reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
na poczatku mogą Cię trochę plecy bolec;-) ale będą z tego same korzyści nie tylko dla twojej sylwetki ale też kręgosłupa:tak:

To cos dla mnie. Ja mam problemy z kręgosłupem, boli często. Dziś trochę ponosiłam moje dziecko i teraz boli jak cholera. W ciąży też było strasznie, zwłaszcza pod koniec. Ale na szczęście masaże pomagają:tak:

No ja musze sie pochwalic ze w sumie odkad pamietam to waze tak okolo 60kg bez ograniczen w jedzeniu i bez odchudzania. Teraz troszke dopiero brzuszek mi sie pojawil i 2kg wiecej ale mysle ze jak sobie odmowie wafelkow i innych slodkosci ktore uwielbiam to szybko zrzuce. No i jak przestane te wspomagacze brac bo przyu clo to jadlabym wszystko co sie nawinie...
Zawsze mialam tak ze jadam wtedy kiedy jestem glodna. Jak jest obiad tak normalnie w domu to pomimo ze jest ugotowany to ja czekam az mi sie zglodnieje.
Buzka na razie lece odebrac pierworodnego z przedszkola...

To cos dla mnie. Ja mam problemy z kręgosłupem, boli często. Dziś trochę ponosiłam moje dziecko i teraz boli jak cholera. W ciąży też było strasznie, zwłaszcza pod koniec. Ale na szczęście masaże pomagają:tak:
Masaże fajna sprawa:-) w jakiejś gazecie czytałam, że ciąża to takie obciążenie dla kręgosłupa jak 10 lat pracy na budowie:baffled:

dobra, wrzucę te wyniki które odebrałam:
oprócz morfologii i moczu mam:
Glukoza: 84 mg/dl (74-106)
tsh: 2,090 (norma 0,270-4,200)
estradiol: 26,14 pg/ml (różne normy )
prolaktyna: 16,01 ng/ml (6,00-29,90)

Na FSH muszę poczekać do nast. czwartku.
Badania robione w 4 dc
Jakby któraś mogła to poproszę o kilka słów...

ja tylko wiem, że tsh przy kobiecie starającej to powinno być poniżej 2,2 tak jak u Ciebie:tak:
a reszty to nie wiem:no:

Kobiety, tak z innej beczki. ja sie zakochałam w tej piosence:
[video=youtube;XX1poSrDa4A]http://www.youtube.com/watch?v=XX1poSrDa4A&feature=related[/video]

No dobra to sem ja :baffled: żeby nie było,ze tak se do Was przylazłam i sie nie pokazałam.Fota z kwietnia tego roku,bo zmieniałam dowód

Jadźka puknij ty się w głowę bo jak nie to ja cię puknę.
Jesteś w sekcji Lachony z parnikiem

OJJJJJJJJJJJJJJ TAAAAAAAAAAAAAAAAK MÓWI ŻE CHCE TAMTĄ MISIE(tak na mnie mówi miśka:-))WIĘC KOBITKI CIESZCIE SIĘ ZE SWYCH KRĄGŁOŚCI BO FACECI JE KOCHAJĄ:tak:

No może troszkę przesadziłaś ale coś w tym jest.

J
Przyznam wam się do czegoś:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wczoraj nie umiałam się oprzeć pokusie i kupiłam sukienkę jeansową rozmiar 56 i do tego spodnie w kwiatki rozmiar 62. Nie wiem po co, ale kupiłam. Oczywiscie piszę tu o niemowlęcych rozmiarach, póki co ja w 56 nie chodzę.
Wpadnę później jak moje dziecko zaśnie.

Będziesz miala na zaś albo na prezent dla której z nas.

ja chcialam tylko powiedziec ze na BB u nas są same laski jak bum cyk cyk!!:-D:-D:-D nie wazne czy krągłe czy nie ale laski jak sie patrzy!! :-D

Lizustwo na maxa.

My w 17 tc ;-);-)

Jadźka a tyś co połkneła:-D:-D:-DŁadny, ładny balonik

Kochane wie któraś jak sie obniza wysoki testosteron tzn jak sie leczy. wiem ze tabletki antykoncepcyjne obniżaja bo juz kiedyś tak właśnie z tym walczyłam ale teraz jak chce mieć fasolke to nie chcę brac antykoncepcyjnych a podejrzewam właśnie że mi skoczył testosteron bo mi cera szaleje i ten wstrzymany okres moze tez przez to być.

Mi przepisali Diane (tabletki anty na 3 miesiące)

Tak? chciała bym!
Jak widzi te trzy fałdeczki na brzuszku to od razu śmiech i krytyka:angry:

A teraz taka sytuacja:
Jesteśmy u rodziców, z mamą opalamy się (spodenki i górna część bielizny) jemy obie lidy. Mój M siedzi obserwuje, cisza, tylko ptoszki ćwierkają. Ten ni z gruszki, ni z pietruszki wypalił:"nie jedz już lodów, niech mama zobaczy jaki ona już brzuch ma!"

Co prawda mama to siostra mojej biologicznej mamy, ale to bezpośrednio jej siostra i geny te same, to nie dziwne, że między mną a przybrana mamą jest podobieństwo a ona co nie ukrywać ma nieznaczny brzuszek (dba o siebie bo ma cukrzyce, jest po dwóch operacjach jelitach i jajnika, nie może przytyć i na ścisłej diecie siedzi) i biedak się przestraszył, że mi brzusio zostanie.

Gdybyście widziały jak go moja mama zmierzyła. Ja aby uniknąć zamieszania ucięłam rozmowę, że z biegiem lat człowiek się zmienia i nic nie zmieni a mama tylko się z niego zaśmiała:-D

Mam tekst dla ciebie na następny raz jak coś pierdolnie: "Dobrze żeś qurwa ty jest zajebisty - nie podoba się to się patałachu nie patrz"

Piękny brzuszek:-)

Skoro gadacie o babkach to moje foto:

31d34174f9e7ef17a84537ea2d619aab_6992.jpg

Sekcja Lachon-szczypior

jak już wyskoczyłyście z tymi fotkami to tutaj daje moje z marca(powinny być o ile dobrze dodałam)

Sekcja Lachon-szczypior

dobra, wrzucę te wyniki które odebrałam:
oprócz morfologii i moczu mam:
Glukoza: 84 mg/dl (74-106)
tsh: 2,090 (norma 0,270-4,200)
estradiol: 26,14 pg/ml (różne normy )
prolaktyna: 16,01 ng/ml (6,00-29,90)

Na FSH muszę poczekać do nast. czwartku.
Badania robione w 4 dc
Jakby któraś mogła to poproszę o kilka słów...

wsio pariadkie

Jak się wkurzę to wam wrzucę swoje zdjęcie! Ja mam nogi jakby od innej kobiety. Głupio wyglądają do chudej góry! Piękną sylwetkę to miałam przed ciążą i nie ukrywam tego,że się sobie podobałam.

Ty to narazie dużo gadasz bo ja zdjęcia jeszcze nie widziałam. No pokarz jaki to z ciebie potwór.

Siemacie ale dostałam ataku alergii, u staruszków pyli brzoza - MASIAKRA

ZAJĄCZEK ładna piosenka:tak:
A to ja zrobiłam mojemu M na walentynki:-)
[video=youtube;usAvSUKBs_4]http://www.youtube.com/watch?v=usAvSUKBs_4[/video]

dzięki za rzucenie oczetami na moje wyniki. Tak myślę że ok. Jeszcze prolaktyna (chyba ona najbardziej mnie martwi) ale na to muszę poczekać jeszcze ze 2 tyg.

reklama
Do góry