reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Hejooo Hejo :):):)
Jestem Sandra.....staramy sie z mezem o drugiego dzidziusia.....mój pierwszy synus ma pol roku od 2 miesiecy nie karmie a okresu nie widac....kusi mnie zeby zrobic test....ale i tak za tydzien ide do gina....co wy o tym sadzicie???czy po zakonczeniu karmienia mozna tak dlugo nie miec okresu....??

Niestety nie pomogę Ci w Twoim problemie - nie jestem jeszcze mamą i nie mam zielonego pojęcia jak to jest

reklama
dobrze jak wypadna plomby a nie zeby jak mi :-( nie mam juz 3 w tym czworki wiec jestem zalamana nie usmiecham sie nic...a co do boli glowy ja mialam w 1 ciazy migreny straszne lacznie z wymiotami wiec caly czas oklady spacery cuda wianki nie pamietam lekow ale teraz jak mnie cos bolalo czy dziewczyny u nas na forum to tylko podobno APAP ale ja jeszcze nei bralam mimo tego zeba wstrzymuje sie do ostatecznosci, ale paracetamol mozna czyli APAP i chyba to wsio chyba ze sie gina zapytasz czy cos jeszcze jak cierpie bez lekow :-)
właśnie czytałam o tym APAPie że to mozna w ciąży, pytałam gin i też mi o tym powiedział i tyle i że jak zajde to wtedy bedziemy sie zastanawiać nad lekami, a ja sie boję żeby nie zaszkodzić jak co maleństwu:tak:
ale skoro leczy sie migreny w ciaży takie jak ty miałaś to moze i dla mnie w razie czego będzie ratunek:tak:
dziękuję ci kochana za odpowiedz bo mnie ta sprawa nurtowała cały czas:tak::-)

właśnie czytałam o tym APAPie że to mozna w ciąży, pytałam gin i też mi o tym powiedział i tyle i że jak zajde to wtedy bedziemy sie zastanawiać nad lekami, a ja sie boję żeby nie zaszkodzić jak co maleństwu:tak:
ale skoro leczy sie migreny w ciaży takie jak ty miałaś to moze i dla mnie w razie czego będzie ratunek:tak:
dziękuję ci kochana za odpowiedz bo mnie ta sprawa nurtowała cały czas:tak::-)

a tak mowiac o APAP-ie, jedni lekarze mowia ze mozna a inni ze nie..

A propos wagi, ciała, specyfików na figurę.
Wspaniałe jogurty z błonnikiem z WARMI Dr.Maciej. Pakowane w buteleczce z narysowanym centymetrem. Do tego ziółka by woda w ograniźmie nie odkładała się. Myślę, ze działają:-) Waga przy 170 utrzymuje się na 57kg.
No to teraz zostało mi tylko ćwiczyć ten paskudny sflaczały brzuszek.

Hejooo Hejo :):):)
Jestem Sandra.....staramy sie z mezem o drugiego dzidziusia.....mój pierwszy synus ma pol roku od 2 miesiecy nie karmie a okresu nie widac....kusi mnie zeby zrobic test....ale i tak za tydzien ide do gina....co wy o tym sadzicie???czy po zakonczeniu karmienia mozna tak dlugo nie miec okresu....??
witaj czarnuszko ja też niewiele wiem na ten temat ale bratowa mojego brata przez 4 miesiące od kiedy przestała karmić nie miała okresu ale nie wiem czy to jest regóła pewnie indywidualna sprawa każdej kobiety, nie umiem ci pomóc ale pozdrawiam i życze powodzenia w starankach :tak::-)

moge tak troche nie w temat wejsc?
Nie mam zielonego pojęcia jak się dzisiaj na ta rozmowę kwalifikacyjną ubrać. To jest na stanowisko przedstawiciela handlowego dużej firmy.

Myślałam o czarnych szpilkach, czarnych spodniach ale nie na kant, biały sweterek tak do połowy pupy i do tego marynarka lniana ( ale elegancka ) bezowo-brazowa..

Co wy na to? Myślałam o stonowanych ciuchach..

W obecnej pracy jestem przedstawicielem agencji reklamowej i szkoleniowcem. jak ide do klienta to nawet w czerwonych lakierowanych szpilkach i czerwono-czarnej tunice ( do czarnych spodni )

A propos wagi, ciała, specyfików na figurę.
Wspaniałe jogurty z błonnikiem z WARMI Dr.Maciej. Pakowane w buteleczce z narysowanym centymetrem. Do tego ziółka by woda w ograniźmie nie odkładała się. Myślę, ze działają:-) Waga przy 170 utrzymuje się na 57kg.
No to teraz zostało mi tylko ćwiczyć ten paskudny sflaczały brzuszek.
o to jakiś ratunek dla mnie bo bardzo lubię jogurty a już takie które mi pomogą zrzucić parę kilo to na pewno będę lubić jeszcze bardziej :tak::-D

j
A propo dentysty ja tez mam uraz po leczeniu kanalowym w wieku 6 lat a potem coraz gorzej wyrywane korzenie, koronki, sztuczny zab (zeby sie psuja genetycznie i potrafi od razu wyleciec polowa :-()...Robilam rok temu zeba dzis zostal po nim korzen i takich zebow mam juz RACZEJ NIE MAM 3 i jestem przerazona :-(i teraz nie wiem czy moge isc i robic znieczulenie jedno za drugim i robic rwac koronki czy nie..po ciazy wogole poleca
Jak miałam kilka lat Pani w wieku za bardzo posuniętym żeby pracować jeszcze (jakieś 80lat na moje oko) wyrywała mi ząb trzonowy (do 3-4 klasy mogłam chodzić). Miałam niby zastrzyk, ale jak wyrywała przygniotła pi warkę do zębów, a samego zęba wyrywała w ośmiu kawałkach!!!!! I tak długo, że znieczulenie przestawało działać, i ręce jej się trzęsły.... Jak sobie to przypomnę:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
nie dostał w łeb, przytulanki były - a ja taka półprzytomna w koszulce z misiem :p ale seksi :p
cel uświęca środki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Obiecałam sama sobie i kiedyś Wam, że pokażę Wam wynik mojej bety i znikam z Forum na zawsze:) Życzę powodzenia wszystkim Dziewczynom a zafasolkowanym już dużo zdrowia, spokojnych miesięcy do rozwiązania i ślicznej dzidzi:)

Martynko, Haniu, Nektarynko - przykro mi, ale trzymam kciuki za Was, jak i za resztę Kobietek pragnących Fasolinki.

http://img10.imageshack.us/img10/3237/skanowanie0001nud.jpg

ktosiu samosiu nikt ci juz nie wierzy tak naprawde:crazy:
poza tym jest bardzo dziwne ze lecialas na bete do bielska a do bielska masz naprawde troche kilometrow:wściekła/y: wiec przestan nas tu klamac bo nie problem zdobyc taka karteczke i ja zmienic:wściekła/y:
wiec przestan pieprzyc w koncu i spadaj na dobre z jakiegokolwiek forum:wściekła/y:
i na forum polki tez nie chcemy cie widziec...

przepraszam was dziewczynki ze wrocilam do tematu ale musialam skomentowac:-)

Do góry