katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
ale fajnie pózniej pozostanie ci tylko kupowanie dodatków
jeszcze sponsor by się przydał:-) najgorszy minus to 4 piętro bez windy, ale dam radę, moja mama dała to i ja muszę:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale fajnie pózniej pozostanie ci tylko kupowanie dodatków
Nektarynko, bardzo mi przykro z powodu dziadka:--( Mimo że w pewnych sytuacjach można się spodziewać śmierci bliskiej osoby, to jednak zawsze boli:-(oj mie tez sutki bolą i to jak cholera.. i cale piersi.. cykl wczesniej a nawet dwa nic nie czułam jak je dotykalam przed @ a teraz to jakby je mialo rozsadzic a dotchnac ło matko.. masakra..
a jeszcze dzis o 16 umarł mój dziadek we wtorek jedziemy bo w srode prawdopodobnie pogrzeb.. juz od stycznia bylo nie ciekawie i wiadomo było, że tak to sie zakonczy tylko nikt nie wiedzial kiedy..
ale juz nie smuce..
Milego popoludnia..
O proszę...następna się szykuję... No powiem Wam ze jak nie było, to nie było, jak teraz to się sypią jak choinka na wiosnę:-) Trzymam kciukasyWitam sie porannie dziewczynki!czy sa dzisiaj jakies nowe fasolki?ja jutro,najpozniej pojutrze mam dostac @,a moj organizm znowu pogrywa sobie ze mna i pokazuje mi pewne objawy ciazy.nie!nie!nie!nie dam sie tym razem nakrecic.2
Nie mam jeszcze ciuszków dla dzidzi :-) Rozglądam się narazie za wózkiem (wacham się między X-Landerem a Jedo Bartatina).
Myślę, że pierwsze ciuszki kupię dopiero latem albo jesienią.
No chyba, że mnie coś wcześniej napadnie jak Ciebie :-)
będzie :-) mam na szczęście 3 pokoje więc dzidzia będzie miala swój pokój, ja swoja sypialnię (pewnie dzidzia i tak będzie spała ze mna:-)) i jeszcze salon się zrobi.
no ja tez dlatego ide do bibliotekiHej Marzenko!
Ja też mam dzisiaj plan, żeby coś popisać..Zostały mi już tylko badania..Ufff - grunt że metodologie mam za soba..
jeszcze sponsor by się przydał:-) najgorszy minus to 4 piętro bez windy, ale dam radę, moja mama dała to i ja muszę:-)
no ja tez dlatego ide do biblioteki
ile ci wyszlo stron metodologii? a jaki ty masz temat? robilas ankiete ?