badaicka
Paulusia i Filipek
Ooooohhhh dziewczyny a może jednak.......................
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczatko!!! mnie te wykresy nigdy nic nie mówią nie mam zielonego pojecia o tym wszystkim :-baffled: ciemna masa jestemjakos nie przemawia to do mnie.. w koncu jednak tempka spada.. jest jeszcze powyzej czerwonej lini ale juz jest niska ta tempka..
Super! Dziekuje bardzo skad wiedziałaś,że jestem głodna i uwielbiam ogórkową???;-)
macie ogórkową
Mówiłam Ci, w razie co, to dajemy zajebiaszcze referencje. Widzisz, mówiłam że zadzwoni!!! jest na ciebie napalona (oczywiście wyłącznie biznesowo), ale rżnie ważniaczkę i dlatego tak zaproponowała;-)Dzięki Lachony a nadżerkę sie jakoś wypali albo zamrozi qutwe:-)
No trzymajcie kciuki w poniedziałek na 14.00 idę na 2 godziny.
Notes se kupie i będę się uczyć. Co ona se myśli że nie umiem telefonu obsługiwać - może jak będzie centralka to nie umiem ale jaki problem się nauczyć. Komputer też umiem nieźle obsłużyć, a z programem to niejednym w samotności walczyłam to i z tym zawalcze.
Co ona mnie ma za jakiegoś tłuka czy co.
Tam gdzie nie dochodzi to tym bardziej:-):-) a tak serio... Pamiętam jak się umówiliśmy pierwszy raz.... po randce, kiedy położyłam się spać (sama!!) moje ręce tak nim pachniały że je sobie wąchałam do snu:-):-) Nie wiem gdzie ja je trzymałam, nawet nie pamiętamno ja tez bede niedlugo jakos badac nasienie małża i tez mam nadzieje ze jakos na wakacje sie uda...
pisalas wczesniej o wdychaniu swojego M ja tez tak ma, musialam nauczyc moje zeby sie psikal perfumami zawsze bo zajebiscie mnie meski zapach podnieca to sie nauczyl i teraz byle co w lazience robi i zawsze sie psiknie dla mnie;-) nawet tam gdzie slonce nie dochodzi
w tym problem że nie wiemacha czyli wiesz że owulacja jest piękna i że manitoring mozesz sobie zrobić w sumie nie drogo wiec jest dobrze tylko dlaczego ten lekarz co ci robił usg nie jest ginekologiem którego szukasz?? a to kim był ten lekarz co ci robił USG??
No kochana...Zarąbiste ty masz talent::-)tak z innej beczki zebyscie sie nie nudzily:-)
zrobilam filmik dla moje siostry i szwagra z okazji ich 3 rocznicy slubu, dalam piekny utowr Kenny'ego G bo go uwielbiam, ale sie nameczylam bo duzo senstecji w nim wstawilam i musialam sie nagimnastykowac zeby to powklejac ale efekt chyba sliczny ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=91dBfhgCwKI
Jeszcze nie przyszła @ i nadzieja jestsama nie wiem.. jednak tempka spadla wiec wątpie zeby to byla fasolka..
hi,hi,hi to widze że stosunkowo udane popołudnie i wieczór sie szykują i jeszcze jutro-ho,ho,ho ;-)dzieki dziewczeta za komplementy:-)
ja wkoncu sie przemoglam poszlam do sklepu , kupilam mleczko i wkoncu kawusie pysza zrobilam :-) maniam
czekam na małża powinnien przyjechac za jakos godzinke
wlasnie bylam w kibelku i widze płodny sluz, wiec dzis i jutro bede szalec
dzieki :*Tam gdzie nie dochodzi to tym bardziej:-):-) a tak serio... Pamiętam jak się umówiliśmy pierwszy raz.... po randce, kiedy położyłam się spać (sama!!) moje ręce tak nim pachniały że je sobie wąchałam do snu:-):-) Nie wiem gdzie ja je trzymałam, nawet nie pamiętam
A jak jedzie to śpię z jego koszulką, albo psikam poduszkę Gucci Envy for Man (niezłe marnotrawstwo;-))
No kochana...Zarąbiste ty masz talent::-)
w sumie od dwoch dni pobolewają mnie janiki na owulacje, ale wczoraj mialam sucho a dzis zupelnie niechcacy zobaczylam sluzik przejrzysty jak białko kurze wiec mysle ze jutro bedzie owulka, wczoraj zrobima test owu( a mialam nie robic) i nie bylo nic, zostaly mi jeszcze dwa testy wiec zrobie dzis i jutrohi,hi,hi to widze że stosunkowo udane popołudnie i wieczór sie szykują i jeszcze jutro-ho,ho,ho ;-)
Ooo, obsrewacja sluzu to juz coś bardziej do mnie przemawia