reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no wlasnie pisalam ze dostalam cynk ze jest etat wolny pedagoga szkolnego :p lece zaniesc jutro z samego ranca papiery :) dziekuje za kciuczki...

a hanka chyba utopiona w tej wannie :p

a jak u ciebie nastroj?

reklama
tak sobie nie umiem tak szybko zapomnieć ale co mam zrobić na M nie umiem sie dlugo gniewać a na innych tak i skad mi sie to wzięło??
boli mnie brzuch a konkretnie podbrzusze dzisiaj źle znoszę ta luteine przez ostatnie dni
leć leć z papierami a nuz sie uda, dobrze że ma kto ci taki cynk dać bo to zawsze lepiej

fajnie ze mama ma dojścia do takich informacji
Hanka cś ty się rozpusciła czy jak w tej wannie nie ma kto nam rozumu do główek nabijać

Czesc kobietki
:szok: oooooooooooo matko ale sie ze mnie leje, nawet w nocy czulamze ciurkiem :baffled:, naprawde sie cos powalo a moze naprawia?
:-) szefowa idzie od soboty na tydzien urlopu WRESZCIE ale bedzie spokuj, jak jej nie ma to nawet jak jest busy to dajemy sobie rade, ona to taka panikara, ze szok.

Nektarynko - baw się dobrze na weselu i nie testuj jeszcze - poczekaj :tak:
mam nadzieje ze bede sie dobrze bawic.. dzis kupilam sukienke.. wlazlam do znajomego sklepuu.. i tak w sumie nic nie było ciekawego na mnie.. ale pani Ela poszperala poszperala - przymierzylam, brzuch sie nie ozdnacza, dlugosc jeszcze przed kolano.. cyce uwydatnione bo dekold.. i na pewno nie 300zł.. bo na wieszaku 120 ale wiem ze bedzie jeszcze mniej bo to znajomego taty sklepik wiec sposci z ceny.. taka borgowa.. dobrze mi w niej.. do tego moze zaloze czarne lub czerwone buty wiec nie ma wiecej wydatkow..

Mój ma podobnie z upodobaniem do wolnych cycuszków. Jak jestem w domu to musi być " wolność dla maluszków":-D i nie pozwala mi w cycniku chodzić. Niedługo mi się do pasa wyciągnąć. Ale mówi że musi mieć łatwy dostęp:-)
jakbym swojego słyszała.. "musze miec łatwy dostęp"
"Panie Boże, spraw aby te wszystkie kalorie poszły mi w cycki"

Zajc ten tekst to mnie rozkłada na łopatki za każdym razem jak go czytam:-D
ja mam to samo pokladam sie za kazdym razem
Musze leciec Lachony załatwić pozwolenia żebyście miały gdzie wakacje spędząc a nawet spęd BBowców.
my tez zalatwiamy pozwolenia a w zasadzie z pania architekt wszystko ustalany co i jak itd.. masakra ile zalatwiania..
aoto nasz domek.. tylko donudowac trzeba jeszcze jedno stanowisko w garazu bo musimy rozciagnac budynek..
ARCHON+ Najlepsze gotowe projekty domów , Dom w daliach 4

Ja wybrałam taką, która 4 lata temu kosztowała 2 tyś bez dodatków. Nie było to wielkie szaleństwo, ale sama płaciłam, więc nie szukałam na raz kiecki za 10 tyś. Uszyłam identyczną za 800 zł ze wszystkimi dodatkami typy welon i rękawiczki.
ja pamietam ze welon na allegro kupowalam za 25zł plus przesylka.. a w sklepie 120-200zł.. pogielo ich totalnie.. a naprawde ładny welon mialam.. taki ciut nizej niz łopatki (dlugosc)
Witam!
Normalnie się coś ze mną dzieje dziwnego po tym duphasonie... cycki mam chyba wiekszy o rozmiar kurde szok, zakładałam sukienke w której idę w weekend na komunie i nie wiem chyba pomyślą że karmie...
Czuję się cała spuchnięta ... ja pier..... niedługo zamienie się w balon!
No dobra idę was poczytać!
ty wiesz co mnie troszke dzis jak sie po cycuchach podotykałam to troszke bolą.. a i czuje je takie pelne.. ale to moze dlatego ze stanik taki mam ze je strasznie podnosi..

wracam dalej do czytania 30 stron naprodukowalyscie od wczoraj..

w.kropeczka...imienia dla córeczki niet...a wiki chora średnio raz w miesiącu a ja z nią...więc 5 mies 2009 i 5 katarów i kaszli..... nie ma co, ładnie sie rok zaczął...
kroptusia, cóz takto z ciazami i pracami bywa...sama jestem w 2 ciazy i 2 razy juz doświadczyłam...po prostu na macieżyńskim zacznij szukac pracy, tak jak ja po ciąży z wiki, wróciłam do pracy jak mała skonczyła 7 mies....i o dziwo znalazłam prace lepiej płatna i fajniejszą.....teraz tez mnie chyba czeka to samo niestety......

a no i vicky icristina barcelona widziałam...specyficzny ale fajny film....

jutro jade z koleżankami na cos polskiego czyli kochaj i tancz ....po porodzie moge dłuuuugo ne miec okazji....

