Nektarynka
Fanka BB :)
Gratulacje kochana.. recepta na zajscie miesiac przerwy od bb.. nie no zartuje a Tobie kochana zycze spokojnej ciązyi wiecie co Dziewczeta, zrobilam test a tu 2kreseczki, ta druga taka nie zbyt wyrazna ale sa 2 . Naprawde wielki szok, 2.kwitnia robilam bete bylo 0,1;/. Jestem w szoku , bo to tak nagle.i niespodziewanie. Pozdrawiam wszystkie staraczki. BUZIAKI)))
nie no jak gwiazda to nie.. bo w koncu panna mloda bedzie gwiazda wieczoru.. sukieneczka nie powiem skromna ale dobrze się czuje w niej.. i nie poszerza wiec jest oki..Nektarynko jak ta sukienka jest bordowa, to musi byc piękna, bardzo lubię sukienki w tym kolorze, a butki wydaje mi się, że czarne będą lepszeBędziesz jak gwiazda
:-)
Kroptusiu.. olej tą babe.. spokojnie doczekaj do końca na L4.. nie dość, że pojawiłaś się u niej to ta jeszcze żale, jaki to ludzie mają tupet.. nie powinno się źle odnosić do pań w ciąży.. jak tak można.. tacy ludzie nic sobą nie reprezentują.. wredny babsztyl..
A propo troszke mnie kuje po lewej a to po prawej stronie i pojawił się biały śluz dziś.. zobaymy co dalej..
Pozdrawiam Laseczki