reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
juz wrocilam do domku, dziewczyny zescie naskrobaly tyle ze masakra:szok::szok:

dzieki za otuche, ale nie bede sie nastawiac specjalnie w tym cyklu na to czy sie udalo.... zobaczymy....
moja siostra dzis byla na usg i wyszlo ze chyba znowu bedzie dziewczynka ale jeszcze za wczesnie zeby na 100% potwierdzic :-D sliczne zdjątko ma i film:-D

andziu dobrze ze jestes psycholożką , zawsze sie tu jakis przyda do rozgarniania czubkow:-D:-D a tak swoja droga to zawsze marzylam zeby isc na psychologie ale niestety u nas nie bylo nigdy i niema tego kierunku , najblizej to w poznaniu ale cholernie drogo dlatego chyba zostala mi ta socjologia....

kropeczko co do twojego pytania to ja nawet ogladalam o tym program i czytalam rowniez , ze przytulanki jak najczesciej to bardzo dobra sprawa, wkoncu sex to zdrowie!!:-D:laugh2: dobrze wplywa na serce, na krązenie , na kondycje!!takze oby jak najczesciej!!:-D

:baffled:nie pamietam zeby cos takiego kiedys bylo. Dziwne co????

Panno kochana Maj....no dziwne... nie wiem kurcze, ale jak na owulke to bardzo wczesnie by bylo...:baffled:

... jak narazie to po @ niema śladu, tak więc jak myślicie robić badania progesteronu i prolaktyny czy lepiej poczekać aż gin wywoła mi @:-(

Kati84 - progesteron najlepiej jest badac tydzien po owulce, a prolaktyne miedzy @ a owulka,...wiec ja bym na razie sie wstrzymala i zbadala wszystko w nastepnym cyklu.

nie rozumiem - jak to jest z tym płynem - może być z poprzedniego cyklu:baffled:
:-D:-D:-D

Wlasnie mi sie to nie podoba co uslyszala Marzenixxx...

Tak więc się przedstawiam: Wiktoria:-)

Ladne masz imie, sliczne!

ja to sie bardziej wtedy nakręcam jak on tak do mnie mówi i wychodzi albo idzie spać to mnie dopiero wkurza a nie działa uspakajająco tak jak on to mówi że jak mi zejdzie z oczu to wtedy mi przejdzie a ja muszę szię wcześniej czy puźniej wykrzyczeć i powiedzieć co chcę i tyle

To dokladnie tak, jak u mnie, dokladnie...kropka w kropke:tak:

Kropeczko - a co za dyskusje - i z kim - czy Ty chcesz przekonać M czy On Ciebie do codziennych przytulanek - bo chyba nie

E...takie luźne gadki....on mnie oczywiscie, ze powinno sie czesciej:zawstydzona/y:

to u Twojego juz powyżej kolan zaczyna sie napiecie? o cholera...kobieto..:eek::eek:
:)

No.....i to wysokie napiecie:-)

Dobrze ze Andzia czy kropeczka zawsze odpowiadaja wszystkim i ratuja honor tego watku:tak::tak::tak::-):-):-) Mnie sie zaczelo platac w oczach od postow.
..... Tempka skoczyla do 36,8 wiec jest dobrze i nawet wykres na fertility wskazal owu w niedziele - wtedy co mnie tak bolalo:szok::szok::szok: oby tym razem sie udalo... to juz 8 m-c staran!!! juz bym rodzila jakby wyszlo za pierwszym razem...

Gosiu-przytulam z powodu straty....
Ale teraz kochanie ladnie temka poszla w gore i czekamy na owoc tych staranek!

ostatnio miałam takie poczucie, że tkwię w jakimś zawieszeniu - nic się nie dzieje, nie zmienia. No i stwierdziłam, że dosyć tego - i udało mi się parę rzeczy zrobić:
1. w końcu mamy cały, gotowy projekt naszego domku - w przyszłym tygodniu muszę go złożyć w urzędzie i czekac na pozwolenie - na pewno nie będzie nas stać na rozbudowe w tym roku, ale w przyszłym mam nadzieję zaczniemy.
2. dziś byłam z koleżanką oglądać gabinet - chcemy go wynająć i otworzyć prywatny - mam nadzieję, że się uda.
3. jutro rano robię prolaktynę i testosteron - bo przegapiłam w ostatnim cyklu.

SUPER!!!! Gratuluje wielkiej 3!!!
A jak juz otworzysz ten gabinet dawaj linka...pewnie czesto cie odweidze;-)

Kropeczko słońce jak tam operacja mamy?? powiodła sie??

