olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Jasne,ze nie uciecze i to zadnej z nas.jestem tego pewna na 100%.:-):-)
Mamy to jak w banku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne,ze nie uciecze i to zadnej z nas.jestem tego pewna na 100%.:-):-)
nie pamietam zeby cos takiego kiedys bylo. Dziwne co????
... jak narazie to po @ niema śladu, tak więc jak myślicie robić badania progesteronu i prolaktyny czy lepiej poczekać aż gin wywoła mi @:-(
nie rozumiem - jak to jest z tym płynem - może być z poprzedniego cyklu
Tak więc się przedstawiam: Wiktoria:-)
ja to sie bardziej wtedy nakręcam jak on tak do mnie mówi i wychodzi albo idzie spać to mnie dopiero wkurza a nie działa uspakajająco tak jak on to mówi że jak mi zejdzie z oczu to wtedy mi przejdzie a ja muszę szię wcześniej czy puźniej wykrzyczeć i powiedzieć co chcę i tyle
Kropeczko - a co za dyskusje - i z kim - czy Ty chcesz przekonać M czy On Ciebie do codziennych przytulanek - bo chyba nie
to u Twojego juz powyżej kolan zaczyna sie napiecie? o cholera...kobieto..
Dobrze ze Andzia czy kropeczka zawsze odpowiadaja wszystkim i ratuja honor tego watku:-):-):-) Mnie sie zaczelo platac w oczach od postow.
..... Tempka skoczyla do 36,8 wiec jest dobrze i nawet wykres na fertility wskazal owu w niedziele - wtedy co mnie tak bolalo oby tym razem sie udalo... to juz 8 m-c staran!!! juz bym rodzila jakby wyszlo za pierwszym razem...
ostatnio miałam takie poczucie, że tkwię w jakimś zawieszeniu - nic się nie dzieje, nie zmienia. No i stwierdziłam, że dosyć tego - i udało mi się parę rzeczy zrobić:
1. w końcu mamy cały, gotowy projekt naszego domku - w przyszłym tygodniu muszę go złożyć w urzędzie i czekac na pozwolenie - na pewno nie będzie nas stać na rozbudowe w tym roku, ale w przyszłym mam nadzieję zaczniemy.
2. dziś byłam z koleżanką oglądać gabinet - chcemy go wynająć i otworzyć prywatny - mam nadzieję, że się uda.
3. jutro rano robię prolaktynę i testosteron - bo przegapiłam w ostatnim cyklu.
Kropeczko słońce jak tam operacja mamy?? powiodła sie??
Andzia moje malenstwo mialo by 3 latka. Ciekawe do kogo bylo by podobne???
Oj to tak jak mój. On nawet twierdzi, że sex ma zdolności uzdrawiające Jak mnie coś boli, mówi że sex mi pomoże, na zły nastrój też i dla kondycji. Właściwie nic innego w życiu nie powinno się robić.
Miałam Was jeszcze zapytać o żółtaczkę - czy żeby się zaszczepić to muszę robić wcześniej badania - robi się Hbs chyba
no i czy szczepionke kupię w aptece - czy muszę iść po receptę do lekarza i skierowanie na szczepienie?
AndziaS to psycholozka, Gosia to anglistka;-)Gosia to ty psycholoszka jestes, to nas mozesz analizowac. Ciekawe z nas przypadki ;-)
wpadlam tylko sie pozegnac na 4 dni.wyjezdzam do Kolobrzegu z synkiem i mezykiem troszke odpoczac.krotko,ale zawsze to 4 dni swiezego powietrza z odrobina jodu .
kropeczko co do twojego pytania to ja nawet ogladalam o tym program i czytalam rowniez , ze przytulanki jak najczesciej to bardzo dobra sprawa, wkoncu sex to zdrowie!! dobrze wplywa na serce, na krązenie , na kondycje!!takze oby jak najczesciej!!
a moj ostatnio nawet pyta rano "jak tempka dzis?":-)dziewczyny ja mam to samo.... eh ci faceci, mysla ze to hop siup i juz... i tez mam juz czasami dosyc.. naprawde....:-(
ja tak mam czasami , moj M kiedys powiedzial ze sobie w kalendazu zapisze kiedy mam @ i bedzie uciekal pare dni przed hhehe
No na taka okragla rocznice,to nawet nie wypada innego prezentuW 10 rocznicę dorobić się fasolki- to brzmi dumnie Może tak ma być? Trzymam kciuki!
Dobrze,ze czasem do nas zagladasz :-) pozdrowionkaHei dziewczynki:-)
Jak minely wam swieta?
My wrocilismy z Barcelony przed wczoraj:-)
Poprostu zero stresu,tylko sex,jedzenie, drinkowanie i duzo zwiedzania!!!
I na dodatek byla piekna pogoda:-)
Sa nowe wasoleczki????????????????????????
Witamy, witamy.Trafilas do nas w sama pore,by przeslac nam partie nowych fluidkowCzesc Dziewczyny!:-) Jestem nowa i od jakiegos czasu przypatruje sie Waszym wypowiedziom
Halooo,co to ma byc!Mialas byc swiateczna ciezarowka,a tu buuuuuuuuuuuu...To jest nas dwie kochana,wyczułam @ zaczął mnie boleć krzyż i brzuch i już się zaczęła.
Kurna nie wiem jak ty to wytrzymujesz 2,5 roku ja już fioła dostaje teraz zaczne 5 cykl starań. Robiłaś badania co jest nie tak że tak długo się staracie
Pisalas,ze operacja trwala dlugo.Ale wszystko ok??Napisz cos wiecejA ja mam dzisiaj nerwy od rana...moja mama ma dzisiaj operacje na kregoslup...3majcie kciuki by sie powiodla!
jaka slodka zabciawróciłam z usg przezierności karkowej. wszystko jest OK:-):-):-):-):-)
dzidzia ma 6,24 cm
a oto jej zdjęcie, niezbyt wyraźne ale zawsze jest:-)
to dobrze,ze mokro...tak dalej trzymac!jutro betka??DZIEWCZYNY chciałam wam wszystkim podziękować za wiarę...i słowa otuchy, naprawdę jesteście wspaniałe
Narazie brak @ dziś boli mnie prawy jajnik i brzuch ciągnie jak na @... cholernie się boję jutrzejszej bety- (wszystko jest tak samo jak na @, oprócz dziwnego uczucia ,tak mi jakoś mokro)
Szafirku - wpadłaś i wypadłaś - wracaj i pisz co u Ciebie miło Cię "widzieć" po świętach:-)
Andzia,Kropeczka z Was to jednak sa nasze forumowe aniolkiWitaj Szafirku! No dobra taktyka ze nerwy wyjezdzilas na rolkach...
a teraz czytaj uwaznie:-) buziaki
Ladne imie :-)Wiola;-)
Panno kochana Maj....no dziwne... nie wiem kurcze, ale jak na owulke to bardzo wczesnie by bylo...
jej...przykro mi bardzo...nie wiedzialam,z e tez stracilas bobaska...:-(
AndziaS to psycholozka, Gosia to anglistka;-)