Nektarynko jak ta sukienka jest bordowa, to musi byc piękna, bardzo lubię sukienki w tym kolorze, a butki wydaje mi się, że czarne będą lepsze:tak: Będziesz jak gwiazda:tak::-)

Poprasowałam, połowa zostaje na jurto, nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, że mamy tyle rzeczy...

reklama
piekny filmik i zdjęcia:tak::-)i odrazu mam pytanko bo dużo par młodych robi zdjecia na plaży we wodzie a powiedz mi jak to jest wtedy ze sukienka nie jest brudna bądz za mocno mokra jak wracacie ze sesji na sale weselną:confused:oczywiście nawet gdyby tak było to warto bo te zdjęcia są śliczne:tak:
Zazwyczaj zdjęcia są robione w innym dniu niż ślub.Teraz wielu fotografów tak się umawia na sesje.

oj gosiu tez tak mialam na poczatku zwiazku, ze o kwiatki o wszstko sie musialam dopominac , on nie byl takich rzeczy naucozny... ilez ja sie naplakalam i nameczylam zeby zrozumial jakie to wazne dla mnie, ale przynioslo to skutek, dzis jest zupelnie inaczej, fakt nie ma rewelacji ale widze ze sie stara:-)

dzis np zaprosil mnie do kina:szok::szok: pierwszy raz w zyciu!!! zawsze jak szlismy to z mojej inicjatywy a dzis sie mnie pyta czy z nim pojde i go zawioze jeszcze hehe ale w szoku bylam:-D widze ze sie dal wyszkolic:-)

Pisz jak poszło- pierwsza trasa po odebraniu prawka!

mam 40 km do Zakopanego:-) z okna sypialni mam widok na całe Tatry, z kuchni na Babią Górę a z holu na Luboń Wielki:-) a piosenka kojarzy mi się też z pewna osobą.....;-)

Ja też chcę takie widoki za oknem! Widzę tylko ogród sąsiada. Byłoby dobrze, gdyby chociaz dbał o niego!

dzieki Slonce, podpuchnieta, wyplakana ale skurcze sie uspokoily, dobrze ze trafilam na normalnego taksowkarza dowiozl pod drzwi i prawie nic nie skasowal, kupilam sobie lody, porozmawialam z tata (wpienil sie mega) i troche sie wyciszylam, coz bede sie martwic za pare mc....wiec ze praca nie warta zachodu za to kase, zapieprz i traktowanie ale i tak bylo mi ciezko znalezc, jak cora miala 3 lata udalo sie dopiero bo mam w domu astmatyka/alergika wiec ciagle byly szpitale - dom - szpitale, bez szans na prace a jak cos trafilam to praca do 17-18 a ja moge max 16, mama nie zyje nie mam pomocy i taka robota, M pracuje wiec ciezko bedzie podobna ... coz trudno poki co dzidzia najwazniejsza reszta sie jakos ulozy,....a szefowa pi...bo na ostatniej rozmowie powieziala ze dziecko najwazniejesze i jak ciaza zagrozona mam isc na l4 nawet do konca oraz krzyczala ze chodze do pracy w takim stanie...coz

Co za cholera, jakis potwór z tej baby. Ale po co cię straszy? Przeciez nie może cię tak po prostu zwolnić!

właśnie się dowiedziałam że w jednej szkole pedagoga szukaja ( mamusia mi powiedziała ) - jadę jutro z samego rana zawieźć dokumenty aplikacyjne i pogadać :)
Trzymam kciuki!

CZESC DZIEWCZYNY! O jeny ile mnie tu nie bylo z miesiac. Postanowialam, uporzadkowac swoje zycie, i wiecie co? od 2tygodni wymiotuje, oczywiscie wszyscy,ze jestem chora .na poczatku grypa zaldkowa, potem jakas niby bakteria, byly dni,ze bylo idealnie, od 3tygodni bol piersi. i wczoraj pojechalam juz o resztkach sil do lekarza ogolnego, na co Pani: A MOZE POPROSTU PANI W CIAZY JEST? i wiecie co Dziewczeta, zrobilam test a tu 2kreseczki, ta druga taka nie zbyt wyrazna ale sa 2 . Naprawde wielki szok, 2.kwitnia robilam bete bylo 0,1;/. Jestem w szoku , bo to tak nagle.i niespodziewanie. Pozdrawiam wszystkie staraczki. BUZIAKI:))))

Gratuluję!
Swoją drogą, że też do głowy ci nie przyszło,że to ciąża , tylko grypę jelitową podejrzewałaś!

Andzia nie wiem czemu kupiłam ta sukienkę. W pierwszej ciąży od początku kupowałam sukienki i byłam pewna,że się nie mylę co do płci. Teraz też czuję dziewczynkę, choć jeszcze w ciąży nie jestem. :-D:-D:-D

Żegnam się babki, jutro od rana do pracy! Ale weekend wolny! :-D

Do góry