reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A dziękuje dobrze. Jutro mam usg i nie mogę się już doczekać.;-);-)

:-D:-D:-D

ja tez jutro wizyta i usg polowkowe oraz wiadomosci lozyskowe :-) wiec znosze jajo kwadratowe do szescianu ;-);-)

A propo dentysty ja tez mam uraz po leczeniu kanalowym w wieku 6 lat a potem coraz gorzej wyrywane korzenie, koronki, sztuczny zab (zeby sie psuja genetycznie i potrafi od razu wyleciec polowa :-()...Robilam rok temu zeba dzis zostal po nim korzen i takich zebow mam juz RACZEJ NIE MAM 3 i jestem przerazona :-(i teraz nie wiem czy moge isc i robic znieczulenie jedno za drugim i robic rwac koronki czy nie..po ciazy wogole poleca

ja tez jutro wizyta i usg polowkowe oraz wiadomosci lozyskowe :-) wiec znosze jajo kwadratowe do szescianu ;-);-)

i teraz nie wiem czy moge isc i robic znieczulenie jedno za drugim i robic rwac koronki czy nie..po ciazy wogole poleca
Będę trzymać kciuki za wizytę.
Co do dentysty to słyszałam, że są jakieś znieczulenia dla kobiet w ciąży.
Mam problemik jak siedzę to piecze mnie pępek jak nacisnę na skórkę nad nim i nie wiem czy to normalne?Kiedyś miałam kolczyk w pępku i może to przez to.

A propo dentysty ja tez mam uraz po leczeniu kanalowym w wieku 6 lat a potem coraz gorzej wyrywane korzenie, koronki, sztuczny zab (zeby sie psuja genetycznie i potrafi od razu wyleciec polowa :-()...Robilam rok temu zeba dzis zostal po nim korzen i takich zebow mam juz RACZEJ NIE MAM 3 i jestem przerazona :-(i teraz nie wiem czy moge isc i robic znieczulenie jedno za drugim i robic rwac koronki czy nie..po ciazy wogole poleca
to czekamy na następne zapewne dobre wiadomości!!:tak::-)
ja jeszcze nigdy nie miałam kanałowego leczenia zebów i bardzo sie cieszę z tego bo słyszałam różne opowieści i tego sie boje ale jak narazie to mam wszystkie zęby ale połowe wypełnione plombami no ale własne i całe a to sie liczy. ale w ciąży i przy karmieniu to zęby właśnie słabną i wtedy sie mi pewnie zacznie problem jak mi te wszystkie plomby wypadną :tak::-D:rofl2:

Kroptusiu kochanie a mam takie pytanie bo masz już doświadczenie bo to twoja druga ciąża, bo ja sie tak zastananawiam bo mnie głowa pobolowe często a czasem mniej ale pytanie czy jak sie jest w ciąży to jakie leki przeciwbólowemożna zarzyć na ten ból i czy jak często bo mnie boli nieraz 2, 3 razy w tygodniu to jakbym była w ciąży kiedyś to jak mam sie ratować bo nie wolno żadnych leków a mi nie przechodzi inaczej tylko po lekach a teraz to tylko APAP przy starankach biorę bo wcześniej to mocniejsze ibupromy czy nurofeny brałam.

Hejooo Hejo :):):)
Jestem Sandra.....staramy sie z mezem o drugiego dzidziusia.....mój pierwszy synus ma pol roku od 2 miesiecy nie karmie a okresu nie widac....kusi mnie zeby zrobic test....ale i tak za tydzien ide do gina....co wy o tym sadzicie???czy po zakonczeniu karmienia mozna tak dlugo nie miec okresu....??

to czekamy na następne zapewne dobre wiadomości!!:tak::-)
ja jeszcze nigdy nie miałam kanałowego leczenia zebów i bardzo sie cieszę z tego bo słyszałam różne opowieści i tego sie boje ale jak narazie to mam wszystkie zęby ale połowe wypełnione plombami no ale własne i całe a to sie liczy. ale w ciąży i przy karmieniu to zęby właśnie słabną i wtedy sie mi pewnie zacznie problem jak mi te wszystkie plomby wypadną :tak::-D:rofl2:

Kroptusiu kochanie a mam takie pytanie bo masz już doświadczenie bo to twoja druga ciąża, bo ja sie tak zastananawiam bo mnie głowa pobolowe często a czasem mniej ale pytanie czy jak sie jest w ciąży to jakie leki przeciwbólowemożna zarzyć na ten ból i czy jak często bo mnie boli nieraz 2, 3 razy w tygodniu to jakbym była w ciąży kiedyś to jak mam sie ratować bo nie wolno żadnych leków a mi nie przechodzi inaczej tylko po lekach a teraz to tylko APAP przy starankach biorę bo wcześniej to mocniejsze ibupromy czy nurofeny brałam.

dobrze jak wypadna plomby a nie zeby jak mi :-( nie mam juz 3 w tym czworki wiec jestem zalamana nie usmiecham sie nic...a co do boli glowy ja mialam w 1 ciazy migreny straszne lacznie z wymiotami wiec caly czas oklady spacery cuda wianki nie pamietam lekow ale teraz jak mnie cos bolalo czy dziewczyny u nas na forum to tylko podobno APAP ale ja jeszcze nei bralam mimo tego zeba wstrzymuje sie do ostatecznosci, ale paracetamol mozna czyli APAP i chyba to wsio chyba ze sie gina zapytasz czy cos jeszcze jak cierpie bez lekow :-)

reklama
Hejooo Hejo :):):)
Jestem Sandra.....staramy sie z mezem o drugiego dzidziusia.....mój pierwszy synus ma pol roku od 2 miesiecy nie karmie a okresu nie widac....kusi mnie zeby zrobic test....ale i tak za tydzien ide do gina....co wy o tym sadzicie???czy po zakonczeniu karmienia mozna tak dlugo nie miec okresu....??

A tak. Może nie być @ jak nie karmisz dopiero dwa miesiące.
Jak masz za parę dni wizytę to poczekaj.
Powodzenia.

Do góry