reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
czesc laski;-)
ja dzis wkoncu wsalam wczesniej bo od tego spania wszytsko mnie boli:baffled:
plan na dzis: ide do biblioteki po ksiązki:sorry2:

witaj kasienko ciesze sie ze u ciebie lepiej...mam nadzieje ze tak juz bedzie cly czas, corz lepiej, jestes piekna kobitką , znajdziesz sobie swietnego faceta zobaczysz:tak: z tego co wyczytalam to teraz byscie mieli 1-sza rocznice... kurde szybko sie popsulo...jakie to zycie przewrotne jest...

olica moja zbawicielko :-Djak sie czujesz kochana? jakies dolegliwosci juz cie dopadly?

Hej Marzenko!
Ja też mam dzisiaj plan, żeby coś popisać..Zostały mi już tylko badania..Ufff - grunt że metodologie mam za soba..

Dzień dobry kobity:-)
Od razu muszę się usprawiedliwić. Napisałyście prawie 50 stron przez trzy dni, więc nie dam rady tego nadrobic - zwłaszcza w pracy.
Przeczytałam dwie wazne wiadomości:
Mega gratulacje dla Pysi i Elfika mojego kochanego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale się ucieszyłam dziewczyny:-D:-D:-D Elfiku, pewnie pisałaś co i jak, ale ja chcę jescze raz - jak ty to zrobiłaś?????
Duuuużo zdrówka dziewczyny:-D:-D
Jescze któraś jest zafasolkowana i o tym nie wiem?? Mówić mi szybko, bo straszny wysyp fasolek się zrobił:-)
Kropeczko, Kochanie moje, znowu jakaś operacja cię czeka???? Ja się czasem zastanawiam że takich dobrych i fajnych ludzi dotykają złe rzeczy??? WHY??
Dobrze będzie Słońce!!

oj mie tez sutki bolą i to jak cholera.. i cale piersi.. cykl wczesniej a nawet dwa nic nie czułam jak je dotykalam przed @ a teraz to jakby je mialo rozsadzic a dotchnac ło matko.. masakra..
a jeszcze dzis o 16 umarł mój dziadek we wtorek jedziemy bo w srode prawdopodobnie pogrzeb.. juz od stycznia bylo nie ciekawie i wiadomo było, że tak to sie zakonczy tylko nikt nie wiedzial kiedy..
ale juz nie smuce..
Milego popoludnia..
Nektarynko, bardzo mi przykro z powodu dziadka:-:)-( Mimo że w pewnych sytuacjach można się spodziewać śmierci bliskiej osoby, to jednak zawsze boli:-(
A co twoich objawów... Trzymam kciuki:-) Może Twój dziadek zrobił miejsce dla nowego życia.....
Witam sie porannie dziewczynki!czy sa dzisiaj jakies nowe fasolki?ja jutro,najpozniej pojutrze mam dostac @,a moj organizm znowu pogrywa sobie ze mna i pokazuje mi pewne objawy ciazy.nie!nie!nie!nie dam sie tym razem nakrecic.2
O proszę...następna się szykuję... No powiem Wam ze jak nie było, to nie było, jak teraz to się sypią jak choinka na wiosnę:-) Trzymam kciukasy
Szkada że ja się nie wstrzelę w ten okres.:-(

Nie mam jeszcze ciuszków dla dzidzi :-) Rozglądam się narazie za wózkiem (wacham się między X-Landerem a Jedo Bartatina).
Myślę, że pierwsze ciuszki kupię dopiero latem albo jesienią.
No chyba, że mnie coś wcześniej napadnie jak Ciebie :-)

Dziewczynki jeśli mogę wam coś doradzić w kwestii ciuszków....
Nie wiem kiedy rodzicie, ale możecie za grosze kupić ciuszki na wyprzedażach, czyli chyba już koło czerwca. Jeśli przegapicie ten moment, miesiąc czy dwa miesiące później te same ciuszki będą kilka razy droższe. Ja tak robiłam- jak zaczęły się wyprzedaże, zrobiłam listę ciuszków i za wszystko wydałam dużo mniej niż normalnie. Oczywiście nie można kupić wszystkiego, bo to będzie letnia wyprzedaż, więc na zimę nic nie będzie, ale takie podstawowe ciuszki jak body, kaftaniki i śpioszki- to się opłaca. Tylko pamiętajcie,żeby nie kupić za dużo letnich;-);-);-)
Chodzenie z listą po sklepach to dobry pomysł:tak:. Choć i tak pewnie kupicie za dużo, bo nie można się oprzeć. Ja sama ostatnio kupiłam sukienkę jeansową 56, choć jeszcze w ciąży nie jestem;-)
Ale wam zazdroszczę tych zakupów!!!!

będzie :-) mam na szczęście 3 pokoje więc dzidzia będzie miala swój pokój, ja swoja sypialnię (pewnie dzidzia i tak będzie spała ze mna:-)) i jeszcze salon się zrobi.

Na początku na pewno będziecie spać razem, bo tak wygodniej i bezpieczniej. Ale koło roczku dzidzia będzie miała już swój kącik a ty nie będziesz miała wszędzie zabawek:-)

jeszcze sponsor by się przydał:-) najgorszy minus to 4 piętro bez windy, ale dam radę, moja mama dała to i ja muszę:-)

Musisz bardzo dokładnie przemyśleć jaki chcesz wózek. Jak będzie lekki , to nie będzie tak źle;-)

Zajączku fasolki są 4 , ale ja już sie pogubiłam i nie wymienię wszystkich.;-)

reklama
no ja tez dlatego ide do biblioteki:tak:
ile ci wyszlo stron metodologii? a jaki ty masz temat? robilas ankiete ?

Samej metodologii coś ponad 20 stron..ankiety nie robię, bo badania robie na podstawie analizy dokumentów i wywiadu.,
A temat mam:
[FONT=&quot]AGRESJA WYCHOWANKÓW Z ZAKŁADU POPRAWCZEGO – UWARUNKOWANIA I SPECYFIKA ODDZIAŁYWAŃ RESOCJALIZACYJNYCH[/FONT]

Do góry