reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

i wiecie co Dziewczeta, zrobilam test a tu 2kreseczki, ta druga taka nie zbyt wyrazna ale sa 2 . Naprawde wielki szok, 2.kwitnia robilam bete bylo 0,1;/. Jestem w szoku , bo to tak nagle.i niespodziewanie. Pozdrawiam wszystkie staraczki. BUZIAKI:))))
Gratulacje kochana.. recepta na zajscie miesiac przerwy od bb.. nie no zartuje a Tobie kochana zycze spokojnej ciązy
Nektarynko jak ta sukienka jest bordowa, to musi byc piękna, bardzo lubię sukienki w tym kolorze, a butki wydaje mi się, że czarne będą lepsze:tak: Będziesz jak gwiazda:tak::-)
nie no jak gwiazda to nie.. bo w koncu panna mloda bedzie gwiazda wieczoru.. sukieneczka nie powiem skromna ale dobrze się czuje w niej.. i nie poszerza wiec jest oki..

Kroptusiu.. olej tą babe.. spokojnie doczekaj do końca na L4.. nie dość, że pojawiłaś się u niej to ta jeszcze żale, jaki to ludzie mają tupet.. nie powinno się źle odnosić do pań w ciąży.. jak tak można.. tacy ludzie nic sobą nie reprezentują.. wredny babsztyl..

A propo troszke mnie kuje po lewej a to po prawej stronie i pojawił się biały śluz dziś.. zobaymy co dalej..

Pozdrawiam Laseczki

reklama
Witajcie wieczorową porą:tak:
Nie było mnie raptem jeden dzień a tu tyleeeee stron do nadrobienia..;-)
Normalnie chyba nie dam rady. Mój M jutro raniutko jedzie na weekend do szkoly:-( Eh..
Ja dziś byłam na zakupach i kupiłam sobie co nieco:)
Ah! I dzwoniła dziś do mnie babeczka z urzedu pracy z ofertą zgodną z moim zawodem tylko 10km od mojej miejscowości, ale i tak składam dokumenty bo bardzo bym chciała pracowac jako pracownik socjalny:)
DObrze ja juz zmykam spac, dobranoc Kochane!!
P.S i przepraszam,ze nie odpisuje każdej no ale wiecie.. już ta godzina a mężowi jeszcze muszę guziki przyszyc do koszuli na jutro:)
Dobranoc!!:tak:

Pustki tutaj dzisiaj straszne... Skoro wszystkie poszły się dzisiaj kąpać to i ja to pójdę zrobić,a co będę sobie żałowała:-D
Dobranoc

Witam Dziewczynki, dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
No ale znów jestem ;-).

W sobotę znów testuje i mam nadzieje, ze bedą dwie piekne i bardzo wyraźne krechy, a może ktos tez testuje ?;-)

Bardzo mi Was brakowało:sorry2:

A to co:confused::szok:
Bomba wybuchła i Pyśkę aż do nas wyżuciło:-D

Ty spryciulku!!! Ja tam ie wierze ze masz ich az tyle, na pewno jestes laska na calej linii, nie tylko od szyi w gore-co pokazalas:-)

A gdzie tam, jeszcze niedawno było deczko za dużo, ale.........
jest światełko w tunelu. Brzuszek spadł, pas mniejszy w obwodzie, waga też, tylko ćwiczonka na brzuszek i będzie idealnie.
Dieta działa!!!!!!!!!!!!!

Dobranoc, M zaraz wpadnie do wyra mnie wymęczyć:-D

reklama
no to poluj na fure poluj! a po drodze do kina uwazaj na zderzaki...bo ponoc to Ty masz kierowac, tak?
Jaki samocgodzik byc chciala? Masz cos upatrzonego?

Kurcze...ja nie lubie filmow SF...jakos domnie nie przemawiaja...a moze ogladalam te co nie trzeba, choc wiele tego nie bylo...zrazilam sie i juz.
nie mam nic szczegolnego na oku, bo na taki jaki bym chciala to nas nie stac heheh:-) ale jak na początek chcialabym cos malego....w razie co zeby nie bylo szkoda jak rozwale :-D

co do filmow to tez za SF nie przepadam ale zawsze chodzimy na moje filmy a moj malz SF lubi wiec zrobilam wyjatek i dalam sie zaprosic i na taki:tak:

a film nic szczegolnego......

Wzruszyłam sie normalnie,no
Sukienke miałaś cudną :-D na temat małża sie nie wypowiadam coby w gebę nie dostać
dzieki wielkie;-):sorry2: wiem wiem ze malza mam przystojnego , wkoncu kota w worku nie bralam:-D
Pisz jak poszło- pierwsza trasa po odebraniu prawka!
wiec tak; jechalo mi sie nawet fajnie, troche stracha mialam ale na poczatku bo dziwnie sie czulam jadąc automatem, wiecie ja nauczona sprzeglo dusic a tu tylko dwa pedaly heheh:-) w kazdym razie poradzialam sobie, ale oczywiscie na koniec poklocilam sie z moim przemkiem przy parkowaniu, wkurzyl mnie jak nie wiem , a ja jego i dupa wyszla z naszej pierwszej wesolej przejazdzki:dry: no ale nic moze nastepnym razem bedzie lepiej....

dobranoc babolce...

Do góry