reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
I jak Olesia udało się?? sorki, że Ci namieszałam, ale jakś roztrzepana jestem i zapomniałam w pierwszej wiadomość podać ci link do mojego profilu, ale już powinno byc ok:-)

i jescze jedna ole?? tylko ktora to olica a ktora PM??

Ja jestem Aleksandra W. (dawniej M.)- Wrocław :-) lat jeszcze 26 hihi

Dziewczyny pójdźcie moim śladem i napiszcie tu w postach imię i inicjał nazwiska oraz nazwiska rodowego i miasto, bo mam kilka zaproszeń, ale nie jestem w stanie wszystkich rozszyfrować :-(

A teraz już mykam spać, bo zaczyna mnie mdlić blehhh..

PS OLESIA MASZ PIĘKNIE NA NAZWISKO, nie mówiąc o imieniu hihi :-) mój ukochany miesiąc urodzenia i miesiąc ślubu :-)

Ostatnia edycja:
dobra laseczki ja mowie dobranoc!
mam cos dzisiej pecha do neta chodzi mi jakby chial a nie mogl!!! :confused2: ale to raczej wina przestazalego kompa! :eek:
do juterka!

ja za to sie nudze, leze znowu przed laptopem i sie lenie....... nie mam co robic....sama jak palec... chyba jakiegos wina se łykne... dostalam domowe od teścia to co sobie bede zalowac....:sorry:

Nie żałuj sobie, tylko uważaj, bo takie domowe to kopią najmocniej:tak:

ja tez na tvn ogladam Posejdona heheh wczoraj Titanic dzisiaj Posejdon:-Dmasakra jakas chyba bym sie spalic wolala :no:

Nawet mi nie mów o spaleniu! Na samą mysl mi nie dobrze. Może byłam w jakimś poprzednim wcieleniu czarownicą jakąś i mnie na stosie spalili. Panicznie boję się ognia i naprawdę mam odruch wymiotny jak widzę sceny z pożaru.

nie ja to sie boje wszystkich zywiołów a w szczególności ale filmy takie lubie ogladać
hyba M gdzieś piwko ma to sobie otworze i napije troszkę :tak:;-):-)
Ja też się boję wszystkich, ale ognia chyba najbardziej.

Widzę, że przeniosłyście się na nk! Ktos zapytał czy w dzisiejszych czasach można nie mieć tam konta. MOŻNA! Ja nie mam. Kiedyś miałam, na samym początku ale skasowałam.

Nie żałuj sobie, tylko uważaj, bo takie domowe to kopią najmocniej:tak:

Nawet mi nie mów o spaleniu! Na samą mysl mi nie dobrze. Może byłam w jakimś poprzednim wcieleniu czarownicą jakąś i mnie na stosie spalili. Panicznie boję się ognia i naprawdę mam odruch wymiotny jak widzę sceny z pożaru.

Ja też się boję wszystkich, ale ognia chyba najbardziej.

Widzę, że przeniosłyście się na nk! Ktos zapytał czy w dzisiejszych czasach można nie mieć tam konta. MOŻNA! Ja nie mam. Kiedyś miałam, na samym początku ale skasowałam.
ehheeh jak kopnie to nic i tak sama siedze i najwyzej sie do łóżka nie dokulam:-D:-D

ja sie boje tez zywiolów ale chyba najbardziej wody a potem ognia....hehe:sorry:
ja tez chcialam NK skasowac ale szkoda mi odnowionych znajomosci i spotkan klasowych:sorry:

reklama
Do góry