reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie ponownie, widze ze piosenkowo - zdjeciowo dzisiaj... Wszystkie zaczynamy sie obnazac z anonimowosci hihihi...
kingus - fajny juz masz brzusio:-):-):-)

A ja ciagle mam dola po tej klotni wczoraj, nie zapomne mu tego ze tak mnie potraktowal ale muisialam sie pogodzic bo za chwilke dni plodne i co?? sama se reka wloze albo recznikiem??;-);-):-D:-D:-D
Jeszcze kiedys jak juz mam nadzieje dzidzia bedzie mu wypomne ze tak bardzo nie podobala mu sie koncepcja drugiego dziecka...pieprzony egoista...

reklama
jak już wyskoczyłyście z tymi fotkami to tutaj daje moje z marca(powinny być o ile dobrze dodałam)

Kochana ja chciałabym tak wyglądać! Bo ja w pasie jestem chuda tylko uda mam straszne. I ubrać się nie jest łatwo. Muszę kupować za duże spodnie żeby wejść w udach. A w pasie mi wiszą, więc przerabiam. Ale w 2 tyg zrzuciałam 1 kg( dziś się ważyłam) więc już się lepiej czuję psychicznie. I już nic więcej nie piszę bo znów mnie zjadą,że przesadzam.

o tak jak byłam wtedy pulchniejsza to cycuchy suuuuper ale niestety jak się schudło to ich ni ma:-(a po karmieniu to jeszcze obwisły:wściekła/y:ale jak zajde to znowu miseczka D się kłania:-Da potem znowu powracamy do A:baffled:

Takiej to dobrze! Ja całe życie mam A w ciąży zaledwie B. Miseczka D to dla mnie jak since fiction :-(

Ostatnia edycja:
estradiol
Normy:
f. folikularna: 12,5-166
f. owulacyjna: 85,78-498,00
f. lutealna: 43,82-211,00

a ty masz tak:
estradiol: 26,14 pg/ml

Czyli zdaje się, ze było by ok, o ile znalazłam dobre normy.

Te, bo jak machnę po tej czuprynie kociej to kłaczki ci do gardła wpadną:-D
A propos kalorii w maluczki, u mnie idą właśnie do góry przy okazji zostając na brzuszku. Kiedyś właśnie mówiłam, Boże niech ten tłuszczyk w cycuszki idzie i się udało:-D:-D:-D A by brzuszka nie było widać wystarczy stanąć prosto i wciągać go no i oko idzie oszukać, a facet jak chce się poseksic to tak się silni na bułki, że oczy brzusia nie widzą:-D:-D:-D
Oj dokładnie mam tak samo:-) Jak coś to, pierś do przodu i brzuch wciągnięty:tak:
o tak jak byłam wtedy pulchniejsza to cycuchy suuuuper ale niestety jak się schudło to ich ni ma:-(a po karmieniu to jeszcze obwisły:wściekła/y:ale jak zajde to znowu miseczka D się kłania:-Da potem znowu powracamy do A:baffled:
Ja mojemu tez powiedziałam żeby pamiętał ; jak schudnę to najpierw zleci mi z twarzy (zawsze mam tak i wyostrzają mi się już ostre rysy) i "maluszki zmaleją":-)

Oj dokładnie mam tak samo:-) Jak coś to, pierś do przodu i brzuch wciągnięty:tak:

Ja mojemu tez powiedziałam żeby pamiętał ; jak schudnę to najpierw zleci mi z twarzy (zawsze mam tak i wyostrzają mi się już ostre rysy) i "maluszki zmaleją":-)

No to mnie by zniknęły!

jak wciągamy brzuch to automatycznie się prostujemy i jesteśmy wyzsze kilka cm, dobrze robi też głowa podniesiona do góry i łopatki sciągniete razem......
ale instrukcja no,no :tak: zaczne ją stosowac w praktyce :tak:
Witajcie ponownie, widze ze piosenkowo - zdjeciowo dzisiaj... Wszystkie zaczynamy sie obnazac z anonimowosci hihihi...
kingus - fajny juz masz brzusio:-):-):-)

A ja ciagle mam dola po tej klotni wczoraj, nie zapomne mu tego ze tak mnie potraktowal ale muisialam sie pogodzic bo za chwilke dni plodne i co?? sama se reka wloze albo recznikiem??;-);-):-D:-D:-D
Jeszcze kiedys jak juz mam nadzieje dzidzia bedzie mu wypomne ze tak bardzo nie podobala mu sie koncepcja drugiego dziecka...pieprzony egoista...
eh te chłopy:no:
ale wiecie co wczoraj to chyba cos w powietrzu było bo my z M też sie nieźle ścielismy

Kochana ja chciałabym tak wyglądać! Bo ja w pasie jestem chuda tylko uda mam straszne. I ubrać się nie jest łatwo. Muszę kupować za duże spodnie żeby wejść w udach. A w pasie mi wiszą, więc przerabiam. Ale od zeszłego w 2 tyg zrzuciałm kg( dziś się ważyłam) więc już się lepiej czuję psychicznie. I już nic więcej nie piszę bo znów mnie zjadą,że przesadzam.

Takiej to dobrze! Ja całe życie mam A w ciąży zaledwie B. Miseczka D to dla mnie jak since fiction :-(
Loree te odstajace galotki to nazywa się KIESZONKA NA NAPIWKI :-D:tak:;-)

Kochana ja chciałabym tak wyglądać! Bo ja w pasie jestem chuda tylko uda mam straszne. I ubrać się nie jest łatwo. Muszę kupować za duże spodnie żeby wejść w udach. A w pasie mi wiszą, więc przerabiam. Ale od zeszłego w 2 tyg zrzuciałm kg( dziś się ważyłam) więc już się lepiej czuję psychicznie. I już nic więcej nie piszę bo znów mnie zjadą,że przesadzam.
u mnie w pracy jest dziewczyna ktora ma podobna figure do Twojej, wąska talia i szersze biodra- normalnie miód, malina i orzeszki, piekna kobieca sylwetka:-)

reklama
u mnie w pracy jest dziewczyna ktora ma podobna figure do Twojej, wąska talia i szersze biodra- normalnie miód, malina i orzeszki, piekna kobieca sylwetka:-)

Jak się wkurzę to wam wrzucę swoje zdjęcie! Ja mam nogi jakby od innej kobiety. Głupio wyglądają do chudej góry! Piękną sylwetkę to miałam przed ciążą i nie ukrywam tego,że się sobie podobałam.

Do góry