reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie z wszystkimi!!

passingby ciesze sie ze maleństwo zdrowo rośnie

Karola de super bocianisko ja w niedziele obserwowałam 2 jak krążyły na niebie leciały za nami jak na spacerze byliśmy

Witaj Zajaczku jak humorek dzisiaj??

Witaj Gosiu jak sie dzis czujesz jak nastawienie na jutrzejsze badanie??

Ja miałam cieżką noc bo mnie tak na wymioty ciągneło ze myślałam że umrę a ja sie boje wymiotować i zawsze tak cierpie bo nie dopuszczam do wymiotów

reklama
A tak na powaznie to milego wyjazdu zycze sisi i plodnosci bo slonca to tam nie zabraknie... tylko uwazaj na tubylcow...

Dziekuje ci gosienko i napewno bede uwazac na siebie promis hihi

Zaniepokojona a ty dalej nie dostalas @ moze to naprawde fasolka tylko bawi sie z toba w kotka i myszke :confused::tak:

Witam sie z wszystkimi!!
Witaj Gosiu jak sie dzis czujesz jak nastawienie na jutrzejsze badanie??

Ja miałam cieżką noc bo mnie tak na wymioty ciągneło ze myślałam że umrę a ja sie boje wymiotować i zawsze tak cierpie bo nie dopuszczam do wymiotów
oj biedna... moze szybko minie...
a ja przed jutrzejszym badaniem jakos tak neutralnie - nie mam jeszcze wynikow badania na mycoplazme i ureaplazme... mam dzwonic do lab kolo poludnia i kobieta mi obiecala, ze jak sa to przefaksuja do punktu i sobie odbiore
Acha i chlamydia wyszla ujemna...:-):-):-)

hej laski;-)
masakre mam dzis od rana:baffled: musialam jechac na podpis az do mielna bo tam jestem wciaz zameldowana mimo iz w koszalinie mieszkam. Ludu!!!! nie moglam znalejsc tej dziupli gdzie to sie robi , jak juz znalazlam to byla kolejka jak Qrwa mac!!! ale to nic!! stal tam tlum ludzi po zasilek a w wiekszosci to smięrdzące alkoholem , brudne menelstwo!!:szok::no: nie moglam oddychac! musialam wdychac powietrze ustami bo zatkalam nos bo tak smierdzialo ze myslalam ze sie wyrzygam....:baffled::baffled:
jesu, wiecie co, stojąc tam czulam sie tak strasznie ze masakra, pierwszy raz jestm bezrobotna i straszne jest to dla mnie.... stac za jakims podpisem albo po zasilek..... jestem zalamana...:-( siadam i wysylam cv gdze sie da , bo nie potrafie tak... nie potrafie zaliczac sie do tzw "nizin społecznych"...... okropnie sie ztym czuje....

Jezuuuuu, Hanka ty cholero!!!
Tylko się pojawiłaś to 20 stron przez jedno popołudnie pierdzielłyście!!!

