reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam Dziewczynki, dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
No ale znów jestem ;-).

W sobotę znów testuje i mam nadzieje, ze bedą dwie piekne i bardzo wyraźne krechy, a może ktos tez testuje ?;-)

Bardzo mi Was brakowało:sorry2:

PYSIA!!!!!!!! Wreszcie jestes!!! no jak moglas nas na tak dlugo zostawic??? no jak???
Mam nadzieje, ze bedziesz miala sliczne II w sobote i wyslesz nam za kare mase fluidkow!
kochanie przyszlas w dobrym miomencie, sephora wlasnie sie fasolka pochwalila....moze to dobry znak na twoje sobotnie testowanko? Co u Ciebie???
My...a przynajmniej ja...tez tesknilam za twoim kolorowym pisaniem:-)

Ja też!!! To się do nich dołącz:tak:

No way! Ale dzieki:-)

Kobieto chcesz Ty w anemie wpasć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wpadne w anemie, spokojna glowa...mam na tyle na sobie ze organizm ma z czego zapasy brac:-)
Ale jutro juzzjem cos normalnie, bo wczoraj tez nie jadlam obiadu...chyba 2 dni strajku glodowego wystarczy, co?

Tekst dobry.
Szczypior to ze mnie żaden, tylko zawsze miałam wystające kości policzkowe.
Dlatego zdjęcie tylko do bułeczek:-D:-D:-D
Tak naprawdę to włosy mam proste, teraz odrobinę jaśniejsze. Może waga nie za wysoka, ale ciałko niewysportowane, brzuszek z fałdkami. I z tąd właśnie moje marudzenia na bandzioch.

Ty spryciulku!!! Ja tam ie wierze ze masz ich az tyle, na pewno jestes laska na calej linii, nie tylko od szyi w gore-co pokazalas:-)

Witam Dziewczynki, dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
No ale znów jestem ;-).

W sobotę znów testuje i mam nadzieje, ze bedą dwie piekne i bardzo wyraźne krechy, a może ktos tez testuje ?;-)

Bardzo mi Was brakowało:sorry2:
Witaj Pysiu - no daaaawno Ciebie nie było:tak:
Ja mam planowo dostać @, ale ostatnio były pokręcone cykle więc czekam do poniedziałku:-)
Lece filma ogladac...sie bawcie slodko

Miłego oglądania:-)

bardzo ladnie poprawiony...taki swiezy i w sam raz! Slicznie Ci-serio!

:tak::-):tak:

To z nieleczonej alergii astma byc moze??? A czy ma to powiazanie z rodzajem alergii czy wogole? Pyatm bo moj m jest alergikiem, ale sie nie leczy.
Jeśli przy alergii występują czeste duszności i niewydolność oskrzelowo-płucna to w końcu pojawia sie astma.Proponuje Twojemu M konsultacje z pulmologiem i zrobienie spirometrii,bedzie wiedział na czym stoi.
ja przy kocie i króliku zaczynałam się dusić i kaszlałam ale lekceważyłam sobie te objawy dopóki z silnym atakiem duszności nie wyladowałam w szpitalu.Wtedy lekarz zalecił mi konsultacje z pulmologiem bo zężenia w moich oskrzelach sie mu nie podobały.Jak zrobiłam spirometrię to lekarz sie przeraził wydolnosc płuc miałam jak osiemdziesięcioletnia kobieta:baffled:

Jeśli przy alergii występują czeste duszności i niewydolność oskrzelowo-płucna to w końcu pojawia sie astma.Proponuje Twojemu M konsultacje z pulmologiem i zrobienie spirometrii,bedzie wiedział na czym stoi.
ja przy kocie i króliku zaczynałam się dusić i kaszlałam ale lekceważyłam sobie te objawy dopóki z silnym atakiem duszności nie wyladowałam w szpitalu.Wtedy lekarz zalecił mi konsultacje z pulmologiem bo zężenia w moich oskrzelach sie mu nie podobały.Jak zrobiłam spirometrię to lekarz sie przeraził wydolnosc płuc miałam jak osiemdziesięcioletnia kobieta:baffled:

o cholerka...to faktycznie masz powanie z ta alergia...
Nie to moj ma alergie na pylki drzew II, na kurz, roztocza-i jakies krzyzówki pokarmowe...nie ma klopotu z kaszlem i dusznosciami. U niego jest lzawienie oczu, kichanie i katar...wiec chyba sie to w astme raczej nie powinno zmienic, jak myslisz? W dodatku w Uk nic mu nigdy nie dolega bo tam jest wieksza wilgotnosc, a ataki ma jak jestesmy w kraju...prawie zawsze.

PYSIA!!!!!!!!
Nie wpadne w anemie, spokojna glowa...mam na tyle na sobie ze organizm ma z czego zapasy brac:-)
Ale jutro juzzjem cos normalnie, bo wczoraj tez nie jadlam obiadu...chyba 2 dni strajku glodowego wystarczy, co?
Taaaa kochana tylko,ze najpierw organizm to pozbywa sie wody i sie odwadniasz a dopiero potem bierze sie za sadełko :baffled: głodówek na odchudzanko nie polecam :no:
Oj zdecydowanie 2 dni starczą :-D

Ok babeczki-zegnam sie na dzisiaj, jutro rano nie mam zadnych wyjazdow na pilnego wiec bede sie tylko zajmowala trzymaniem kciukow za Kingus-by u lekarza szlo dobrze i za Hanie by sie powiodlo na rozmowie i by zlapala ten hotel dla nas na wakacje i za PM by ta posadka w szkole jej sie trafila ...za kogos jeszcze jutro trzeba? ktos testuje moze??? bo mam jeszcze kilka kciukow i chetnie moge potrzymac jak chcecie:-)
DOBRANOC!

Taaaa kochana tylko,ze najpierw organizm to pozbywa sie wody i sie odwadniasz a dopiero potem bierze sie za sadełko :baffled: głodówek na odchudzanko nie polecam :no:
Oj zdecydowanie 2 dni starczą :-D

Wiem, wiem...ale ja pije sporo wiec sie nie odwodnie
A ta 2 dniowa dieta nie ma przeslanek odchudzania, zeby schudnac -tzn zrzucic oponke robie brzuszki:-)
poprostu wczoraj sie z mama mocno pozarlam i teraz sie zbuntowalam:-) jak dzieciak, a co!
Buziaki!

ale hanka to chyba plywa w tej wannie..

No zeby sie tylko roztrzepaniec nie utopil przed tą rozmowa....bo dupa ze Szklarskiej bedzie...a takie fajnie sie wakacje zapowiadaly:-D:-):-D

Hania-wiesz ze cie kocham;-)

Ok ide do wanny i ja...seans z gazetka, a jak?
Sciskam mocno i do juterka!

Wiecie co...pomyslcie jak ma teraz fajnie Eve...plaza, slonce, pyszne greckie przysmaki....ech....ze tez mnie nie zabrala...malpa jedna!

reklama
Do góry