badaicka
Paulusia i Filipek
O widzisz to moze przez to mie tak plecy bola że sie przygarbiamna poczatku mogą Cię trochę plecy bolec;-) ale będą z tego same korzyści nie tylko dla twojej sylwetki ale też kręgosłupa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzisz to moze przez to mie tak plecy bola że sie przygarbiamna poczatku mogą Cię trochę plecy bolec;-) ale będą z tego same korzyści nie tylko dla twojej sylwetki ale też kręgosłupa![]()
na poczatku mogą Cię trochę plecy bolec;-) ale będą z tego same korzyści nie tylko dla twojej sylwetki ale też kręgosłupa![]()
Masaże fajna sprawa:-) w jakiejś gazecie czytałam, że ciąża to takie obciążenie dla kręgosłupa jak 10 lat pracy na budowieTo cos dla mnie. Ja mam problemy z kręgosłupem, boli często. Dziś trochę ponosiłam moje dziecko i teraz boli jak cholera. W ciąży też było strasznie, zwłaszcza pod koniec. Ale na szczęście masaże pomagają![]()
dobra, wrzucę te wyniki które odebrałam:
oprócz morfologii i moczu mam:
Glukoza: 84 mg/dl (74-106)
tsh: 2,090 (norma 0,270-4,200)
estradiol: 26,14 pg/ml (różne normy )
prolaktyna: 16,01 ng/ml (6,00-29,90)
Na FSH muszę poczekać do nast. czwartku.
Badania robione w 4 dc
Jakby któraś mogła to poproszę o kilka słów...
No dobra to sem jażeby nie było,ze tak se do Was przylazłam i sie nie pokazałam.Fota z kwietnia tego roku,bo zmieniałam dowód
OJJJJJJJJJJJJJJ TAAAAAAAAAAAAAAAAK MÓWI ŻE CHCE TAMTĄ MISIE(tak na mnie mówi miśka:-))WIĘC KOBITKI CIESZCIE SIĘ ZE SWYCH KRĄGŁOŚCI BO FACECI JE KOCHAJĄ![]()
J
Przyznam wam się do czegoś
Wczoraj nie umiałam się oprzeć pokusie i kupiłam sukienkę jeansową rozmiar 56 i do tego spodnie w kwiatki rozmiar 62. Nie wiem po co, ale kupiłam. Oczywiscie piszę tu o niemowlęcych rozmiarach, póki co ja w 56 nie chodzę.
Wpadnę później jak moje dziecko zaśnie.
ja chcialam tylko powiedziec ze na BB u nas są same laski jak bum cyk cyk!!nie wazne czy krągłe czy nie ale laski jak sie patrzy!!
![]()
My w 17 tc ;-);-)
Kochane wie któraś jak sie obniza wysoki testosteron tzn jak sie leczy. wiem ze tabletki antykoncepcyjne obniżaja bo juz kiedyś tak właśnie z tym walczyłam ale teraz jak chce mieć fasolke to nie chcę brac antykoncepcyjnych a podejrzewam właśnie że mi skoczył testosteron bo mi cera szaleje i ten wstrzymany okres moze tez przez to być.
Tak? chciała bym!
Jak widzi te trzy fałdeczki na brzuszku to od razu śmiech i krytyka
A teraz taka sytuacja:
Jesteśmy u rodziców, z mamą opalamy się (spodenki i górna część bielizny) jemy obie lidy. Mój M siedzi obserwuje, cisza, tylko ptoszki ćwierkają. Ten ni z gruszki, ni z pietruszki wypalił:"nie jedz już lodów, niech mama zobaczy jaki ona już brzuch ma!"
Co prawda mama to siostra mojej biologicznej mamy, ale to bezpośrednio jej siostra i geny te same, to nie dziwne, że między mną a przybrana mamą jest podobieństwo a ona co nie ukrywać ma nieznaczny brzuszek (dba o siebie bo ma cukrzyce, jest po dwóch operacjach jelitach i jajnika, nie może przytyć i na ścisłej diecie siedzi) i biedak się przestraszył, że mi brzusio zostanie.
Gdybyście widziały jak go moja mama zmierzyła. Ja aby uniknąć zamieszania ucięłam rozmowę, że z biegiem lat człowiek się zmienia i nic nie zmieni a mama tylko się z niego zaśmiała![]()
Piękny brzuszek:-)
Skoro gadacie o babkach to moje foto:
![]()
jak już wyskoczyłyście z tymi fotkami to tutaj daje moje z marca(powinny być o ile dobrze dodałam)
dobra, wrzucę te wyniki które odebrałam:
oprócz morfologii i moczu mam:
Glukoza: 84 mg/dl (74-106)
tsh: 2,090 (norma 0,270-4,200)
estradiol: 26,14 pg/ml (różne normy )
prolaktyna: 16,01 ng/ml (6,00-29,90)
Na FSH muszę poczekać do nast. czwartku.
Badania robione w 4 dc
Jakby któraś mogła to poproszę o kilka słów...
Jak się wkurzę to wam wrzucę swoje zdjęcie! Ja mam nogi jakby od innej kobiety. Głupio wyglądają do chudej góry! Piękną sylwetkę to miałam przed ciążą i nie ukrywam tego,że się sobie podobałam.