Loree
Fanka BB :)
Halo! Ktoś o mnie zapomniał! Ja już drugi tydzień stosuję dietę Mż! Już się jakoś lżejsza czujęDzieki karolciu!
W takim razie mam juz wspoldietetyczke...mamy jakis program odchudzania czy na zywiol lecimy z kilami w dol? Oby jak najwiecej???? Nie no zartuje, ja bede ok ja spadne z wagi 3 kilo...tyle mi juz wystarczy-byle ten oponek zniknąl bo nie przywyklam do takiego i i jakos tak pelno w okolicy brzucha:-):-)
Nie wiedziałam,że twój M jest norwegiem- to wszystko tłumaczy! Fajnie sobie zyjecie, tak trzymaj. Nie dziwię się,że twój M nie chce mieszkać w Polsce- gdzie on tu miałby takie widoki? U was tak pięknie!Dzieki kochanaNie wrocimy do polski bo moj maz jest norwegiem i chyba rozumiesz ze on raczej tu chce mieszkac:-).Tak on zarabia duzo wiecej ale ze wzgledu na to ze jest norwegiem i ma wysokie wyksztalcenie i w firmie siedzi juz 15 lat ,a ja kiedys zarabialam ok 20 tys na poskie ale to byla fizyczna praca i bardzo ciezka wiec zrezygnowalam,teraz zarabiam 5 tys na miesiac za 50% pracy wiec nie jest malo ,nie napracuje sie duzo.Tutaj w norwegi jest wszystko drozsze o 2,3 razy wiecej,wiec inaczej ludzie zarabiaja,jesli my z mezem mamy 30 tys na miesiac to z tego na dom,2 samochody,jedzenie,oplaty i podatki idzie ok....10-15 tys,,wiec polowe nam zostaje...ale wiesz my nie mamy dzieci,jak beda to kasa bedzie wydawana oczywiscieTeraz od 1 maja kazdy polak moze wjechac do norwegi i szukac pracy i nie musi isc do policji o pozwolenie,ale jest problem ze jak znajdzie prace to pracodawca moze mu zaplacic ile bedzie chcial..wiec dla tych ludzi ktorzy nie maja wyksztalcenia i nie znaja jezyka nie zapowiada sie ciekawie...i szkoda mi tych ktorzy beda musieli wrocic do polski:-(W polce tylko mlodziesz uczy sie j,angielskiego a ci starsi nie...bo nie maja mozliwosci a zreszta jest juz za pozno,,trudno wchodzi:-(
Kropeczko dobre filmy kochana oglądasz! Mówię to o "Wszyscy jesteśmy Chrystusami". Pewnie "Plac zbawiciele" mi inne w tym temacie też widziałaś?