze trzymaja mu sie zarty :tak: nastepna mala dawka chemi w srode, kolejna mega dawka po 2 tyg od drugiej dawki i tak przez ok 2.5 miesiaca.

Pozdrawiam.

reklama
hi,hi,hi to widze że stosunkowo udane popołudnie i wieczór sie szykują i jeszcze jutro-ho,ho,ho :-D:-D;-)
Ooo, obsrewacja sluzu to juz coś bardziej do mnie przemawia:tak:
w sumie od dwoch dni pobolewają mnie janiki na owulacje, ale wczoraj mialam sucho a dzis zupelnie niechcacy zobaczylam sluzik przejrzysty jak białko kurze wiec mysle ze jutro bedzie owulka, wczoraj zrobima test owu( a mialam nie robic:wściekła/y:) i nie bylo nic, zostaly mi jeszcze dwa testy wiec zrobie dzis i jutro :tak:
i tak pewnie znowu nie wyjdzie , nawet sie nie nastawiam, a ze jestem w gorącej wodzie kąpana to musialam wytracic wszystkie testy, a mam jeszcze 5 ciazowych i tez je pewnie wytrace:sorry2:

Do góry