reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Czesc Dziubaski :-)
ja tylko na sekunde bo mnie dzisiej nie bedzie przez bliżej nieokreślony czas więc uprzedzam! :sorry:
jade zaraz po dodatkowe materialy do inżynierki bo patałachy za 1 razem dali tylko 1/3 :confused2: no to se zmarnuje dzień wolny .......
ok nie pisać mi tu za dużo! i być grzeczne!!!! wpadne pewnie po południu! :-)
MIŁEGO DNIA!:-)

Hej kobietki moje kochane
Dzieki za wczoraj - juz jest lepiej :))

Dzisiaj mam ta rozmowe kwalifikacyjna, wiec od 14.30 trzymajcie kciuki :) Moze sie uda ?

Witam was kochane, net mi świruje od wczoraj, więc raz jestem, raz znikam:angry:

Dzisiaj mam ta rozmowe kwalifikacyjna, wiec od 14.30 trzymajcie kciuki :) Moze sie uda ?

Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki! Mam nadzieję, że pójdzie szybciutko i dostaniesz tą pracę. To jakaś fajna propozycja?

Szafirku fajnie wygląda ta łazienka! Czekam na zdjęcie po skończeniu. Ja też lubię takie kolory, więc jest w moim klimacie. Na początku chciałam pomarańczową łazienkę z żółtym, taka bardzo ciepła. Widziałam w katalogu coś takiego. Ale w sklepie jak już były kafelki w takich kolorach to takie brzydkie,że wyszłaby z tego typowo PRLowska łazienka:tak:, więc sobie odpuściłam te kolory. I mam waniliową. Zresztą cały dom zrobiłam w jasnych kolorach i ciemnym drewnie. :tak::tak::tak:

Witam was kochane, net mi świruje od wczoraj, więc raz jestem, raz znikam:angry:

Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki! Mam nadzieję, że pójdzie szybciutko i dostaniesz tą pracę. To jakaś fajna propozycja?

:tak::tak:

fajna, przedstawiciel handlowy - wiecej szczegolow dowiem sie dzisiaj - dam znac

DZIEŃ DOBRY KOCHANE!!
ja już po śniadanku i zaraz kawke sobie idę zrobić kto sie ze mna napije??:-):-)
posadziłam wczoraj kwiatki i podlałam świerki a dzisiaj nie mam co robić no chyba że napiszę w końcu referat na sobote ale się zebrać nie mogę takiego mam lenia:zawstydzona/y:

ciesze sie kochanie że ci lepiej i już na pewno wszystko będzie dobrze
będę trzymać kciuki za powodzenie rozmowy kwalifikacyjnej!!:tak::-)
będzie dobrze zobaczysz:tak::tak::-)
pomocy mój mąż ma dzisiaj urodziny a ja ciągle nie mam koncepcji na fajny prezent:-( może ma ktoś jakiś pomysł :-D
ja ci kochana nie pomogę bo zawsze mam z tym problem i nie wiem co swojemu zakupić :tak::tak:;-):rofl2:

reklama
jaaaa, jaaa chce kawke :)

dzisiaj mezus mnie obudzil o 6 rano bo mu sie na milosci zebralo - przysiegam mialam ochote strzelic go w łeb..
to już ci robię niestety nic słodkiego do niej nie mam moze być bez??:-):rofl2:
kurcze ja nie pamietam kiedy mojego z rana na przytulanki ostatnio zebrało on to rano nieprzytomny wstaje do pracy i nic innego mu w głowie tylko żeby jak najdłużej sobie pospać :tak::-:)rofl2:

Do góry