Za 10 minut mam gadac z tata...to poznam szczegoly...napisze potem albo jutro...wiem, ze miala operacje i ze trwala az 3,5 godziny...dluuugo:-)

Andzia moje malenstwo mialo by 3 latka. Ciekawe do kogo bylo by podobne???

jej...przykro mi bardzo...nie wiedzialam,z e tez stracilas bobaska...:-(

Oj to tak jak mój. On nawet twierdzi, że sex ma zdolności uzdrawiające:-D Jak mnie coś boli, mówi że sex mi pomoże, na zły nastrój też i dla kondycji. Właściwie nic innego w życiu nie powinno się robić. :-D

O----to chyba z moim do jednej szkoly chodzili:tak:

Miałam Was jeszcze zapytać o żółtaczkę - czy żeby się zaszczepić to muszę robić wcześniej badania - robi się Hbs chyba:sorry:
no i czy szczepionke kupię w aptece - czy muszę iść po receptę do lekarza i skierowanie na szczepienie?

Zoltaczke-trzeba zrobic HBS i kosztuje okolo 10zlotych, a szczepionka to 3 dawki, po 50 zlotych kazda i ja placilam w przychodni na miejscu po podaniu zastrzyku za 1a...za kolejne tez tak bede placic. Ale jak przychodnia nie ma to chyba trzeba samemu kupic w aptece...

Gosia to ty psycholoszka jestes, to nas mozesz analizowac. Ciekawe z nas przypadki ;-)
AndziaS to psycholozka, Gosia to anglistka;-)

dobrze dziewczyny ja ide spać bo coś kiepsko sie poczułam, zmierzyłam temperature normalnie pod pachą i 35,7 :-(
no czuje sie b. słabo..
dobranoc :*

W.Kropeczka musze ci powiedziec ze nie wychodze z podziwu, jak wiele o nas pamietasz i ze odpowiadasz na kazdy napisany post. Jestes wielka. Zaskoczylas mnie ze pamietasz moje nazwisko, Dlugo sie zastanawialam jak i skad :eek:

wpadlam tylko sie pozegnac na 4 dni.wyjezdzam do Kolobrzegu z synkiem i mezykiem troszke odpoczac.krotko,ale zawsze to 4 dni swiezego powietrza z odrobina jodu .

Wypoczywaj ile wlezie i oddychaj głęboko!!!!!
Baw sie dobrze Emma!

kropeczko co do twojego pytania to ja nawet ogladalam o tym program i czytalam rowniez , ze przytulanki jak najczesciej to bardzo dobra sprawa, wkoncu sex to zdrowie!!:-D:laugh2: dobrze wplywa na serce, na krązenie , na kondycje!!takze oby jak najczesciej!!:-D

No to nurtuje mnie z ciekawosci jeszcze inne pytanie....czy np brak sexu ma wplyw na czlowieka z medycznego pkt widzenia? czy np ma wplyw na choroby prostaty u faceta itp...wczoraj ogladalam tu ciekawy program...ale o tym nie bylo ani slowa i tak mi sie nasunelo...jak to jest...?

Hej Lachony,
a ja znow z powrotem tutaj. Wczoraj zameldowalam sie na watku staraczek, niektore mnie moze pamietaja? Musialam troche ochlonac bo ciaza pierwsza slaba i aniolek opuscil mnie bardzo szybko...

No i teraz znow jestem napalona jak nie wiem co. Mozg juz mam owladniety instynktem a moj ukochany najpierw chetny, teraz zwatpil :( I przytulanka do konca nie ma.Tabletek zadnych nie biore ani nic... i w tym wszystkim taki powtor sie ze mnie zrobil, ze licze na "niespodzianke". Po ostatnich zwlaszcza miesiacach ta chec macierzystwa wzrosla we mnie nieslychanie i az plakac mi sie chce czasem...

