reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Melduję się z rana :-)

Mam nadzieje, że będzie dłuższy. Bo faza lutelana musi mieć mieć minimum 10 dni? To by wypadał cykl 27 dniowy oby tylko jeśli doszłoby do zapłodnienia fasolinka mogła się zagnieździć :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Coś kurcze jakoś mało wiary we mnie w tym cyklu. Na początku myślałam, że nie będzie owulacji, później myślałam że ją przegapiliśmy oj ile to stresów:eek:
Zbieraj do słoiczka jak później go otworzysz to od razu zajdziesz w ciążę:-D

NAOEWNO CYKL BEDZIE DLUZSZY CO SIE WIAZE Z PRAWIDLOWA II FAZA CYKLU :tak: I PRZESTAN MYSLEC NEGATYWNIE :happy2::sorry:

Lilu-i tak trzymaj-bo tak bedzie!!! Zamiast na udraznianie w maju to Ty słonko pojedziesz ale na ciażowe usg!!! tego Ci najmocniej pod słoncem zycze!

DZIEKUJE BARDZO :sorry: JA OCZYWISCIE TOBIE TEZ ZYCZE JAK NAJLEPIEJ :tak::cool2:

Hej dziewczynki , witam po dlugiej nieobecnosci
a skad ten nowy wateczek ? co ma znazyc jego tytul bo nie wiem czy moge tu zagladac :sorry2:
ps.
dawno mnie nie bylo ide zrobic rozeznanie kto pozostal na starajacych sie, mam nadzieje ze tylko nieliczne ,

WITAM PANIA, ALE NAS PANI OPUSCILA NA TAK DLUGOOOO :shocked2: CO TAK U CIEBIE ADOLFINKO ?

reklama
Witam Was słoneczka Moje kochane :-) Przepraszam że tak długo nie pisalam ale byłam u teściow. Odebrałam wyniki z prolaktyny i jest podwyzszona, dostalam BROMERGON na obnizenie jej....

mam pytanko :confused: czy jak w piatek mialam pecherzyk 22mm to ile dni trwa zanim peknie i bedzie po owulacji? jestem tak zakrecona, ze nie bardzo rozumiem jak to jest....

to zależy jakiej wielkości będzie ten pęcherzyk....ale myslę że 2-3 dni i pęknie.mówi sie że po kilku dniach ;) to teraz dzień w dzień przytulanki kochana ;)

dzieki dziewczyny, :-D
wlasnie sie tak zastanawiam, przytylalismy sie w czwartek i w piatek, wczoraj odpuscilismy bo bylismy baardzo zmeczeni a przeciez nic na sile, ale dzisiaj juz nie odpuszcze:tak: mysliscie ze trafilismy bądz trafimy?

Marzenixxx

No niestety te marznace nozki to niby mowia ze moze byc objawe ciazowym - ale u mnie nie jest. Po prostu trzesie mna jak galaretka, stad marzniecie nozek.....

A Ty kochana dzialaj i dzisiaj i jutro jesli mozecie. Trzymam kciuki

reklama
Do góry