reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

niunia - własnie jak teścik??????

cześć dziewuszki..
ja mam kiepski dzien już..jakis dołek mnie złapał...chyba za dużo dzieci i ciąż dookoła:sorry2: wchodze na naszą-klasę, a tam same zdjęcia z dziećmi....

eh chyba sobie psa tam wkleję;-)

jakiś taki ciężar czuję....czuję objawy tej wrednej, czerwonej, obrzydliwej suczastej @.... sorki za wyrażenia...ale wsciekla i zdołowana jestem...

kurcze zrobiłabym ten monitoring cyklu ale to wyjdzie mnie 180zł.... może jeszcze poczekam....to sporo kasy...

Ostatnia edycja:
reklama
niunia - własnie jak teścik??????
cześć dziewuszki..
ja mam kiepski dzien już..jakis dołek mnie złapał...chyba za dużo dzieci i ciąż dookoła:sorry2: wchodze na naszą-klasę, a tam same zdjęcia z dziećmi....
eh chyba sobie psa tam wkleję;-)
jakiś taki ciężar czuję....czuję objawy tej wrednej, czerwonej, obrzydliwej suczastej @.... sorki za wyrażenia...ale wsciekla i zdołowana jestem...
kurcze zrobiłabym ten monitoring cyklu ale to wyjdzie mnie 180zł.... może jeszcze poczekam....to sporo kasy...
mnie tez zewszad dzieci i ciąże osaczaja .... ehhh... a do tego mąż mi nawet juz polozną znalazl ... wrrr.... zaczyna mnie to irytowac! :eek:
na naszek-klasie tez mam psa :-D:-D:-D
a na @ tez wlsnie czekam tylko ze u mnie napewno przylezie bo staranka sa w zabezpieczeniu :-p i mnie juz to czekanie meczy bo jak zwykle sie spoznia ehhh.... wczoraj poszlam spac o 20ej bo juz mi tak dolegliwosci dokuczaja! :dry:
nie martw sie trzyba pomyslec ze dzis piąteczek i jutro blogie lenistwo :-D trzeba jakos (?) zapomniec o tym wszystkim co zwiazane z fasolkami i odprezyc sie :tak: - wiem wiem gadam jak potluczona :-D

mnie tez zewszad dzieci i ciąże osaczaja .... ehhh... a do tego mąż mi nawet juz polozną znalazl ... wrrr.... zaczyna mnie to irytowac! :eek:
na naszek-klasie tez mam psa :-D:-D:-D
a na @ tez wlsnie czekam tylko ze u mnie napewno przylezie bo staranka sa w zabezpieczeniu :-p i mnie juz to czekanie meczy bo jak zwykle sie spoznia ehhh.... wczoraj poszlam spac o 20ej bo juz mi tak dolegliwosci dokuczaja! :dry:
nie martw sie trzyba pomyslec ze dzis piąteczek i jutro blogie lenistwo :-D trzeba jakos (?) zapomniec o tym wszystkim co zwiazane z fasolkami i odprezyc sie :tak: - wiem wiem gadam jak potluczona :-D
no jakoś trzeb sobie radzić..., zawsze mam takie "zejscie" przed @....

jak tyko poczuje te charakterystycznie kłucia i skurcze...bo juz nie mam wątpliwości...

Hei dziewczynki kochane,
Sorki ze nie bylam ostatnio ale pomyslalam ze dobrze to wplynie na mnie i mojego mezulka,bo jak siedzie tu to za duzo mysle a mialam dni owulki wiec pelne rozluznieienie,dalismy czadu ale tak pozadnie,swiatelka,muzyka,zapachy w pokoju,bardzo romantycznie bylo...no coz to teraz trzeba czekac 2 tyg..O BOJ jak dlugo czy tam taka malenka fasoleczka juz jest:-)
Ponadrabiam posty pozniej napisze i do uslyszenia dziewuszki:-)

