reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hejooo Hejo :):):)
Jestem Sandra.....staramy sie z mezem o drugiego dzidziusia.....mój pierwszy synus ma pol roku od 2 miesiecy nie karmie a okresu nie widac....kusi mnie zeby zrobic test....ale i tak za tydzien ide do gina....co wy o tym sadzicie???czy po zakonczeniu karmienia mozna tak dlugo nie miec okresu....??

Niestety nie pomogę Ci w Twoim problemie - nie jestem jeszcze mamą i nie mam zielonego pojęcia jak to jest

reklama
dobrze jak wypadna plomby a nie zeby jak mi :-( nie mam juz 3 w tym czworki wiec jestem zalamana nie usmiecham sie nic...a co do boli glowy ja mialam w 1 ciazy migreny straszne lacznie z wymiotami wiec caly czas oklady spacery cuda wianki nie pamietam lekow ale teraz jak mnie cos bolalo czy dziewczyny u nas na forum to tylko podobno APAP ale ja jeszcze nei bralam mimo tego zeba wstrzymuje sie do ostatecznosci, ale paracetamol mozna czyli APAP i chyba to wsio chyba ze sie gina zapytasz czy cos jeszcze jak cierpie bez lekow :-)
właśnie czytałam o tym APAPie że to mozna w ciąży, pytałam gin i też mi o tym powiedział i tyle i że jak zajde to wtedy bedziemy sie zastanawiać nad lekami, a ja sie boję żeby nie zaszkodzić jak co maleństwu:tak:
ale skoro leczy sie migreny w ciaży takie jak ty miałaś to moze i dla mnie w razie czego będzie ratunek:tak:
dziękuję ci kochana za odpowiedz bo mnie ta sprawa nurtowała cały czas:tak::-)

właśnie czytałam o tym APAPie że to mozna w ciąży, pytałam gin i też mi o tym powiedział i tyle i że jak zajde to wtedy bedziemy sie zastanawiać nad lekami, a ja sie boję żeby nie zaszkodzić jak co maleństwu:tak:
ale skoro leczy sie migreny w ciaży takie jak ty miałaś to moze i dla mnie w razie czego będzie ratunek:tak:
dziękuję ci kochana za odpowiedz bo mnie ta sprawa nurtowała cały czas:tak::-)

a tak mowiac o APAP-ie, jedni lekarze mowia ze mozna a inni ze nie..

A propos wagi, ciała, specyfików na figurę.
Wspaniałe jogurty z błonnikiem z WARMI Dr.Maciej. Pakowane w buteleczce z narysowanym centymetrem. Do tego ziółka by woda w ograniźmie nie odkładała się. Myślę, ze działają:-) Waga przy 170 utrzymuje się na 57kg.
No to teraz zostało mi tylko ćwiczyć ten paskudny sflaczały brzuszek.

Hejooo Hejo :):):)
Jestem Sandra.....staramy sie z mezem o drugiego dzidziusia.....mój pierwszy synus ma pol roku od 2 miesiecy nie karmie a okresu nie widac....kusi mnie zeby zrobic test....ale i tak za tydzien ide do gina....co wy o tym sadzicie???czy po zakonczeniu karmienia mozna tak dlugo nie miec okresu....??
witaj czarnuszko ja też niewiele wiem na ten temat ale bratowa mojego brata przez 4 miesiące od kiedy przestała karmić nie miała okresu ale nie wiem czy to jest regóła pewnie indywidualna sprawa każdej kobiety, nie umiem ci pomóc ale pozdrawiam i życze powodzenia w starankach :tak::-)

moge tak troche nie w temat wejsc?
Nie mam zielonego pojęcia jak się dzisiaj na ta rozmowę kwalifikacyjną ubrać. To jest na stanowisko przedstawiciela handlowego dużej firmy.

Myślałam o czarnych szpilkach, czarnych spodniach ale nie na kant, biały sweterek tak do połowy pupy i do tego marynarka lniana ( ale elegancka ) bezowo-brazowa..

Co wy na to? Myślałam o stonowanych ciuchach..

W obecnej pracy jestem przedstawicielem agencji reklamowej i szkoleniowcem. jak ide do klienta to nawet w czerwonych lakierowanych szpilkach i czerwono-czarnej tunice ( do czarnych spodni )

A propos wagi, ciała, specyfików na figurę.
Wspaniałe jogurty z błonnikiem z WARMI Dr.Maciej. Pakowane w buteleczce z narysowanym centymetrem. Do tego ziółka by woda w ograniźmie nie odkładała się. Myślę, ze działają:-) Waga przy 170 utrzymuje się na 57kg.
No to teraz zostało mi tylko ćwiczyć ten paskudny sflaczały brzuszek.
o to jakiś ratunek dla mnie bo bardzo lubię jogurty a już takie które mi pomogą zrzucić parę kilo to na pewno będę lubić jeszcze bardziej :tak::-D

j
A propo dentysty ja tez mam uraz po leczeniu kanalowym w wieku 6 lat a potem coraz gorzej wyrywane korzenie, koronki, sztuczny zab (zeby sie psuja genetycznie i potrafi od razu wyleciec polowa :-()...Robilam rok temu zeba dzis zostal po nim korzen i takich zebow mam juz RACZEJ NIE MAM 3 i jestem przerazona :-(i teraz nie wiem czy moge isc i robic znieczulenie jedno za drugim i robic rwac koronki czy nie..po ciazy wogole poleca
Jak miałam kilka lat Pani w wieku za bardzo posuniętym żeby pracować jeszcze (jakieś 80lat na moje oko) wyrywała mi ząb trzonowy (do 3-4 klasy mogłam chodzić). Miałam niby zastrzyk, ale jak wyrywała przygniotła pi warkę do zębów, a samego zęba wyrywała w ośmiu kawałkach!!!!! I tak długo, że znieczulenie przestawało działać, i ręce jej się trzęsły.... Jak sobie to przypomnę:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
nie dostał w łeb, przytulanki były - a ja taka półprzytomna w koszulce z misiem :p ale seksi :p
cel uświęca środki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Obiecałam sama sobie i kiedyś Wam, że pokażę Wam wynik mojej bety i znikam z Forum na zawsze:) Życzę powodzenia wszystkim Dziewczynom a zafasolkowanym już dużo zdrowia, spokojnych miesięcy do rozwiązania i ślicznej dzidzi:)

Martynko, Haniu, Nektarynko - przykro mi, ale trzymam kciuki za Was, jak i za resztę Kobietek pragnących Fasolinki.

http://img10.imageshack.us/img10/3237/skanowanie0001nud.jpg

ktosiu samosiu nikt ci juz nie wierzy tak naprawde:crazy:
poza tym jest bardzo dziwne ze lecialas na bete do bielska a do bielska masz naprawde troche kilometrow:wściekła/y: wiec przestan nas tu klamac bo nie problem zdobyc taka karteczke i ja zmienic:wściekła/y:
wiec przestan pieprzyc w koncu i spadaj na dobre z jakiegokolwiek forum:wściekła/y:
i na forum polki tez nie chcemy cie widziec...

przepraszam was dziewczynki ze wrocilam do tematu ale musialam skomentowac:-)

Do góry