Jadźka zanim ja wkopie pierwszą łopatę to ty zdążysz w totka wygrać i olejesz moją stodołę i w Gołębieskim zamieszkasz.
Plan jeszcze nie jest zrobiony do końca więc nie mam się czym chwalić. A z resztą to i tak zostanie na papierze.
Szczerze współczuję, mój brat teraz lata za wszystkim.... Katastrofa, jak się słyszy o tym to się rzygać chce...
ozesz ty!! :-p
skacze sobie po necie, wlaze na wsyztskie mozliwe strony zeby tylko nie siegac po ksiązki do pisania.... nie dam rady sie chyba dzisiaj zmusic.....
obecnie siedze na youtubie i spiewam wnieboglosy:sorry2: sąsiedzi chyba pomysla, że jakies koty tu zarzynamy ahahahha:-D
Dobrze że tego nie słyszałyśmy... Jak "śpiewam" jak jeżdżę autem... Jak jadę z M. to sobie podśpiewujemy razem, a jak jadę sama.... dobrze że nikt mnie wtedy nie słyszy:-D
Widzę kulinarna rozpusta.
A ja chyba skoczę sobie po piwo. Może kuracja walić wszystko, chlać i jarać sie sprawdzi w zafasolkowaniu. Muszę tylko jeszcze swojego zmusić na jakieś disco party i pukniemy się w toalecie.
Podobnoć to największy odsetek ciąż.:-D
O, tato toto!!! Ja tez o tym myslałam!!! Musze mojego wyciągnąć na jaki spęd i zaciągnąć do kibla albo w krzaki obok diskobandżo:-D
Witam po 2-dniowej przerwie!:-)
Skorzystałam z weekendu całkowicie sex,sex,sex i jeszcze raz sex teraz muszę odpocząć..;-). nigdy mnie nie bolał tak brzuch :szok:jak w sobote, nie wiem to chyba przez ten pregnyl tak mi się wydaję nie mogłam normalnie się podnieść...
Na pewno po tabletkach!!!! Akurat, jak ja się seksiłam tyle to tez nie mogłam wstać ani siedzieć za bardzo;-)

Wiem, wiem, dzisiaj nie sikałam i jutro też nie będę - zglupiałam 2 miesiące temu i kupiłam zapas testów ciążowych na 2 lata na allegro (po 2 zł). tak mi się wydawało, że będę sobie na nie sikać codziennie aż mi ciąża wreszcie wyjdzie:baffled::wściekła/y::baffled:
no ale nie wyszła:no:,
a testy leżą w apteczce kuszą i wołają : nasikaj na mnie!!!:-D:-):-D
no ale nie sikam, twarda jestem (ale to takie trudne)
rozważam czwartek
Twardość nieugiętość, nie testuj przed czasem. Trzymam kciuki:-)
Kochane

Gdzie go znalezc ? Oczywiscie w oleju z wiesiolka. Jesc od 6 do 8 gramow dziennie. Pamietajcie, ze zanim zacznie na calego dzialac w organizmie - mija 3-4 miesiace
To mnie pocieszyłaś, bo ja biorę drugi cykl teraz i już się wkurzałam że nie widze żadnej poprawy. Jednym słowem musze być cierpliwa:tak:
Wróciliśmy z usg

Małe ma:
6 cm długości
1 mm NT
2,9 mm kość nosowa
Ładnie sie rusza :)
obecny termin: 12 listopada :)
I znowu zanikam :)
Kawał fasolki:-D Superaśnie ze wszystko dobrze:-)
Witam sie z wszystkimi!!

Witaj Zajaczku jak humorek dzisiaj??

Witaj Słońce, a co się stałosię że się tak źle czułaś??

Przepraszam Babeczki, że nie na wszystkie posty odpowiedziałam, ale mam trochę roboty. Proszę, nie piszcie tak duzo bo się zamkne w sobie!!!
Pozdrowionka dla wszystkich:-)

Dziekuje ci gosienko i napewno bede uwazac na siebie promis hihi

Zaniepokojona a ty dalej nie dostalas @ moze to naprawde fasolka tylko bawi sie z toba w kotka i myszke :confused::tak:
baw sie dobrze na wczasach kochana:tak::-)
co do fasolki to jest raczej nie mozliwe skoro beta wyszła ponizej 1 a robiłam ją w 41 dc to już by wykazała fasolkę
już były tutaj na forum takie przypadki że cykl tak szalał i po luteinie @ w końcu przyszła
oj biedna... moze szybko minie...
a ja przed jutrzejszym badaniem jakos tak neutralnie - nie mam jeszcze wynikow badania na mycoplazme i ureaplazme... mam dzwonic do lab kolo poludnia i kobieta mi obiecala, ze jak sa to przefaksuja do punktu i sobie odbiore
Acha i chlamydia wyszla ujemna...:-):-):-)
matko Gosiu ja nie wiem o czym ty do mnie mówisz co to takiego?? wyjaśnij proszę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie mam pojęcia Zajaczku co to sie podziało z tym moim żołądkiem ale teraz jest juz dobrze może jakieś jedzonko mi zaszkodziło ale nic nowego nie jadłam