No to odpisuje.
W skrocie...wybaczcie
dziewczyny ja mam to samo.... eh ci faceci, mysla ze to hop siup i juz... i tez mam juz czasami dosyc.. naprawde....:-(

ja tak mam czasami , moj M kiedys powiedzial ze sobie w kalendazu zapisze kiedy mam @ i bedzie uciekal pare dni przed hhehe:-D
a moj ostatnio nawet pyta rano "jak tempka dzis?":-)

W 10 rocznicę dorobić się fasolki- to brzmi dumnie:-D Może tak ma być? Trzymam kciuki! :tak:
No na taka okragla rocznice,to nawet nie wypada innego prezentu :tak:

Hei dziewczynki:-)
Jak minely wam swieta?
My wrocilismy z Barcelony przed wczoraj:-)
Poprostu zero stresu,tylko sex,jedzenie, drinkowanie i duzo zwiedzania!!!
I na dodatek byla piekna pogoda:-)
Sa nowe wasoleczki????????????????????????
Dobrze,ze czasem do nas zagladasz :-) pozdrowionka

Czesc Dziewczyny!:-) Jestem nowa i od jakiegos czasu przypatruje sie Waszym wypowiedziom
Witamy, witamy.Trafilas do nas w sama pore,by przeslac nam partie nowych fluidkow :-p

To jest nas dwie kochana,wyczułam @ zaczął mnie boleć krzyż i brzuch i już się zaczęła. :angry::angry:
Kurna nie wiem jak ty to wytrzymujesz 2,5 roku ja już fioła dostaje teraz zaczne 5 cykl starań.:szok::szok: Robiłaś badania co jest nie tak że tak długo się staracie
Halooo,co to ma byc!Mialas byc swiateczna ciezarowka,a tu buuuuuuuuuuuu...:wściekła/y:
Ide zlozyc zazalenie :confused2:

A ja mam dzisiaj nerwy od rana...moja mama ma dzisiaj operacje na kregoslup...3majcie kciuki by sie powiodla!
Pisalas,ze operacja trwala dlugo.Ale wszystko ok??Napisz cos wiecej

wróciłam z usg przezierności karkowej. wszystko jest OK:-):-):-):-):-)

dzidzia ma 6,24 cm
a oto jej zdjęcie, niezbyt wyraźne ale zawsze jest:-)
jaka slodka zabcia :-D

DZIEWCZYNY chciałam wam wszystkim podziękować za wiarę...i słowa otuchy, naprawdę jesteście wspaniałe:-D:-D:-D:-D
Narazie brak @ dziś boli mnie prawy jajnik i brzuch ciągnie jak na @... cholernie się boję jutrzejszej bety- (wszystko jest tak samo jak na @, oprócz dziwnego uczucia ,tak mi jakoś mokro:baffled:)

to dobrze,ze mokro...tak dalej trzymac!jutro betka??

Szafirku - wpadłaś i wypadłaś - wracaj i pisz co u Ciebie:tak: miło Cię "widzieć" po świętach:-)

Witaj Szafirku! No dobra taktyka ze nerwy wyjezdzilas na rolkach...
a teraz czytaj uwaznie:-) buziaki
Andzia,Kropeczka z Was to jednak sa nasze forumowe aniolki :tak:
Jestescie kochane.Buziaki ogromne dla Was.
Ja wpadam i wypadam,bo pracuje do pozna i jak zdaze nadrobic,to wszytko,co naskrobalyscie,to juz padam na pysk.Odpowiem Wam i nie mam juz sily pisac co u mnie.No i M z mina kotka ze Shreka mowi,ze juz wole BB od niego...

Ladne imie :-)

reklama
Panno kochana Maj....no dziwne... nie wiem kurcze, ale jak na owulke to bardzo wczesnie by bylo...:baffled:

jej...przykro mi bardzo...nie wiedzialam,z e tez stracilas bobaska...:-(

AndziaS to psycholozka, Gosia to anglistka;-)

1. tez tak mysle, wiec co to moze byc. Czy jest mozliwe cos takiego: w osttnich 2 cylkach @ spoznila sie o 1 dzien, i w ostatnim owul. padla w 15dc anie w 14dc tak jak zwykle, moze sie cos poprzestawiali i w tym cyklu owul. wczesniej by wyrownac te wszystkie nieprawidlowosci. :eek: to takie moje kombinowanie :rofl2:

2. Trzy lata temu mialam ciaze ektopowa (pozamaciczna) i musialam miec usuniety prawy jajowod. Bylo bardzo blisko by mnie tu dzis nie bylo, ale jestem wiec trzeba sie cieszyc z tego co sie ma ;-) Dzidzia zawsze bedzie w mojej pamieci ale o calym zdazeniu staram sie zapomniec, bardzo dlugo nawet nie moglam o tym mowic, jak widac czas leczy rany.

3. Tak zauwazylam moja pomylke, mojego mezulka opetalo i sie trocha zagapilam ale bylo juz za pozno bo post zostal zauwazony :baffled:

Do góry