reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry wszystkim:)
Zajączek81 browary dla pań, które mogą a dla przyszłych mam czysta... woda mineralna;-)
sprawdzałam czułość testów oba miały taką samą, więc nie wiem co jest grane:) cały czas mogłabym spać i nie robić kompletnie nic:) i brzuch dosyć mocno mnie boli... to jest normalne czy dzieje się coś złego?

reklama
a w ogole to kino nie z tej ziemii, suwaczek pokazuje mi inny dzien na owulacje, karta obserwacji cyklu inny, a ktoras z dziewczyn wstawila ta strone familly cos tam i tam kalendarz owulacji pokazuje mi jeszcze cos innego

reklama
zaniepokojona, oj....ja chyba zmienie nick na zniecierpliwiona jak nas bedziesz trzymac w takiej niepewnosci :)
kochana a co ja mam powedzieć?/
ja to już świra dostaje ale co natura zrobi swoje i tyle:tak:

ja też właśnie zauważyłam ze suwaczek co innego ta karta co innego i jakaś tam stronka co innego i zgaduj zgadula kiedy jest owulacja:-p

Do góry