olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
witaj
Gosiu - nie poddawaj się - ja jakbym nie straciła pierwszej fasolki to bym już miała 10 miesięcznego dzidziusia![]()
Andzia moje malenstwo mialo by 3 latka. Ciekawe do kogo bylo by podobne???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj
Gosiu - nie poddawaj się - ja jakbym nie straciła pierwszej fasolki to bym już miała 10 miesięcznego dzidziusia![]()
to gratuluje - najwazniejsze to znalezc sobie zajecie.jakbym o sobie czytała
produkujecie dużo, ale teraz muszę się Wam pochwalić
ostatnio miałam takie poczucie, że tkwię w jakimś zawieszeniu - nic się nie dzieje, nie zmienia. No i stwierdziłam, że dosyć tego - i udało mi się parę rzeczy zrobić:
1. w końcu mamy cały, gotowy projekt naszego domku - w przyszłym tygodniu muszę go złożyć w urzędzie i czekac na pozwolenie - na pewno nie będzie nas stać na rozbudowe w tym roku, ale w przyszłym mam nadzieję zaczniemy.
2. dziś byłam z koleżanką oglądać gabinet - chcemy go wynająć i otworzyć prywatny - mam nadzieję, że się uda.
3. jutro rano robię prolaktynę i testosteron - bo przegapiłam w ostatnim cyklu.
no tak, ja tez dopiero teraz zyc zaczynam jak juz mlody spi w lozeczku sobie i chwila spokoju nastala w domu;-);-) a rzadko kiedy idziemy spac przed polnocaGosia ja jestem, na spanie to jescze troche za wczesnie.
teą sią nad tym zastanawiam do kogo by było podobne - zawsze jak mam doła to mnie nachodzą takie myśli o tamtej ciążyAndzia moje malenstwo mialo by 3 latka. Ciekawe do kogo bylo by podobne???
to gratuluje - najwazniejsze to znalezc sobie zajecie.
A jaki gabinet otwieracie?? przypomnij bo ogrom wiadomosci sprawia, ze nie jestem w stanie wszystkiego spamietac jesli ju o tym pisalas...:-):-)
no nie powiem lubie sobie rano pospać ale kładę się spać około 23 albo 24 ta że rano musze odespać a o 6 rano wstaję męża do pracy wysyłam i dalej idę spać
dziewczyny co z tymi badaniami co pytałam??
Toxo IgG
Toxo IgM
Cytomegalia IgG
Cytomegalia IgM
Różyczka IgM
Różyczka IgG
anty HCV
anty HIV I, anty HIV II
HBs
jakieś takie się robi tak??
i co to znaczy bo nie mam pojęcia wiec pytam ekspertów
nospa niestety nigdy mi nie pomaga, ale wzięłam dwa ibuprom max i lepiej
eee...a moj lodów nie chce przyniesc, nawet herbaty nie chce mi zrobic bo mecz oglada..
Kropeczko z medycznego punktu widzenia to nie wiem, a z punktu widzenia mojego małża to przynajmniej raz dziennie powinny byc przytulanki, on twierdzi, że to świetnie na kondycję wpływa:-)
no tak - teraz mi odswiezylas pamiec - dzieki - mysle, ze wybaczysz mi to roztargnienie??;-):-)Gosiu - o gabinecie nie pisałam, ale pisałam o pracy - jestem psychologiem, teraz w Krakowie robię podyplomówkę z psychoterapii - więc gabinet psychologiczny![]()
no tak - teraz mi odswiezylas pamiec - dzieki - mysle, ze wybaczysz mi to roztargnienie??;-):-)
dzieki, na razie nie ale bylam jeszcze we wtorek u laeryngologa i dostalam jeszcze taki antyb na trzy dni bo ciagle mi cos leci tam z zatok niestety. W szkole sie oszczedzam i jak gawiedz jest za glosno to przestaje mowic i zaraz jest cisza ale i tak nawet jak nie podnosze glosu tylko normalnie mowie to czuje mimo wszystko to gardelko... zobaczymy moze dozyje porodua jak Twój głos - nie straciłaś po powrocie do pracy po pzrerwie świątecznej?