reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam panie:-)
Niestety nie dam rady nadrobić zaległości ale obiecuje się poprawić.

My w 17 tc ;-);-)

Piękny brzuszek:-)
Nie przepracowuj się słonko.

Skoro gadacie o babkach to moje foto:

31d34174f9e7ef17a84537ea2d619aab_6992.jpg

reklama
No i obiad gotowy.
Naleśniczki zrobione.

Tak? chciała bym!
Jak widzi te trzy fałdeczki na brzuszku to od razu śmiech i krytyka:angry:

A teraz taka sytuacja:
Jesteśmy u rodziców, z mamą opalamy się (spodenki i górna część bielizny) jemy obie lidy. Mój M siedzi obserwuje, cisza, tylko ptoszki ćwierkają. Ten ni z gruszki, ni z pietruszki wypalił:"nie jedz już lodów, niech mama zobaczy jaki ona już brzuch ma!"
Co prawda mama to siostra mojej biologicznej mamy, ale to bezpośrednio jej siostra i geny te same, to nie dziwne, że między mną a przybrana mamą jest podobieństwo a ona co nie ukrywać ma nieznaczny brzuszek (dba o siebie bo ma cukrzyce, jest po dwóch operacjach jelitach i jajnika, nie może przytyć i na ścisłej diecie siedzi) i biedak się przestraszył, że mi brzusio zostanie.

Gdybyście widziały jak go moja mama zmierzyła. Ja aby uniknąć zamieszania ucięłam rozmowę, że z biegiem lat człowiek się zmienia i nic nie zmieni a mama tylko się z niego zaśmiała:-D

tak no to se teksta walnął oj nie ładnie tak mówić:wściekła/y:ja mam fałd po porodzie i mój mówi że mam ładny brzuszek i że nie mam się przejmować;-)heh tylko mówi że teraz nie mam tyłka że wolał tamten no i to mnie też wkurzyło no ale nie powiedział tego tak obraźliwie co mu wybaczam:tak:

ooo nieeeeeeeee to sie szukju bo moj wyjezdza we wtorek i do soboty go nie bedzie!!!!! :-D jade!!!!!!!!!:-D
dzieki :*
Jasne że tak:) Tylko daj znać o której będziesz żebym zakupy zrobiła;-) Nie można o suchym pysku siedziec:-D
Witam panie:-)
Niestety nie dam rady nadrobić zaległości ale obiecuje się poprawić.

My w 17 tc ;-);-)
Śliczne te "my":-) Ja jak My Wam zazdrościmy:-D

Tak? chciała bym!
Jak widzi te trzy fałdeczki na brzuszku to od razu śmiech i krytyka:angry:

A teraz taka sytuacja:
Jesteśmy u rodziców, z mamą opalamy się (spodenki i górna część bielizny) jemy obie lidy. Mój M siedzi obserwuje, cisza, tylko ptoszki ćwierkają. Ten ni z gruszki, ni z pietruszki wypalił:"nie jedz już lodów, niech mama zobaczy jaki ona już brzuch ma!"

Co prawda mama to siostra mojej biologicznej mamy, ale to bezpośrednio jej siostra i geny te same, to nie dziwne, że między mną a przybrana mamą jest podobieństwo a ona co nie ukrywać ma nieznaczny brzuszek (dba o siebie bo ma cukrzyce, jest po dwóch operacjach jelitach i jajnika, nie może przytyć i na ścisłej diecie siedzi) i biedak się przestraszył, że mi brzusio zostanie.
Facet to jak już coś pierdzielnie to żę rzygać chce... Mój M. na razie mi nie trzepie takich tekstów, ale wiem że chciałby żebym wyglądała inaczej... Na szczęście nie znał mnie kiedy byłam dużo szczuplejsza (tylko trochę) więc nie ma do czego porównywac:-D
TTTAAAAAK, tylko brzuch nie idzie w parze z resztą:wściekła/y:
Następny lachon:-D

jak już wyskoczyłyście z tymi fotkami to tutaj daje moje z marca(powinny być o ile dobrze dodałam)

Załączniki

• DSC00087.jpg
    DSC00087.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00002.jpg
    DSC00002.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry