reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ah dziewczyny nie umiem za Wami nadążyć cały czas :-(
jutro z M jedziemy do Krakowa w końcu bo ostatnio nie byliśmy :-)

i witam nową karo85 :-)

reklama
dziękuje moje kochane naprawde nie wiem co bym bez was zrobiła jak nie ma sie komu wygadać to wszystko bardzo boli tak w samotnosci
czekam jak sie sytuacja rozwinie a jeszcze te zajecia w szkole mnie dobiją jutro tak mi sie nie chce ze szok
Nie martw się piuękna...:-) Jak cie to pocieszy to Ci powiem, że nie tylko ty jutro musisz się męczyć - ja idę do pracy, o 7.30 muszę wyjść z domu, normalnie masakra...

dziękuje moje kochane naprawde nie wiem co bym bez was zrobiła jak nie ma sie komu wygadać to wszystko bardzo boli tak w samotnosci
czekam jak sie sytuacja rozwinie a jeszcze te zajecia w szkole mnie dobiją jutro tak mi sie nie chce ze szok
Kochana ja jutro też do szkoły:baffled: I to egzamin jeszcze mam o 15:angry::crazy:
Ale.. mam to gdzieś, dałam już sobie na luz. Jakbym się tak wszystkim przejmowała to już bym dawno zfiksowała:laugh2::sorry:
Teraz najważniejsza dla mnie fasolka:tak: Szkoła nie zając:-p Jeszcze tylko rok mi został nie licząc końcówki tego.

Kachane ja robilam juz wszystkie badania z pol roku temu i sa okej ale moj maz nie robil wienc nie wiem jak przyjade z turcji to ide prywatnie jeszcze raz zrobic wszystkie badania i zobaczymy jak beda oki to moj m idzie pod odstrzal innego wyjscia nie ma a lekarz jak lekarz "wszystko bedzie dobrze prosze sie nie martwic stres wcale nam nie pomaga a szkodzi"
Glopi latwo mu sie mowi masakra jakas

Nie martw się piuękna...:-) Jak cie to pocieszy to Ci powiem, że nie tylko ty jutro musisz się męczyć - ja idę do pracy, o 7.30 muszę wyjść z domu, normalnie masakra...
o matko współczuje ja jutro to chyba pojade oddać tylko referat i wracam do domu.
Kochana ja jutro też do szkoły:baffled: I to egzamin jeszcze mam o 15:angry::crazy:
Ale.. mam to gdzieś, dałam już sobie na luz. Jakbym się tak wszystkim przejmowała to już bym dawno zfiksowała:laugh2::sorry:
Teraz najważniejsza dla mnie fasolka:tak: Szkoła nie zając:-p Jeszcze tylko rok mi został nie licząc końcówki tego.
a co studiujesz kochana??

Kochana przykro mi ale to oznacza że nie ma w środku zarodka co doprowadzi to do tego że poronisz lub już poroniłaś:-:)sorry::-(przykro mi:-(

reklama
WITAM!:-)
Sorry że nie odpisuję na posty ale jeszcze nie zdążyłam poczytać?!
Był wczoraj na wizycie i powiem wam mam naprawdę fajnego lekarza! :tak:Był bardzo przejęty że się nie udało, teraz dostanę dupason (czy jakoś tak) będzie też usg po IUI by sprawdzić czy napewno pęcherzyki pękły... teraz musi się udać. Kazał nie mysleć o in vitro bo to jeszcze za wcześnie trzeba próbować IUI.
Termin IUI to prawdopodobnie czwartek albo piątek, kolejna wizyta we wtorek- podglądanko pęcherzyków...;-)
idę pocztać!
POZDRAWIAM:happy:

Super, ze masz lekarza ktoremu tez zalezy. Nic innego jak pachnie mi tu sukcesem. Powodznia.
Moze zabrzmie troche jak blondi ale na czym polega ten proces IUI?

Do góry