reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Proporcje do sałatki:
1 puszka kukurydzy
1 puszka ananasów
40 dag szynki
2 średnie pory
4-5 ugotowanych jajek

U nas to będziemy przez jakiś czas dzielić z dzidzią pokój i dlatego chcę mu nad łóżkiem coś namalować żeby miał swój własny kącik.
Tylko się teraz zastanawiam jakimi farbami to malować?? akrylowymi? kurcze nie mam pojęcia.

Ostatnia edycja:
witajcie kochane..

osttanio brak czasu na pisanie.. tylko podczytywalam sobie...
u mnie w sumie nic.. dalej boli mnie podbrzusze.. chcialam isc dzis na betke ale z M stwierdzilismy ze jak cos to po swietach bo do przyszlego piatku powinna sie pojawic @.. rozmawialam wczoraj z mama i powiedziala mi ze w ciazy wlasnie przez pierwsze poltora miesiaca bolal ja brzuch poczytalam sobie i okazuje sie ze faktycznie bol moze byc bo sie macica rozciaga.. bo w koncu lekarz jakas zmiane by zauwazyl gdyby to byl torbiel.. takze czekam dalej jeszcze do niedzieli wlacznie biore luteine

ide was poczytac aby byc na biezaco z informacjami..

Witam!
Pusto tu wyjatkowo, ja tez zaglądam tylko na chwile. Ja dopiero dziś zabieram się za porządki. :szok::szok::szok:
Wcześniej jakoś nie było czasu, ciągle w pracy. Ale miałam tydzień temu nalot tesciowej na chałupe, więc było czysto. Teraz tylko poprawki:tak:

Proporcje do sałatki:
1 puszka kukurydzy
1 puszka ananasów
40 dag szynki
2 średnie pory
4-5 ugotowanych jajek

U nas to będziemy przez jakiś czas dzielić z dzidzią pokój i dlatego chcę mu nad łóżkiem coś namalować żeby miał swój własny kącik.
Tylko się teraz zastanawiam jakimi farbami to malować?? akrylowymi? kurcze nie mam pojęcia.

Kochana ty masz taki talent? Ja jak miałam pokój z dzieckiem to też wyznaczyłam taki kącik. Tylko że ja nie potrafię malować, więc kupiłam naklejki z postaciami z bajek. Polecam! Szybko mozna odmienić każdy pokój. :tak: Ewentualnie mozna kupić fajne szablony malarskie.

No to prawda;-) Zaraz poszukam proporcji do tej sałatki:tak:
A to chcę narysować mojemu szkrabowi nad łóżeczkiem ale tylko gumisie z księgą.
http://kidsprintablescoloringpages.com/data/media/76/Gummi_Bears_coloring_pages_6.gif

Super że gumisie! Wszędzie tylko kubuś puchatek, więc gumisie są oryginalne!

Kaprycha
co u ciebie kochana? Odpoczywasz od BB czy masz tyle roboty w związku z awansem?

Witam sie :)
Dziewczynki dolaczam sie do zyczen dla Was wszystkich (bo juz nic nie da sie dodac).Tak wiec Wesolego Alleluja.
Marzenixx ja jeszcze zajrze jutro...strzez sie :-D

Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze, dzidzia jest na swoim miejscu słuchałyśmy tylko serduszka. Ginka stwierdziła, że najlepsza dla niego zabawa to teraz chowanego :tak::tak::tak::-D:-D:-D bo ucieka i się chowa;-);-)
A co bedzie go obca baba ogladac i to jeszcze na golaska ;-)

dzieki wielkie dobra kobieto:-):-):-)makowiec kupilam bo krecic maku nie bede a mam juz sprawdzony z jednej cukierni natomiast babke jak tylko kupie foremke to pieke...
lece do sklepu po reszte rzeczy
Mozna kupic gotowy mak zmielony w puszce,polecam.

Nasze ciezarowki,Kingus,Olica
Ktoras z Was nie mogla nigdzie dostac pregnavitu.Melduje,ze widzialam w aptece superpharm i chyba w rossmannie :tak:

Ostatnia edycja:
Witam Wszystkie Forumowiczki!

