reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

A gdzie masz ten wykresik :sorry: bo jak naciskach na podany link 28 dni w twojej sygnaturze to wyskakuje mi glowna strona a twojego wykresiku brak :confused2:
kochanie nie wiem jak inaczej go udostepnic :(
Marzenixx - na moje to dziś owulka, jutro skok tempki na 36,5-36,6 co najmniej a potem juz caly czas z góre na 36,9
tak myslisz??? kurde , co ja mam zrobic :zawstydzona/y: moj malz nie umi tak na zawolanie..... a owulka myslisz poczeka do wieczora??:eek:

reklama
kochanie nie wiem jak inaczej go udostepnic :(

tak myslisz??? kurde , co ja mam zrobic :zawstydzona/y: moj malz nie umi tak na zawolanie..... a owulka myslisz poczeka do wieczora??:eek:

aby udostepnic w necie tam jak masz udostepnij wykres klikasz na udostepnij w internecie.. i bedziesz miala wtedy link taki 28dni.pl/Marzenixxx/wykresy/data_rozpoczecia

odnosnieM.. spokojnie wieczorkiem zgwałć go.. pewnie masz swoje sposoby na niego.. takze wieczorkiem mozesz smialo dzialac.. bo jak sama wiesz owulka od pozytywnego ma byc 24-48H wiec to rownie dobrze moze byc jutro z rana ale dzis trzeba dzialac.. wieczorkiem a potem spac.. zeby za wiele materialu nie ucieklo

juz widze ze marzenia udostepnila go

http://28dni.pl/Marzenixxx/wykresy/2009-03-31

OLICA, Ewe - jak wy sie czujecie?

Ja musze przyznać że od paru dni zaczynam wracać do formy, mdłości zdecydowanie mniejsze, nie mam napadów głodu, leko bolące piersi, nawet dobry humor odzyskałam, tylko siku latam i mleko bym piła... nie wiem czy sie martwić tym że mi lepiej czy nie :)

Dodam że spaceruję około 10 km dziennie z psem psiakiem (do parku 2 km i trochę po parku 5 km 2 km i trochę do domku), zjamuje nam to około 3-4h dziennie (bo chodzimy powolutku)

(kiedyś muszę wyjść do roboty...)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry