reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Czesc Dziubaski :-)
ja tylko na sekunde bo mnie dzisiej nie bedzie przez bliżej nieokreślony czas więc uprzedzam!
jade zaraz po dodatkowe materialy do inżynierki bo patałachy za 1 razem dali tylko 1/3 no to se zmarnuje dzień wolny .......
ok nie pisać mi tu za dużo! i być grzeczne!!!! wpadne pewnie po południu! :-)
MIŁEGO DNIA!:-)
ja tylko na sekunde bo mnie dzisiej nie bedzie przez bliżej nieokreślony czas więc uprzedzam!
jade zaraz po dodatkowe materialy do inżynierki bo patałachy za 1 razem dali tylko 1/3 no to se zmarnuje dzień wolny .......
ok nie pisać mi tu za dużo! i być grzeczne!!!! wpadne pewnie po południu! :-)
MIŁEGO DNIA!:-)
Walnij se drinka albo co tam lubisz, nerwy ci puszczą i się nastroisz.
Przeżuć na jakiś kanał z facetami w bieliźnie i dajesz mała.
Hihi to ja już bym wolała kanał z babkami w bieliźnie
Miłego dzionka wszystkim dziewczynkom !!!!
Loree
Fanka BB :)
Witam was kochane, net mi świruje od wczoraj, więc raz jestem, raz znikam
Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki! Mam nadzieję, że pójdzie szybciutko i dostaniesz tą pracę. To jakaś fajna propozycja?
Szafirku fajnie wygląda ta łazienka! Czekam na zdjęcie po skończeniu. Ja też lubię takie kolory, więc jest w moim klimacie. Na początku chciałam pomarańczową łazienkę z żółtym, taka bardzo ciepła. Widziałam w katalogu coś takiego. Ale w sklepie jak już były kafelki w takich kolorach to takie brzydkie,że wyszłaby z tego typowo PRLowska łazienka, więc sobie odpuściłam te kolory. I mam waniliową. Zresztą cały dom zrobiłam w jasnych kolorach i ciemnym drewnie.
Hej kobietki moje kochane
Dzieki za wczoraj - juz jest lepiej )
Dzisiaj mam ta rozmowe kwalifikacyjna, wiec od 14.30 trzymajcie kciuki Moze sie uda ?
Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki! Mam nadzieję, że pójdzie szybciutko i dostaniesz tą pracę. To jakaś fajna propozycja?
Szafirku fajnie wygląda ta łazienka! Czekam na zdjęcie po skończeniu. Ja też lubię takie kolory, więc jest w moim klimacie. Na początku chciałam pomarańczową łazienkę z żółtym, taka bardzo ciepła. Widziałam w katalogu coś takiego. Ale w sklepie jak już były kafelki w takich kolorach to takie brzydkie,że wyszłaby z tego typowo PRLowska łazienka, więc sobie odpuściłam te kolory. I mam waniliową. Zresztą cały dom zrobiłam w jasnych kolorach i ciemnym drewnie.
Witam was kochane, net mi świruje od wczoraj, więc raz jestem, raz znikam
fajna, przedstawiciel handlowy - wiecej szczegolow dowiem sie dzisiaj - dam znac
Betka85
DZIEŃ DOBRY KOCHANE!!
ja już po śniadanku i zaraz kawke sobie idę zrobić kto sie ze mna napije??:-):-)
posadziłam wczoraj kwiatki i podlałam świerki a dzisiaj nie mam co robić no chyba że napiszę w końcu referat na sobote ale się zebrać nie mogę takiego mam lenia
będę trzymać kciuki za powodzenie rozmowy kwalifikacyjnej!!:-)
będzie dobrze zobaczysz:-)
ja już po śniadanku i zaraz kawke sobie idę zrobić kto sie ze mna napije??:-):-)
posadziłam wczoraj kwiatki i podlałam świerki a dzisiaj nie mam co robić no chyba że napiszę w końcu referat na sobote ale się zebrać nie mogę takiego mam lenia
ciesze sie kochanie że ci lepiej i już na pewno wszystko będzie dobrzeHej kobietki moje kochane
Dzieki za wczoraj - juz jest lepiej )
Dzisiaj mam ta rozmowe kwalifikacyjna, wiec od 14.30 trzymajcie kciuki Moze sie uda ?
będę trzymać kciuki za powodzenie rozmowy kwalifikacyjnej!!:-)
będzie dobrze zobaczysz:-)
ja ci kochana nie pomogę bo zawsze mam z tym problem i nie wiem co swojemu zakupić ;-)pomocy mój mąż ma dzisiaj urodziny a ja ciągle nie mam koncepcji na fajny prezent:-( może ma ktoś jakiś pomysł
reklama
Betka85
to już ci robię niestety nic słodkiego do niej nie mam moze być bez??:-)jaaaa, jaaa chce kawke
dzisiaj mezus mnie obudzil o 6 rano bo mu sie na milosci zebralo - przysiegam mialam ochote strzelic go w łeb..
kurcze ja nie pamietam kiedy mojego z rana na przytulanki ostatnio zebrało on to rano nieprzytomny wstaje do pracy i nic innego mu w głowie tylko żeby jak najdłużej sobie pospać :-rofl2:
Podziel się: