reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenixxx

No niestety te marznace nozki to niby mowia ze moze byc objawe ciazowym - ale u mnie nie jest. Po prostu trzesie mna jak galaretka, stad marzniecie nozek.....

A Ty kochana dzialaj i dzisiaj i jutro jesli mozecie. Trzymam kciuki

a co kochana cie tak trzesie?? przeziebilas sie czy co?ogrzewaj sie szybciutko:-):-D
no mam zamiar dzialac i dzis i jutro :):-D

julitko juz niedlugo napewno sie uda, zreszta zobaczysz ze w lutym bedzie wysyp fasolek!!:-D

reklama
lolitka-a ja wogole jestm okropnym zmarzluchem,ciagle mi zimno,do 25 roku bylo ok,chodzilam w samych gaciach i koszulce po chalupie,a teraz spodnie,sweter..no coz starosc nie radosc:-)

Marzeni,a ja podejrzewam ze mialam owulacje tez wczeniej,jak zaczely mi sie dni plodne to przez pierwsze dwa dni przezroczysty sluz i troszke mnie bolaly jajniki,ale na testach wychodzila jedna kreska,a potem dwa dni okropne,na testach dwie kreski i nie moglam chodzic tak mnie bolalo,wiec probowalismy w te dni wczesniejsze i w te dni co byla owulka...moze tym razem:-)udalo sie!

Marzeni,a ja podejrzewam ze mialam owulacje tez wczeniej,jak zaczely mi sie dni plodne to przez pierwsze dwa dni przezroczysty sluz i troszke mnie bolaly jajniki,ale na testach wychodzila jedna kreska,a potem dwa dni okropne,na testach dwie kreski i nie moglam chodzic tak mnie bolalo,wiec probowalismy w te dni wczesniejsze i w te dni co byla owulka...moze tym razem:-)udalo sie!

napewno wam sie udalo:-D:-D ale jak sie udalo to bedzie wkoncu u nas jakas styczniowa fasolka:-D:-D

dzieki dziewczyny, :-D
wlasnie sie tak zastanawiam, przytylalismy sie w czwartek i w piatek, wczoraj odpuscilismy bo bylismy baardzo zmeczeni a przeciez nic na sile, ale dzisiaj juz nie odpuszcze:tak: mysliscie ze trafilismy bądz trafimy?
marzenixx przeciez plemniczki moga przezyc ok.5 dni w kobiecie...więc nie ma czym sie martwic;-)mysle że napewno traficie...zaszaleliscie i się uda :tak::tak::tak:

w.kropeczka kochanie przeciez ja o tym wiem:tak:i szybko mnie to nie minie, bo wybieram się na podyplomowke po obronie magisterki:tak:chyba ze maluszek mnie zatrzyma:-Dtak to jest...

kinguś ty tu się nie dołuj...tylko z uśmiechem proszę:tak::-)niedługo będziesz miała fasoleczkę swoją upragnioną:tak:

tak was czytam i czytam....... :-) oj chyba bedzie wyspy fasoleczek w lutym;-):-p ŻYCZĘ WAM TEGO BARDZO no i SOBIE również:-D Ja testuję 6 lutego. Piękny byłby prezent na walentynki dla mnie i męża.

miłego wieczorku!

reklama
marzenixx przeciez plemniczki moga przezyc ok.5 dni w kobiecie...więc nie ma czym sie martwic;-)mysle że napewno traficie...zaszaleliscie i się uda :tak::tak::tak:

w.kropeczka kochanie przeciez ja o tym wiem:tak:i szybko mnie to nie minie, bo wybieram się na podyplomowke po obronie magisterki:tak:chyba ze maluszek mnie zatrzyma:-Dtak to jest...

kinguś ty tu się nie dołuj...tylko z uśmiechem proszę:tak::-)niedługo będziesz miała fasoleczkę swoją upragnioną:tak:

no ja mysle bablyss ze sie powinno udac ale coz, zobaczymy:tak: ja teraz koncze licencjata i jakos nie chce mi sie isc na magisterke, choc ostatnio przykuly mnie studia podyplomowe.. eh ale mam nadziej rowniez ze przyjdzie maluszek i nigdzie nie pojde:-D:-D

Do góry