Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
o masakra! to niektore w czasie Twojego jednego cyklu,zalicza 2Kochane a ja tak sobie sprawdziłam swoje zapiski z @ po porodzie z całego 2007r i rozpietosc w cyklach mnie przeraziła od 31 do 48 dni
od kiedy to taka posluszna jestes?!Super G kazał balować to balowałam.
to w wawce 100-120 to standard
60 powiadasz u nas to juz 80-90 zł
nie no,dol na maxa,ja chce schudnac,ale srednio mi idzie,a tu takie rzeczy piszesz.waze tyle,co pare msc temu,tylko w miejsce miesni wszedl tluszcz i jestem objetosciowo wieksza a chcialbym wazyc tyle,co na slub 54-55 kgbyłabym wdzięczna BAAARDZO:-) u mnie w rodzinie kobiety są ogólnie szczupłe. Ale ja to już przesada.... Warzę 45 kg przy wzroście 168 cm. nawet jak brałam i odstawiłam plasterki anty to wagi ani ciut w górę jak poszłam do kina to babka pytała o legitymację szkolną a pytanie dowód osobisty to podstawa ale do tego juz przywykłam;-)
ja mam taki plan,bo mi ciezko idzie to chudniecie,ze po ciazy schudne,tak jak Ty.(tak sobie tlumacze,zeby sie nie dolowac,ze mi nie wychodzi)Ja bardzo schudłam po ciąży a zawsze byłam taka przy sobie nie gruba czy coś tam ale ten tłuszczyk miałam a mam 158 cm a zjechałam tak 42 kg.co i mi i M sie też nie podobało i wogóle też mi głupio gadanowogóle teściowa ale ona to jest głupiano a teraz waże 50 i jest ok chociaż M by chciał tak jak kiedyś ok 58-59 już nie pamiętam,ale ja niechce bo mi juz ta waga pasuje a i tak jak zafasokuje to przytyje i nie wiadomo czy tym razem szybko tozgubie
dobrze napisalas!bo czlowiek jest szczesliwy pomimo czegos! ma cos,co daje mu radosc,a wtedy inne rzeczy schodza na drugi planjesu kobito w kompleksy nas wszystkie wpedzilas......
coz..... ja tez jestem ładna, powodzenie mialam zawsze nawet jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem ladna mam cudownego męża..... cudowne siostry.... zdrowie ktore niejedna moglaby pozazdroscic.....dobrze mi sie zyje choc nie mam jeszcze swojego domu.....nawet mieszkania swojego jeszcze nie mam , mam nadzieje ze sie dorobimy niedlugo.... ale zawsze mialam w zyciu pod gore, przeszlam tyle co obdarowalabym was polowe..... ale nauczylam sie z tym zyc, ucze sie pokory..... i nie wierze ze mozna miec wszystko... zawsze czegos brakuje..... i nie chodzi tu o rzeczy materialne czy kase.....
ale jestem szczesliwa mimo wszystko bo wiem ze i tak dostalam wiele....
jedyne czego mi brakuje to prawdziwej przyjazni ....
dlatego jestem tu z wami, bo przy was nie trzeba udawac ze wszystko jest ok......
Ty go tak nie zachwalaj,bo zaraz beda tlumy lasek u Was pod chatka i beda wyrywac Twojego,a jak nie pojdzie dobrowolnie,to sadze,ze moga nawet go wywiezc silaMój
- procent plemników o prawidlowej budowie: 90%
- 10% ze zmianami w obrębie główki i wici
- ruchliwość po upłynnieniu 75% ruch, 25% bezruch lub słaby ruch
- ilość plemników w ml: 128 mln 400 tyś.
BYDLE ROZPŁODOWE
nie mam podanych wartości referencyjnych
hehehe do alkoholikow procenty sie usmiechaja i wolaja,do narkomanow narkotyki,wiec mozna by Cie nazwac testoholiczkaa testy leżą w apteczce kuszą i wołają : nasikaj na mnie!!!:-)
jak moga byc widoczne zmiany,jak ma sie problemy z tarczyca?przeciez tarczyca nie daje wyraznych objawow a ni odczuc.i co ma do tego wiek??ja mialam problemy z tarczyca w podstawowce,w wieku dojrzewania i wiele osob tak ma...sprostuj mnie,jesli sie myle.TSH jak nie ma widocznych zmian i mlody wiek to też mało prawdopodobne.
witam sie :-)
napisalam mojemu (bo jest na wyjzdzie przez tydz),ze moja kolezanka jest w 10 tyg ciazy,a on mi odpisal "my tez bedziemy niedlugo w 10 tyg" od razu mi sie humor poprawil.no i napisal,ze musi sie pilnowac na wyjezdzie,bo szef cos zczai,ze on ciagle ogladac sie za bejbikami