Nie zaglądałam wczoraj do Was bo nie miałam zbyt dobrego humoru - wredna @ przyszła 4 dni za wcześnie:wściekła/y:

Dziś szybciutko przeglądnę co pisałyście, ale nie mam zbyt czasu na odpisywanie - wiadomo porządki:tak:

Witam sie :)

Dziewczynki dolaczam sie do zyczen dla Was wszystkich (bo juz nic nie da sie dodac).Tak wiec Wesolego Alleluja.
Marzenixx ja jeszcze zajrze jutro...strzez sie :-D
no ja mysle ze kazda chociaz na sekundke zajrzy, a nie tylko udają ze kucharki z nich nie wiadomo jakie :-D:-D

andziu ty to sie obowiązkowo zjawilas :-D

ja sie melduje ze zrobilam juz trzy salatki:laugh2::laugh2:
jedną wlasnie podjadam :);-)
porządki zrobione , najgorsze za mną , jeszcze tylko zakupki jakies jutro i swieta..:confused2:

reklama
Andziu_S nie wiem, czy to coś podpowie w kwestii starań Twojej siostry, nie czytałam wszystkiego ale znalazłam taki wątek, zerknij, może coś mądrego tam piszą:
Kafeteria - Enterococcus faecalis-zakazenie bakteryjne pochwy
Ale może najlepiej, gdyby siostra poradziła się lekarza?

Dzięki dziewczyny - też poradziłąm siostrze, żeby poszła do ginekologa bo chodziłą do zwykłego lekarza z tym moczem - ma iść do gin teraz:tak:
Cześć wszystkim zgromadzonym
praca lezy obok sie nawarstwia .... w domku czeka mnie dzisiej pakowanie ... jutro po pracy juz wyjezdzamy! z psiakiem wiec bedzie wesolo! jak moj kudłacz zobaczy staw to mam jak w banku pare kompieli na dzien! :confused2: ... o wzielo mnie na monolog!!! bywa.... bedziecie mialy co czyta! :-p do tego praca dyplomowa lezy odlogiem okazalo sie ze brakuje nam sporo podstawowych danych (dostalysmy niepelne) i po swietach trzeba sie bedzie zwalniac z pracy i lecie i prosic sie ... moj najwiekszy rozdzial .... taaa.. fajny tytuł to on ma i raptem 2 strony zapisane! :confused2: ...i chce mi sie spac! ....
Eve - baw się dobrze na wyjeździe;-) może ten wyjazd przyspieszy jednak @ i naurlopik będzie jednak owulacja:tak:
Witam:-):-)
Wiesz pewnie dużo osób ją ma ale o tym nie wie i się stara. Na wszelki wypadek możesz tutaj położnej zapytać
Smyk
Dzięki Kinguś:tak:
olesia do widze, ze do nas obu dzis cioteczke przyjechala , no prawie na swieta ;)
nic sie nie martw :) bedziemy sie ludzic dalej niebawem :)
a moja wizyta z mezem u androloga zostala przesunieta na po swietach
Dlaczego przesunięta? Mam nadzieję, że wszystko będzie ok:tak:
Witam!!
Wczoraj nie zajrzałam bo byłam na randce z M. w kinie a potem kolacji... było super!
Na chwilę przestałam myśleć o tym wszystkim.
U mnie od wczoraj ból piersi i sutków, więc albo nic z tego nie wyszło (bo mnie bolą piersi przed @ ale sutki???) albo dobry objaw?! Brzuch mnie cały czas boli jak na @... zobaczymy już bliżej niż dalej. Najgorsze że objawy ciążowe są prawie takie same jak @-we ...
POZDRAWIAM!
Martynka i Karola - musiało się udać teraz - trzymam kciuki mocno:-)
Widze ze co niektore ostro zabraly sie do gotowania ja dzis tylko posprzatalam, poprzestawialam sypialnie. Musze sie czyms zajac by nie myslec o kolejnej poraszce, mam wrazenie ze sa we mnie dwie Ole: ta ktora jest straszna pesymistka i przygnebiona i ta ktora wierzy bardzo wierzy ze sie uda. Co mam zrobic by zostala we mnie tylko ta druga?????
Olesiu - dokładnie wczoraj miałam identycznie - nie płakałam co prawda, ale przyszłam ze sklepu i poszłam spać. M wrócił koło 20.30 xz pracy i mnie obudził, zjadłąm kolację i dalej poszłam spać - dziś jak wstałąm już było trochę lepiej:tak: teraz czekam na owulację:tak:
Cześć Słoneczka:):)
Jak tam nastroje przedświąteczne?? ja miałam wczoraj urlop i sprzątałam do 24... Nogi mi w tyłek weszły. Mam dość. Ale mąż dzisiaj wraca więc jestem w baaaaardzo dobrym nastroju. Spróbuję choć trochę nadrobić zaległości, ale chyba nie dam rady:baffled:
Pozdrawiam. Miłego dnia Lachony:-D
Zajączku - Ty nadrabiaj zaległości z M - w gorsecie na pewno nie będziesz miała czasu na BB:-)

Do góry