Hei dziewczynki kochane,
Sorki ze nie bylam ostatnio ale pomyslalam ze dobrze to wplynie na mnie i mojego mezulka,bo jak siedzie tu to za duzo mysle a mialam dni owulki wiec pelne rozluznieienie,dalismy czadu ale tak pozadnie,swiatelka,muzyka,zapachy w pokoju,bardzo romantycznie bylo...no coz to teraz trzeba czekac 2 tyg..O BOJ jak dlugo czy tam taka malenka fasoleczka juz jest:-)
Ponadrabiam posty pozniej napisze i do uslyszenia dziewuszki:-)

trzymam kciuki;-) wkońcu jakas fasolka na tym wątku by się przydała:-D

ale może już jest u niuni 27?:-)

ja strasznie nie lubie takich 3-4 dni prze okresem, kiedy zaczynają sie takie skurcze i kłucia..bo @ jeszcze niby nie ma ale nadzieja też już wygasa... i ta pewność ze @ przyjdzie... oby do nastęnych staranek...

Ostatnia edycja:
Katarzynko 1979 Dziecko Drogie Ty sie nie doluj. Masz racje monitoring jest bardzo kosztowny ja ide dzis 3 raz i mam nadzieje ze jestem juz po owulacji. Bo splukalam sie z kasy. Jestem w Londynie wiec zaplacilam za to wszystko lacznie juz £200 i dzis kolejne pieniazki ale przynajmniej bede miala pewnosc ze mam lub nie mam owulacji. U mnie humorek troche lepszy zajelam sie praca i troche zapomnialam. I nawet do mojego M wczoraj przemowilam ludzkim glosem. I rzeczywiscie jak tak wczoraj popatrzylam na niego bez wkurzania sie to on tez jest tym wszystkim troche przybity. Faceci tez to przezywaja tylko ze chowaja te swoje uczucia bardzo gleboko. Milego dnia.

Niunia27 czekamy na wiesci i nowa porcje fluidkow :-):-):-)

W.Kropeczko i co Ci lekarz powiedzial?

ja 3-4 miesiące temu miałam potwierdzoną owulacje USG (przy okazji innego badania), ale chce zrobic jeszcze raz..myslisz ze to jest sens..bo w sumie to powinnam w kazdym cyklu sprawdzac..

No tak ale skoro wiesz ze masz owulacje to troche bezsensu tracic kase co miesiac bo jest to spory wydatek. Ale wybor nalezy do Ciebie.

sama nie wiem....poczekam jeszcze do czerwca. I wtedy moze powazniej pomysle...(chyab ze uda sie wczesniej)...

te naszze strania to takie niezbyt częste...w sumie zawsze 1 raz mniej więcej w okolicach owulacji...mzoe tu jest problem..ale mój M się jakos nei gardnie...

sama nie wiem....poczekam jeszcze do czerwca. I wtedy moze powazniej pomysle...(chyab ze uda sie wczesniej)...

te naszze strania to takie niezbyt częste...w sumie zawsze 1 raz mniej więcej w okolicach owulacji...mzoe tu jest problem..ale mój M się jakos nei gardnie...
chyba jak sie wstrzymasz z tym monitoringiem to bedzie dobrze! ;-) i napewno uda sie wczesniej :tak:
wiesz co do starankowych poczynan to u mnie pewnie bedzie podobnie bo teraz tez to raczej ja zachecam wina pewnie lezy po stronie zdrowotnej (choroba kregoslupa) no ale ... moze sprobuj inaczej po @ wescie na wstrzymanie i dopiero zacznijcie wlasnie w okresie owu! :tak:;-)

reklama
chyba jak sie wstrzymasz z tym monitoringiem to bedzie dobrze! ;-) i napewno uda sie wczesniej :tak:
wiesz co do starankowych poczynan to u mnie pewnie bedzie podobnie bo teraz tez to raczej ja zachecam wina pewnie lezy po stronie zdrowotnej (choroba kregoslupa) no ale ... moze sprobuj inaczej po @ wescie na wstrzymanie i dopiero zacznijcie wlasnie w okresie owu! :tak:;-)

opracowuje metodę:tak: i wykorzystam to co pisała kingus - będe mówiła ze dni płodne mam dużo później... niestety już czai że te przytulanki to bezinteresowne nie sazawsze i pyta się czy to już;-) więc powiem, ze nieeeeeeeeeeeeee jeszcze nieeeeeeeeeeeeeeee

wstrzymam się z monitoringiem kilka cykli...

Do góry