reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam po siewtach :-)

Widze ze temat wozkowy sie rozkreca :tak: ja w sumie raz na pol roku zmieniam swoj typ wozka :zawstydzona/y: ale teraz mam taki :sorry: ( jeden minus jak dla mnie to to ze jest cholernie drogi ok 2500 tys ) :confused2: ale to nic, dla dzidzi wszystko :tak::laugh2: oczywiscie sa rozne kolory ;-)

Wózek fajny, ale koła to porażka. Na śniegu i po piachu tym nie pojedziesz. A dziecko w środku będzie skakało po całej gondoli. Koła powinny być w głębokich wózkach tylko duże ,gumowe. A takie malutkie kółka to dopiero w spacerówce, jak juz dziecko jest większe. Poza tym do takich kółek zaraz wejdzie piach i wtedy kapa totalna. Pewnie wózek jest lekki, ale dla mnie liczy się bezpieczeństwo i na pierwsze pół roku kupię na pewno z dużymi kołami i dobrymi amortyzatorami. A potem lekka spacerówka może być:tak:

reklama
temat wózków fajna sprawa ale jeszcze o tym nie myśle bo nie jestem w ciaży kiedyś ogladałam ciuchy ciążowe na allegro ale tak sobie potem pomyślałam po co sie nakręcać jak nie wiadomo kiedy mi sie to przyda a i tak potem jest 9 miesięcy na wybór, co do wózka to raczej bym nie kupowała bo moja dzidzia dostanie wózek od kuzynostwa już dwa czekają i sie dopytują czy ich nie trzeba przewieź do nas

a wogole to nie wiem jak mam zapisac dzisiejsza tenmperature, bo mialam na termometrze rteciowym miedzy 36,3 a 36,4 - tak w polowie. jak mam to zapisac??

Ja zapisuje w takim przypadku 36,35
dokladnie ja zawsze zapisywalam 0.05.. bo tak wychodzi.. potem kupilam microlife MT1622 GT.. i jestem bardzo zadowolona.. wynik w niecałą minute jest w waginie a pod pacha troszke dłuzej.. aa i ma GT złotą końcówke na allegro kupiłam za 25,5zł w aptekach nie moglam go znalezc..

widze temat wózków.. ja jeszcze nigdy sie nie zastanawialam.. ale ten x-lander calkiem calkiem..widze same plusy..

Ja się boję małych podwójnych kół :-)

I znów myślimy tak samo!:tak: Wierzcie mi, że nie jest tak drogo jak się kupuje wszystko osobno! Ja teraz może skuszę się na używaną gondolę. Bo przez pół roku nie sposób ją zniszczyć a szkoda dużo kasy wydać skoro tylko parę miesięcy ma służyć. Spacerówka jest na długo- warto dokupić nową. Wszystkie moje koleżanki, które kupiły wózek 3 funkcyjny po kilku miesiącach kupowały lekką spacerówkę, bo jak dziecko podrośnie i waży 10 kg a wózek 15 to sił brakuje! Ja też tak zrobiłam. Teraz mieszkam w domku, więc nie muszę nosić i dlatego x lander mi pasuje!

reklama
Do góry