Ostatnia edycja:
Oj zaniepokojona przytulam bardzo jak sie pierdzieli to wszystko naraz tak juz jest a co na to lekarz pewno kaze czekac jak wszyscy ah czemu to nie moze byc prostrze

:-)Witajcie Babolce:-)

hej laski;-)
masakre mam dzis od rana:baffled: musialam jechac na podpis az do mielna bo tam jestem wciaz zameldowana mimo iz w koszalinie mieszkam. Ludu!!!! nie moglam znalejsc tej dziupli gdzie to sie robi , jak juz znalazlam to byla kolejka jak Qrwa mac!!! ale to nic!! stal tam tlum ludzi po zasilek a w wiekszosci to smięrdzące alkoholem , brudne menelstwo!!:szok::no: nie moglam oddychac! musialam wdychac powietrze ustami bo zatkalam nos bo tak smierdzialo ze myslalam ze sie wyrzygam....:baffled::baffled:
jesu, wiecie co, stojąc tam czulam sie tak strasznie ze masakra, pierwszy raz jestm bezrobotna i straszne jest to dla mnie.... stac za jakims podpisem albo po zasilek..... jestem zalamana...:-( siadam i wysylam cv gdze sie da , bo nie potrafie tak... nie potrafie zaliczac sie do tzw "nizin społecznych"...... okropnie sie ztym czuje....

Marzenka wiem co czujesz, sama długo szukałam pracy, tez przerabiałam kolejki w urzędzie pracy. Zobaczysz niedługo cos znajdziesz. A próbowałaś wysyłać cv do agencji pracy tymczasowej np Manpower czy Adecco. Szukaja często na zastęstwa, a późńiej jest szansa na stałe zatrudneinie. Ja tak trafilam do obecnej pracy:-)

Witam się.:-)
I szykuję do pracy ach jak mi się nie chce.:no:
Patrzcie jaką bestie dla Was upolowałam na majówce:-D
Ide sobie na spacerek do lasu i co ja widze :tak: wcale się nie bał i żabki wcinał.
Wklejam Wam go tu na szczęście:-)

Może ten bocian przyniesie Wam dzidziusia:-)

Czesc dziewczynki ja wpadlam w sumie sie pozegnac wylatuje na urlopik do turcji wienc jakis czas mnie nie bedzie trzymcie kciuki aby mila atmosfera ciepelko i pelne wyluzowanie sprzyjaly staranka:tak:

aleCi dobrze:-) ja w tym roku przez brzuszek nigdzie nie pojade, wiem że niby można latać, ale nie chce ryzykować. :-) Nie darowałabym sobie jakby coś się stało dzidzi przez moją chęć wakacji:-) no chyba że gdzies samochodem w POlsce i ewentualnie jakiś Bornholm lub Szwecja.

Śmiej sie na pytanie czemu nie dochodzi do zaplodnienie, gdzie może być przyczyna to Super G mówi że może by zmienić partnera.
Nawet jak nie zajdę w ciąże to chyba nigdy nie zmienię lekarza - no facet z kosmosu.

Może Hanka On Cie podrywa i oferuje swoją pomoc:-)

Dziewuszki nie wiecie co u Tikanis i Imagination?

reklama
Oj zaniepokojona przytulam bardzo jak sie pierdzieli to wszystko naraz tak juz jest a co na to lekarz pewno kaze czekac jak wszyscy ah czemu to nie moze byc prostrze
kazał czekac jak wszyscy no ale ja juz bym chciała wiedziec co jest grane
nic musze czekac jak sie sytuacja rozwinie

Witaj Katarzynko jak sie czujesz maluszek już kopie czy jeszcze za wczesnie??

Do góry