reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Witam po siewtach :-)

Widze ze temat wozkowy sie rozkreca :tak: ja w sumie raz na pol roku zmieniam swoj typ wozka :zawstydzona/y: ale teraz mam taki :sorry: ( jeden minus jak dla mnie to to ze jest cholernie drogi ok 2500 tys ) :confused2: ale to nic, dla dzidzi wszystko :tak::laugh2: oczywiscie sa rozne kolory ;-)

Wózek fajny, ale koła to porażka. Na śniegu i po piachu tym nie pojedziesz. A dziecko w środku będzie skakało po całej gondoli. Koła powinny być w głębokich wózkach tylko duże ,gumowe. A takie malutkie kółka to dopiero w spacerówce, jak juz dziecko jest większe. Poza tym do takich kółek zaraz wejdzie piach i wtedy kapa totalna. Pewnie wózek jest lekki, ale dla mnie liczy się bezpieczeństwo i na pierwsze pół roku kupię na pewno z dużymi kołami i dobrymi amortyzatorami. A potem lekka spacerówka może być:tak:

reklama
temat wózków fajna sprawa ale jeszcze o tym nie myśle bo nie jestem w ciaży kiedyś ogladałam ciuchy ciążowe na allegro ale tak sobie potem pomyślałam po co sie nakręcać jak nie wiadomo kiedy mi sie to przyda a i tak potem jest 9 miesięcy na wybór, co do wózka to raczej bym nie kupowała bo moja dzidzia dostanie wózek od kuzynostwa już dwa czekają i sie dopytują czy ich nie trzeba przewieź do nas

a wogole to nie wiem jak mam zapisac dzisiejsza tenmperature, bo mialam na termometrze rteciowym miedzy 36,3 a 36,4 - tak w polowie. jak mam to zapisac??

Ja zapisuje w takim przypadku 36,35
dokladnie ja zawsze zapisywalam 0.05.. bo tak wychodzi.. potem kupilam microlife MT1622 GT.. i jestem bardzo zadowolona.. wynik w niecałą minute jest w waginie a pod pacha troszke dłuzej.. aa i ma GT złotą końcówke na allegro kupiłam za 25,5zł w aptekach nie moglam go znalezc..

widze temat wózków.. ja jeszcze nigdy sie nie zastanawialam.. ale ten x-lander calkiem calkiem..widze same plusy..

Ja się boję małych podwójnych kół :-)

I znów myślimy tak samo!:tak: Wierzcie mi, że nie jest tak drogo jak się kupuje wszystko osobno! Ja teraz może skuszę się na używaną gondolę. Bo przez pół roku nie sposób ją zniszczyć a szkoda dużo kasy wydać skoro tylko parę miesięcy ma służyć. Spacerówka jest na długo- warto dokupić nową. Wszystkie moje koleżanki, które kupiły wózek 3 funkcyjny po kilku miesiącach kupowały lekką spacerówkę, bo jak dziecko podrośnie i waży 10 kg a wózek 15 to sił brakuje! Ja też tak zrobiłam. Teraz mieszkam w domku, więc nie muszę nosić i dlatego x lander mi pasuje!

reklama
Do góry