lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Lece filma ogladac...sie bawcie slodko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Dziewczynki, dawno mnie tu nie było.
No ale znów jestem ;-).
W sobotę znów testuje i mam nadzieje, ze bedą dwie piekne i bardzo wyraźne krechy, a może ktos tez testuje ?;-)
Bardzo mi Was brakowało![]()
Ja też!!! To się do nich dołącz![]()
Kobieto chcesz Ty w anemie wpasć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tekst dobry.
Szczypior to ze mnie żaden, tylko zawsze miałam wystające kości policzkowe.
Dlatego zdjęcie tylko do bułeczek
Tak naprawdę to włosy mam proste, teraz odrobinę jaśniejsze. Może waga nie za wysoka, ale ciałko niewysportowane, brzuszek z fałdkami. I z tąd właśnie moje marudzenia na bandzioch.
Witaj Pysiu - no daaaawno Ciebie nie byłoWitam Dziewczynki, dawno mnie tu nie było.
No ale znów jestem ;-).
W sobotę znów testuje i mam nadzieje, ze bedą dwie piekne i bardzo wyraźne krechy, a może ktos tez testuje ?;-)
Bardzo mi Was brakowało![]()
Lece filma ogladac...sie bawcie slodko
Jeśli przy alergii występują czeste duszności i niewydolność oskrzelowo-płucna to w końcu pojawia sie astma.Proponuje Twojemu M konsultacje z pulmologiem i zrobienie spirometrii,bedzie wiedział na czym stoi.bardzo ladnie poprawiony...taki swiezy i w sam raz! Slicznie Ci-serio!
:-)
To z nieleczonej alergii astma byc moze??? A czy ma to powiazanie z rodzajem alergii czy wogole? Pyatm bo moj m jest alergikiem, ale sie nie leczy.
Jeśli przy alergii występują czeste duszności i niewydolność oskrzelowo-płucna to w końcu pojawia sie astma.Proponuje Twojemu M konsultacje z pulmologiem i zrobienie spirometrii,bedzie wiedział na czym stoi.
ja przy kocie i króliku zaczynałam się dusić i kaszlałam ale lekceważyłam sobie te objawy dopóki z silnym atakiem duszności nie wyladowałam w szpitalu.Wtedy lekarz zalecił mi konsultacje z pulmologiem bo zężenia w moich oskrzelach sie mu nie podobały.Jak zrobiłam spirometrię to lekarz sie przeraził wydolnosc płuc miałam jak osiemdziesięcioletnia kobieta![]()
Taaaa kochana tylko,ze najpierw organizm to pozbywa sie wody i sie odwadniasz a dopiero potem bierze sie za sadełkoPYSIA!!!!!!!!
Nie wpadne w anemie, spokojna glowa...mam na tyle na sobie ze organizm ma z czego zapasy brac:-)
Ale jutro juzzjem cos normalnie, bo wczoraj tez nie jadlam obiadu...chyba 2 dni strajku glodowego wystarczy, co?
Taaaa kochana tylko,ze najpierw organizm to pozbywa sie wody i sie odwadniasz a dopiero potem bierze sie za sadełkogłodówek na odchudzanko nie polecam
Oj zdecydowanie 2 dni starczą![]()
ale hanka to chyba plywa w tej wannie..