reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
witaj mysza, z nami bedzie ci razniej;-)

zaniepokojona- ktosiowa jest w ziązy naprawde -potwierdzila to jej przyjaciolka Imagination. a nie pojawia sie juz pewnie bo nie ma po co i chyba do kogo...

ja wlasnie wypralam swoje psa:-D
a teraz sobie drineczka walnelam- Martini z cyntrynka,lodem i sprite'm :-D ktos sie przyłączy?? wkoncu dzis piatek!!:-D

ja wlasnie wypralam swoje psa:-D

a teraz sobie drineczka walnelam- Martini z cyntrynka,lodem i sprite'm :-D ktos sie przyłączy?? wkoncu dzis piatek!!

Ale pamiętasz, ze do stworzeń żywych w instrukcji obsługi było wyłącz wirowanie!:-D

Ja teraz nicu pic nie będę, chociaż mam wisienki w wódeczce. Ale zaraz zrobie sobie ziółka i też cosik na zdrówko walnę:-D

no dziewczynki to zdroweczko!!:-D

Załączniki

• martini.jpg
    martini.jpg
    1,7 KB · Wyświetleń: 45
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. No to hmm. dobrze, że wyrzuciłam paskudztwo do kosza :-D W sumie nie wiem na jakim etapie jest moja owulka, czy już była, czy dopiero będzie, bo mam bardzo rozregulowane cykle, ale może jeszcze uda się w tym cyklu coś zmajstrować :)

też słyszałam że nie za dobrze a jak za sucho to proponuje krem np.nivea ja tak robie i jest ok;-)

Kropeczko bylam dzis u ginekologa. wedlug niej wyglada na 7tydzien, Konkretnie. mialam ostatnia miesiaczke 26lutego. .... zrobilam betke 2kwietnia i nic bylo0,1 . Przez ostatnie 3tyg wymioty... myslalam,ze jakas baktere mam albo cos, a tu prosze 2 kreski na tescie. szok:szok::-D:-). Wszystko jest ok wedug pani ginekolog. Chociaz moje zycie teraz zmieni sie o 360'stopni, i nie jest tak jak powinno. bo facet z ktorym bylam 2,5roku i jest ojcem porpstu to olal.:szok:to mam najblizszych przy sobie. Wiadomo ojca mu nie zastapie, ale postaram sie byc najlpesza matka. Powodzenia dziewczynki

ciąża już daleko:-)a facetem się nie przejmuj;-)moja kumpela miała wpadke no i do porodu żadnych planów no i jest z dzidzią w domu zaczeło się spotykanie i z nia i z dzieckiem i dzisiaj są po slubie;-):-)a jeśli nawet by nie chciał być z wami to i nawet lepiej że już teraz odszedł bynajmiej dziecko nie bedzie patrzeć na kłótnie itp.a będzie się rozwijać wokół tych którzy je kochaja a facet widocznie niezły dupek co i tak byś nic z takiego chłopa nie miała co lepiej być samej z dzieckiem niż się meczyć z osobą która tak naprawde niezasługuje na was:tak:

reklama
[/CENTER]

gratuluje umiejetnosci :-) masz moze jakas fotke pazurkow? pytam bo ja zajmuje sie profesjonalnie przedluzaniem paznokci:-D sama nosze juz jakies 4 lata i nie wyobrazam sobie zycia bez nich :-)

Zdjęc nie mam bo od niedawna robię:)
Ale jak będe robic sobie pazurki to cyknę fotkę i wkleję:tak::-D

Mysza1984 Witaj wśród nas:)

Wiecie co, a ja ogladam Harrego Pottera na tvnie:-D

Do góry