reklama
Nie martw się piuękna...:-) Jak cie to pocieszy to Ci powiem, że nie tylko ty jutro musisz się męczyć - ja idę do pracy, o 7.30 muszę wyjść z domu, normalnie masakra...dziękuje moje kochane naprawde nie wiem co bym bez was zrobiła jak nie ma sie komu wygadać to wszystko bardzo boli tak w samotnosci
czekam jak sie sytuacja rozwinie a jeszcze te zajecia w szkole mnie dobiją jutro tak mi sie nie chce ze szok
Agniesiak85
Fanka BB :)
dziękuje moje kochane naprawde nie wiem co bym bez was zrobiła jak nie ma sie komu wygadać to wszystko bardzo boli tak w samotnosci
czekam jak sie sytuacja rozwinie a jeszcze te zajecia w szkole mnie dobiją jutro tak mi sie nie chce ze szok
Kochana ja jutro też do szkoły I to egzamin jeszcze mam o 15
Ale.. mam to gdzieś, dałam już sobie na luz. Jakbym się tak wszystkim przejmowała to już bym dawno zfiksowała
Teraz najważniejsza dla mnie fasolka Szkoła nie zając Jeszcze tylko rok mi został nie licząc końcówki tego.
Ale.. mam to gdzieś, dałam już sobie na luz. Jakbym się tak wszystkim przejmowała to już bym dawno zfiksowała
Teraz najważniejsza dla mnie fasolka Szkoła nie zając Jeszcze tylko rok mi został nie licząc końcówki tego.
martyna222
udało się ! :)
A ja mam wolny weekend w końcu! bo ten tydzień to masakra...
A tak wogóle co wiecie o duphasonie?
Agniesiak85
A ja mam wolny weekend w końcu! bo ten tydzień to masakra...
Ja to nic
Ale wiem, że częśc dziewczyn przyjmowała.
Ale wiem, że częśc dziewczyn przyjmowała.
Kachane ja robilam juz wszystkie badania z pol roku temu i sa okej ale moj maz nie robil wienc nie wiem jak przyjade z turcji to ide prywatnie jeszcze raz zrobic wszystkie badania i zobaczymy jak beda oki to moj m idzie pod odstrzal innego wyjscia nie ma a lekarz jak lekarz "wszystko bedzie dobrze prosze sie nie martwic stres wcale nam nie pomaga a szkodzi"
Glopi latwo mu sie mowi masakra jakas
Glopi latwo mu sie mowi masakra jakas
Betka85
o matko współczuje ja jutro to chyba pojade oddać tylko referat i wracam do domu.Nie martw się piuękna...:-) Jak cie to pocieszy to Ci powiem, że nie tylko ty jutro musisz się męczyć - ja idę do pracy, o 7.30 muszę wyjść z domu, normalnie masakra...
a co studiujesz kochana??Kochana ja jutro też do szkoły I to egzamin jeszcze mam o 15
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
OleSiu DUŻO SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI
Acha, twój kompik pewnie się zgorszył i dlatego wysiadł... Miał zwarcie ze wstydu:-)
lub optumistyczna wersja DOSZEDL :-)
DZIEKUJE
P
patrysia*
Gość
Kochana przykro mi ale to oznacza że nie ma w środku zarodka co doprowadzi to do tego że poronisz lub już poroniłaś:-sorry::-(przykro mi:-(
reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
WITAM!:-)
Sorry że nie odpisuję na posty ale jeszcze nie zdążyłam poczytać?!
Był wczoraj na wizycie i powiem wam mam naprawdę fajnego lekarza! Był bardzo przejęty że się nie udało, teraz dostanę dupason (czy jakoś tak) będzie też usg po IUI by sprawdzić czy napewno pęcherzyki pękły... teraz musi się udać. Kazał nie mysleć o in vitro bo to jeszcze za wcześnie trzeba próbować IUI.
Termin IUI to prawdopodobnie czwartek albo piątek, kolejna wizyta we wtorek- podglądanko pęcherzyków...;-)
idę pocztać!
POZDRAWIAM
Super, ze masz lekarza ktoremu tez zalezy. Nic innego jak pachnie mi tu sukcesem. Powodznia.
Moze zabrzmie troche jak blondi ale na czym polega ten proces IUI?
Podziel się: