reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wrociłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
co myslalyście ze juz mnie nie będzie :eek: a figa z makiem! :-p
wszystko przez to ze mi necik w pracy padl!!!! :confused2: a do tej pory nadrabialam zaleglosci! :confused2:
Dziś jedziemy ze znajomymi zawieźc mojego P na uczelnie (studiuje na 4 roku) na cwiczenia a jak skończy zajęcia to robimy małą wycieczkę po Olsztynie:-p
Kobitki lecę się umyc i ubrac bo jeszcze w piżamie siedzę:sorry::tak:
Nie piszcie zbyt dużo..:szok::-D
:-) moj P. tez studiował w Olsztynie! :-D

Tak jak obiecalam, melduje sie po HSG. Badanie sie udalo ale bardzo bolalo. Teraz ledwo przy kompie siedze, a do tego troszke krwawie. Najsmieszniejsze jest to, ze brzuch juz przestaje mnie bolec a najbardziej napie..dala mnie kolano !!! LOL. Mam nadzieje, ze to w ogole bylo HSG :-D
Wyniki mam miec 20 maja, wszystko sie wtedy wyjasni.
Poki co, buzka. Ide sie polozyc. Niedlugo wracam tu na stale, bo magisterka prawie skonczona. W ten weekend juz MUSZE skonczyc pisac. Nie ma wala!!!
Buzka kobitki moje:-D
:-) no i super! a jak ja ci zazdroszcze tej prawie skonczonej pracki! :confused2: jutro siadam i dalej dziergam i tak penie przez najblizsze 2 tyg! :confused2:
OMG a gdzie jest dzisiaj Evie?
jestem juz jestem Kochana jestes! :-)
Niestety u mnie @ nie musiałam nawet robić bety..:-(. już wczoraj wieczorem wiedziałam że rano przylezie i przylazła... spłakałam się ...
Walczę dalej jeszcze jedno podejście do IUI już umówilam się na wtorek do lekarza... potem już in vitro zaczynam już kompinować pieniążki...
:sad:
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( tyle mocno!!!!
i podziwiam za wytrwalosc i wole walki tak trzymaj dalej !!!!! :sorry:
Ale zaproszeń na NK powysyłałam:-)
Pooglądałam sobie was i poweim wam, że w moich wybrażeniach wyglądałyście inaczej, ale fajne babki jesteście:happy:
Dzięki kropeczko:-)
a ja???????????? :no:
a mi tylko Olica wysłala zaproszenie :confused2: buuuu......
dzieki Oleńko! :sorry:
Szafirku o co chodzi kochana bo ja tak po łepkach czytalam!

a mnie nikt nie chce i nawet nikt (oprocz Kropeczki) nie chcial zerknac na moj cykl :sad::sad::sad: a moja @ gdzies sie zgubila
Bidulka:-D ja się na tych tempkach,spadkach i wzlotach nie znam nic a nic.
Kropeczka to dobra duszyczka i widzi wszystko na BB o Pan Bóg jej za to w dzieciach wynagrodzi:tak:
A ty Szafirku jesteś na NK?

dzieki:))))) musze dac jakies swieze zdjecia bo te sa sprzed roku :-):-):-)
Dawaj Gosia więcej fotek.:-)

reklama
Do góry